Kendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydiKendi bebegimin cinsiyet partisi olsa gitmem o kadar diyeyim.
Ama kardeşiniz baştan ayıp etmiş. Neden böyle yapıyor bir fikriniz var mı? Hamile kalmadan önce de böyle miydi? Biraz vurdumduymaz mi? Kendisinin bebegi var mı ya da istiyor mu?
Tamam da uğraşıp çocuğu olmadığını biliyorsunuz. Başka sebebe gerek mi var ya? İş yerinde yakın olmadığım ama uğraşıp çocuk sahibi olamadığını bildiğim arkadaşımın yanında bile hamilelikten, çocuktan bahsetmemeye çalışıyorum. Siz bir de abartılı partiler mi yapıyorsunuz cidden? Ben olsam asla yapmazdım ya. Ablamın çocuğu olmayacak ben de üzüldüğünü bile bile partiler nasıl yaparım? Bana çok garip geldi bir de alınmışsınız yani.Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi
Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durduÇocuğu olmayan bir kadından bahsediyorsunuz, allı güllü balonlu cinsiyet partisi nedir, asla orada bulunmak istemezdim? Kardeşimin çocuğu olmasa, hamilelik sürecimi biraz sade geçirmeyi, abartmamayı tercih ederdim. Bu tarz parti işlerine girişmezdim.
size sonuna kadar katılıyorum çocuğu olmayan kardeşim olsa hamile olduğumda ona hiç bir şey belli etmezdim üzülmesin diye neler yaşadığını bilemeyizÇocuğu olmayan bir kadından bahsediyorsunuz, allı güllü balonlu cinsiyet partisi nedir, asla orada bulunmak istemezdim? Kardeşimin çocuğu olmasa, hamilelik sürecimi biraz sade geçirmeyi, abartmamayı tercih ederdim. Bu tarz parti işlerine girişmezdim.
Aslında daha çok yeni. 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan olmuyor denmez ki.7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
O zaman anlayışlı olun ve gönül koymayın.çocuğu olursa parti yaparsa da gidin.belli ki içinde çok üzülüyor.bunu bildiğiniz halde sitem etmenizi anlamadim7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Büyük ihtimalle ondan. Bence insan kardeşi için sevinmeli, yeğeni olacak diye mutlu olmalı ne olursa olsun. Ama kardeşiniz içinde ne yaşıyor bilemeyiz belki depresyonda, sağlıklı düşünemiyor. Bir müddet sonra kendisi gelir zaten.Kendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydi
Birine bu şekilde söylediyseniz bozulmuş olabilir.7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Ay sizi hatırladım ben annenizin apartmanındaki daireye geçmemiştiniz ayrı yerde oturmak istemiştiniz ama kocanızın gazıyla kirayı vermiyor annem diye üzülüyordunuz. Kardeşinizin psikolojik rahatsızlığı var diye ona pozitif ayrımcılık yapılıyor diye üzülüyordunuz..7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Kaynananıza bunun düşüncesizce olduğunu söyleyebilirdiniz. Gereksiz ve şov amaçlı bir parti, size göre gerekliyse bile kardeşinizin gelmemesini anlayışla karşılayın.Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?size sonuna kadar katılıyorum çocuğu olmayan kardeşim olsa hamile olduğumda ona hiç bir şey belli etmezdim üzülmesin diye neler yaşadığını bilemeyiz
Evet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.Ay sizi hatırladım ben annenizin apartmanındaki daireye geçmemiştiniz ayrı yerde oturmak istemiştiniz ama kocanızın gazıyla kirayı vermiyor annem diye üzülüyordunuz. Kardeşinizin psikolojik sıkıntıları var ödeye ona ayrım yapılıyor diye üzülüyordunuz..
Evet siz detaylı bir şekilde anlattığınız için biliyorumEvet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
Aynen ya...Aslında daha çok yeni. 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan olmuyor denmez ki.
Önceki konularınızı hatırladım, kesin öyledir :)))))))Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?