Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Ablacım kardeşin bipolar, bak diğer konunda da yazdık sağlık problemleri olan birisi artık kardeşinle uğraşmayı bıraksan? Kaçtır konu açıyorsun kardeşin hakkında bu kız sağlıklı değil bu şekilde kabul et. Kardeşinle uğraşmayı bırak, yaptığın ayıp artık.

Hanımefendinin önceki konuları da çok tepki çekiyordu. Kardeşiyle ilgili sıkıntıları var orası belli.
Evet bizim ailenin hep gariplikler o dikkat çektiği için konular da dikkat çekici oluyor maalesef. Ben de istemedim.

CİNSİYET PARTİSİNE ZATEN KARŞIYIM,Bİ DE KARDEŞİM BÖYLE BİR DURUMDAYKEN ASLA YAPMAZDIM,KARDEŞİMDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL PARTİ,

Biraz önce kardeşim 7 aylık evli çocuğu olmuyor diyordunuz. Şimdi o da hamileymiş diyorsunuz. Ne kadar tutarsız yorumlarınız var.

Abartmış, belki o da siz ona karşı hassas olun olayı abartmayın istiyordur.

Bana kalırsa hem cinsiyet partisi virt zırt abartı hem çocuğum olmuyor diye kardeşinin partisine gitmemek abartı.

Üyelik adınızı mi değiştirdiniz, baska bir üye vardi onu hatırlattınız bana

Biraz önce kardeşim 7 aylık evli çocuğu olmuyor diyordunuz. Şimdi o da hamileymiş diyorsunuz. Ne kadar tutarsız yorumlarınız var.
Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim size

kendisi de bipolar olabilir bunu hakaret değil ciddi olarak söylüyorum.

konuyu açtığında ablası 7 aydır hamile kalamıyordu 11 dakika sonra hamilelik haberi geldi(!) yersen. tepki çekmek istemiyorum dese daha inandırıcı olurdu.

Kardesiniz 7 aylik evliymis, cocugu olmamis. Bence erken tabi ama bu durum onu üzmüş. O byle bi problem yasarken siz abartili şovlara girisince gözünün onunde gormek istememis demek ki. Siz kendinizce hakli sebepler goruyorsaniz, onun da hakli sebepleri var iste. Cinsiyet partisi ne allasen

siz kardesinize kirilmak, darilmak, kusmek istiyorsaniz, yapin bunu, bahane mi yok.

yok siz olsaniz ne yaparsiniz diye ciddi soruyorsaniz,

degil bebek cinsiyet partime,
dugunume gelmese kardesimle gorusmeyi kesmem.

cok cok arasi iyi kardeslerden degilizdir ama neticede su hayatta 2 tanecik kardesim var, her turlu tolere ederim. gittigi yere kadar.

elbette her yaptigi sineye cekilsin amaciyla yazmiyorum bunu, ama kardesinizin huyu suyu belli yani, cok da buyuk beklentilere girip olmayinca da gorusmesem mi diye surekli dusunmek de sacma. Gorsumek istemiyorsaniz gorusmeyin yani.

Benimde gorumcemin bebegi olmuyor. İki kizim var. Gosteris icin hic bir şey yapmamaya, soylemlerime hep dikkat ettim. Onun bazi yaptığı,soyledigi küçük seyleri gormezden geldim. Çünkü bende 2 sene evlat bekledim az buçuk nasil bir his anladim ki, onun tup bebek disinda imkansiz artik.
Sizde kendinizi kardesinizin yerine koyun ve bence katilmamasi cok normal. Belki uyumadi butun gun agladi, sizin yaniniza gelip kendine uzuldugu icin bile surat yapsaydi sizi uzmekten korktu belkide bilemezsiniz

Annenize sormadınız mı niye böyle yapıyor diye konuşmamış mı kardeşinizle belli ki bir kırgınlığı var öğrendiğiniz zamandan cinsiyete kadar hiç mi görüşmediniz aramadınız çağırmadınız kendiniz konuşun sorunu öğrenin arayıp çağırmadınız mı

kardesinizin hamile kalmak isteyip kalamadigini biliyorsaniz bu cinsiyet partisi denilen sacmaligi onun burnunun dibinde yapmak zorunda miydiniz? ben sizi biraz bencil buldum. kardesinize gidip ablacim bir derdin mi var, nasilsin, iyi misin diyeceginize cinsiyet partisine gelmedigini dert ediyorsunuz.

ayrica koskoca kadinsiniz bu forumda hakli cikmak icin yalan soylemeyi kendinize nasil yakistiriyorsunuz? ayip.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
hamilesin çok birşey demek istemiyorum ama ablalık böyle birşey değil
bak hiç böyle birşey değil cinsiyet partini de evinde yapsaydın keşke annende değil
ne kadar üzgün kardeşin farkında mısın ?
ne kadar zor bir süreç
yaşadım daha yeni gebelik haberi aldım kardeşim böyle birşey yapsa gözüne soka soka cinsiyet partisini annemde yapmazdım
daha anlamamazlıktan geliyorsun ne uyuması diye
kardeşin DEPRESYONDAAAA hamileliği kullanarak üstüne gitme kzıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…