Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

As önce hamile olduğunu söyledi. O da yeni gebeymis

Ayy yarım anlatıyorsunuz bir de sora sora ögreniyoruz. Desenize konuda o da istiyordu ama olmuyor bu yüzden mi buruk hissetti acaba diye. Eee biliyormuşsunuz işte nedenini. Kaynaniza kayinpederinize ne olduğunu, neden sürekli sorduklarını hele hiç anlamadım. Resmen laf aramaya gelmişler. Gözüne sokar gibi alt katında yapmanız hele ben olsam ben de gelmezdim.
Onun için de çok erken ayrıca 7 ay için kesin olmuyor denmemeli.

Hayır zaten cinsiyet partisi başlı başına komik ve avam bir olay. Hadi yapmak istiyorsun bari salgın zamanı yapma. Baby shower da gelir kardeşiniz boş verin.

Ayrıca o da kendisini hemen üzmesin siz de yaftalamayın. Kızcağız daha 7 aylık hamile hemen çocuğu olmuyora çıkmış. Yazık ya.

Kırkında Mevlüt okutmak vardıııı nerelere geldik.

Hamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.

ben ablaya nedense hak veremedim, çocuğu olmuyormuş umarım bir an önce olur tamam ama yeğeninin kutlamalarına katılmayacak da ne yapacak ki, en azından arayıp tebrik edebilirdi.
o halde çocuğu olmayan birinin yanında ömrü boyunca asla çocuk meseleler bile konuşulmasın böyle şey mi olur

Belki kalabalığa girmek istemiyor. Çok kurcalıyorsunuz bence.

Kaynananız annenizin evinde mi düzenledi

Kardeşim de hamileymis zaten. Aradı söyledi az önce. Ama benim kutlamaya gelmedi. Üstüne bir de storyde görüp normalde ifade bırakırdı, ifade bile bırakmadan geçti.

Çocuğu olmuyor diye mutsuz olabilir. Kayın ailesi bu konuda baski yapiyor olabilir. Cevresindeki hamilelerle kıyaslıyor olabilirler.

Kardeş bile olsa sizin hamileliginizden mutsuz olmuş olabilir. Bu mutsuzluk "insallah doğuramaz" seklinde degil, "keske benim de olsa, benim niye olmuyor" seklinde bence.

Belki parti günü saatlerce ağladi. O sebeple inemedi aşağıya.

Bu kadar cephe almayin derim. Ne hissettigini bilemezsiniz.

Yıllardır çocuğu olmayan arkadaşıma hamile olduğumu nasıl söyleyeceğim diye epey düşünmüştüm
Sonra söyledim ve hüngür hüngür ağladı çok zor bir andı ikimiz içinde
Sevindiğini söylüyor bır yandanda ağlıyordu
Ve siz hala bir yabancidan bahseder gibi duygusuzca sevincime ortak olsun istiyorsunuz kardeşiniz için çok üzüldüm çünkü onu zor bir süreç bekliyor sizinle

Hamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.

hahah nasıl yani daha 11 dakika önce kardeşiniz hamile kalamıyordu ne oldu kadınlar klubünün sihirli eli mi değdi tepki çekmemek için uydurduğunuz o kadar belli ki..bayılıyorsunuz insanları salak yerine koymaya.

Kendisine sormayi denemediniz mi neden gelmedin diye yada neden böyle yapıyorsun diye ? Uzun zamandır deneyen ve olmadı diye üzülmüş olabilir ablaniz bu değişik bir piskoloji şuan ne sevinc ne üzüntü yaşadığı duygu farkli olabilir. Ama son yazdgnz cümle üzücü geldi bana

Kardeşim benim kutlama gelmediği gün meğerse hamile olduğunu öğrenmis zaten. silik çizgi görüp mutlu oldum dedi ve bugün de kan testi doğrulanmış

Alakası bile yok. Ben de beklemiyordum. Kardeşim aradı ve söyledi. İmkansız mi?

Hanımefendinin önceki konuları da çok tepki çekiyordu. Kardeşiyle ilgili sıkıntıları var orası belli.

Kaynananız annenizin evinde mi düzenledi
değişik değişik olaylar kaynanası habersiz annesinin evinde parti veriyor. kardeşi gelmedi diye sorun ediyor ya o senin kardeşin aranızda sorun olsa bile kimseye söylemezsin buraya konu açmak ne. şimdi de diyor hamile olduğu halde gelmedi vs nedense dediği hiç birşey inandırıcı gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…