- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.849
- 898
Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
imkansız.allah’a şükür forumun iq seviyesi çift haneli değil siz yanlış yere geldiniz.Alakası bile yok. Ben de beklemiyordum. Kardeşim aradı ve söyledi. İmkansız mi?
Evet bizim ailenin hep gariplikler o dikkat çektiği için konular da dikkat çekici oluyor maalesef. Ben de istemedim.Hanımefendinin önceki konuları da çok tepki çekiyordu. Kardeşiyle ilgili sıkıntıları var orası belli.
CİNSİYET PARTİSİNE ZATEN KARŞIYIM,Bİ DE KARDEŞİM BÖYLE BİR DURUMDAYKEN ASLA YAPMAZDIM,KARDEŞİMDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL PARTİ,Çocuğu olmayan bir kadından bahsediyorsunuz, allı güllü balonlu cinsiyet partisi nedir, asla orada bulunmak istemezdim? Kardeşimin çocuğu olmasa, hamilelik sürecimi biraz sade geçirmeyi, abartmamayı tercih ederdim. Bu tarz parti işlerine girişmezdim.
Biraz önce kardeşim 7 aylık evli çocuğu olmuyor diyordunuz. Şimdi o da hamileymiş diyorsunuz. Ne kadar tutarsız yorumlarınız var.Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
Üyelik adınızı mi değiştirdiniz, baska bir üye vardi onu hatırlattınız banaKaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim sizeBiraz önce kardeşim 7 aylık evli çocuğu olmuyor diyordunuz. Şimdi o da hamileymiş diyorsunuz. Ne kadar tutarsız yorumlarınız var.
kendisi de bipolar olabilir bunu hakaret değil ciddi olarak söylüyorum.Ablacım kardeşin bipolar, bak diğer konunda da yazdık sağlık problemleri olan birisi artık kardeşinle uğraşmayı bıraksan? Kaçtır konu açıyorsun kardeşin hakkında bu kız sağlıklı değil bu şekilde kabul et. Kardeşinle uğraşmayı bırak, yaptığın ayıp artık.
Hem de onun parti günü öğrenmiş hamileliğini buna ne diyeceksiniz diyorBiraz önce kardeşim 7 aylık evli çocuğu olmuyor diyordunuz. Şimdi o da hamileymiş diyorsunuz. Ne kadar tutarsız yorumlarınız var.
Sizin sevincinizide anlıyorum ama bu kadar gözüne sokmadan yapsaydınız keşke ne yapacaksanız.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
siz de havaya uçmadınız haberi alınca. Ondan niye bekliyorsunuzHamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.
Hani sabah arayıp söylemişti.Kardeşim de hamileymis zaten. Aradı söyledi az önce. Ama benim kutlamaya gelmedi. Üstüne bir de storyde görüp normalde ifade bırakırdı, ifade bile bırakmadan geçti.
hamilesin çok birşey demek istemiyorum ama ablalık böyle birşey değilHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?