Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Kendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydi

Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi
Tamam da uğraşıp çocuğu olmadığını biliyorsunuz. Başka sebebe gerek mi var ya? İş yerinde yakın olmadığım ama uğraşıp çocuk sahibi olamadığını bildiğim arkadaşımın yanında bile hamilelikten, çocuktan bahsetmemeye çalışıyorum. Siz bir de abartılı partiler mi yapıyorsunuz cidden? Ben olsam asla yapmazdım ya. Ablamın çocuğu olmayacak ben de üzüldüğünü bile bile partiler nasıl yaparım? Bana çok garip geldi bir de alınmışsınız yani.

Hamilelik ile ilgili sıkıntısı varmış sanırım bu durumda anlayışla karşılarım. Pek çok arkadaşım var bu durumda. Siz, ben onları anlayamayız ki anlamamışsınız. Siz de sevinci paylaşmak istiyorsunuz normal ama orda daha derin bi üzüntü var, umutsuzluk var, çaresizlik var. Kardeşinize destek olun. Allah onun da kucağını boş bırakmasın inşallah

Hamilelik haberleri, baby shower, 6. Ay kınası diş partisi vs vs çok gereksiz şeyler gibi geliyor bana. Kardeşinizin de çocuğu olmuyormuş. Yanında çok sevinçli hevesli konuştuysanız candan bi tebrik beklemeyin. Ben olsam ben de katılmak istemezdim. Ayrıca kardeşiniz bence uyumuyor ağlıyordu

Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu

size sonuna kadar katılıyorum çocuğu olmayan kardeşim olsa hamile olduğumda ona hiç bir şey belli etmezdim üzülmesin diye neler yaşadığını bilemeyiz

Kendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydi
Büyük ihtimalle ondan. Bence insan kardeşi için sevinmeli, yeğeni olacak diye mutlu olmalı ne olursa olsun. Ama kardeşiniz içinde ne yaşıyor bilemeyiz belki depresyonda, sağlıklı düşünemiyor. Bir müddet sonra kendisi gelir zaten.
Siz hamilelik sevincinize gölge düşürmeyin istemeyerek yapıyor diye düşünün. Bir daha arayın yine konuşmak istemezse onun gelmesini bekleyin.
Ama anneniz konuşsun kızıyla. Belki bir uzmana gidebilir iyi gelir

yani siz de gozune gozune sokmussunuz kardesinizin resmen. normalde kimsenin ne konuda partiledigi umrumda olmaz ama 7 aydir bebeklerinin olmadigini bilip, kendi bebeginizin cinsiyetini kutlamaniz bana biraz sacma geldi.

kardesinizin gelmemesi uzerine “hassasim uzuluyorum” yazmissiniz bir de, keske ayni hassasiyeti parti yapmadan once ya da o evde yapmadan once gosterseydiniz.

7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Ay sizi hatırladım ben annenizin apartmanındaki daireye geçmemiştiniz ayrı yerde oturmak istemiştiniz ama kocanızın gazıyla kirayı vermiyor annem diye üzülüyordunuz. Kardeşinizin psikolojik rahatsızlığı var diye ona pozitif ayrımcılık yapılıyor diye üzülüyordunuz..

Son düzenleme:
Kaynananıza bunun düşüncesizce olduğunu söyleyebilirdiniz. Gereksiz ve şov amaçlı bir parti, size göre gerekliyse bile kardeşinizin gelmemesini anlayışla karşılayın.

size sonuna kadar katılıyorum çocuğu olmayan kardeşim olsa hamile olduğumda ona hiç bir şey belli etmezdim üzülmesin diye neler yaşadığını bilemeyiz
Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?

Evet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.

Aslında daha çok yeni. 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan olmuyor denmez ki.
Aynen ya...

Siz ona böyle çocuğu olmuyor gözüyle bakıyorsunuz diye gelmemiştir. Bi de belli ki sevincinizi hazırlığınızı gözüne sokuyorsunuz ve rahatsız oluyor.

Cinsiyet partisi de aşşırı iğrenç bi şey.

Önceki konularınızı hatırladım, kesin öyledir :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…