As önce hamile olduğunu söyledi. O da yeni gebeymisBüyük ihtimalle ondan. Bence insan kardeşi için sevinmeli, yeğeni olacak diye mutlu olmalı ne olursa olsun. Ama kardeşiniz içinde ne yaşıyor bilemeyiz belki depresyonda, sağlıklı düşünemiyor. Bir müddet sonra kendisi gelir zaten.
Siz hamilelik sevincinize gölge düşürmeyin istemeyerek yapıyor diye düşünün. Bir daha arayın yine konuşmak istemezse onun gelmesini bekleyin.
Ama anneniz konuşsun kızıyla. Belki bir uzmana gidebilir iyi gelir
Hamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.Ayy yarım anlatıyorsunuz bir de sora sora ögreniyoruz. Desenize konuda o da istiyordu ama olmuyor bu yüzden mi buruk hissetti acaba diye. Eee biliyormuşsunuz işte nedenini. Kaynaniza kayinpederinize ne olduğunu, neden sürekli sorduklarını hele hiç anlamadım. Resmen laf aramaya gelmişler. Gözüne sokar gibi alt katında yapmanız hele ben olsam ben de gelmezdim.
Onun için de çok erken ayrıca 7 ay için kesin olmuyor denmemeli.
Belki kalabalığa girmek istemiyor. Çok kurcalıyorsunuz bence.Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
Kaynananız annenizin evinde mi düzenlediKaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Hayirlisi olsun sağlıkla alın ikiniz de kucağınıza.Hamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.
Kardeşim de hamileymis zaten. Aradı söyledi az önce. Ama benim kutlamaya gelmedi. Üstüne bir de storyde görüp normalde ifade bırakırdı, ifade bile bırakmadan geçti.ben ablaya nedense hak veremedim, çocuğu olmuyormuş umarım bir an önce olur tamam ama yeğeninin kutlamalarına katılmayacak da ne yapacak ki, en azından arayıp tebrik edebilirdi.
o halde çocuğu olmayan birinin yanında ömrü boyunca asla çocuk meseleler bile konuşulmasın böyle şey mi olur
Teşekkür ederim sağ olunHayirlisi olsun sağlıkla alın ikiniz de kucağınıza.
Evet kaynanam normalde kendi evinde yapacaktı ve bizimkileri davet edecekti. Ama bizimkiler dedi ki illa bizde yapalım. Kaynanam da balonları falan pastayı alıp annemlere geldi.Kaynananız annenizin evinde mi düzenledi
Hamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.
Kendisine sormayi denemediniz mi neden gelmedin diye yada neden böyle yapıyorsun diye ? Uzun zamandır deneyen ve olmadı diye üzülmüş olabilir ablaniz bu değişik bir piskoloji şuan ne sevinc ne üzüntü yaşadığı duygu farkli olabilir. Ama son yazdgnz cümle üzücü geldi banaKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Kardeşim benim kutlama gelmediği gün meğerse hamile olduğunu öğrenmis zaten. silik çizgi görüp mutlu oldum dedi ve bugün de kan testi doğrulanmışYıllardır çocuğu olmayan arkadaşıma hamile olduğumu nasıl söyleyeceğim diye epey düşünmüştüm
Sonra söyledim ve hüngür hüngür ağladı çok zor bir andı ikimiz içinde
Sevindiğini söylüyor bır yandanda ağlıyordu
Ve siz hala bir yabancidan bahseder gibi duygusuzca sevincime ortak olsun istiyorsunuz kardeşiniz için çok üzüldüm çünkü onu zor bir süreç bekliyor sizinle
Alakası bile yok. Ben de beklemiyordum. Kardeşim aradı ve söyledi. İmkansız mi?hahah nasıl yani daha 11 dakika önce kardeşiniz hamile kalamıyordu ne oldu kadınlar klubünün sihirli eli mi değditepki çekmemek için uydurduğunuz o kadar belli ki..bayılıyorsunuz insanları salak yerine koymaya.
Hanımefendinin önceki konuları da çok tepki çekiyordu. Kardeşiyle ilgili sıkıntıları var orası belli.hahah nasıl yani daha 11 dakika önce kardeşiniz hamile kalamıyordu ne oldu kadınlar klubünün sihirli eli mi değditepki çekmemek için uydurduğunuz o kadar belli ki..bayılıyorsunuz insanları salak yerine koymaya.
değişik değişik olaylar kaynanası habersiz annesinin evinde parti veriyor. kardeşi gelmedi diye sorun ediyor ya o senin kardeşin aranızda sorun olsa bile kimseye söylemezsin buraya konu açmak ne. şimdi de diyor hamile olduğu halde gelmedi vs nedense dediği hiç birşey inandırıcı gelmedi banaKaynananız annenizin evinde mi düzenledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?