He oğluşcukları hep alır yanlarına şu anda tanıdığım biri var ayni durumda olan kadın yaşlı oğlu gelini istemiyorKendısının ailesıne bakacak kapasıteye sahıp oldugunu sanmam boyle bırı oldugu ıcın kızındanda ne olursa olsun talep etme hakkı yoktur
Boyle kısıler tek basına yasayıp yaşlanmalı varsa oğlusları ve eli kızgın maşalı gelıne emanet edilmeli
Ha gelecegın tipik semra kaynanasi olduguda kesin
İşte dunyaya boylesıde lazım iyi kotu dengesi için
ben buna tepki vermezdimBenim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
Verebilmelisiniz derken cinsiyet i biz mi belirliyoruzValla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Sonuçta cinsiyeti esinizle sizi ilgilendirir Allah ne nasip ederse o.ben olsam hiç tepki vermezdim istediğini düşünebilir böyle sıkıntı yaptıkça sadece kendin yipranirsin o yüzden hamileliğin tadını cikar kendine stres yapmaBenim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
İsim konusuna ben sürekli "karar veremedik, emin değilim,bilmiyorum,hele bi gelsin bebek" diye geçiştiriyorum. Tavsiye ederim. Başınız ağrımazSadece kv degil ki herkes bir tuhaf...kisinin kendisi isteyebilir.bunun disinda herkese ne oluyor
Soyluyorsun ya onaylama geregini duyuyorlar .sanki bizler belirliyoruz rabbim veriyor.biz dua edip hayirlisini ile istiyoruz.
Cinsiyet belli olsun
İsim ebeleri cok olur.ben de bundan muzdarip
oyle yapiyorum daha cok isim dusunuyorlar .bir de evet de birine diyorlar.sanki zorundayim.gercekten de hic isim sinmedi icimeİsim konusuna ben sürekli "karar veremedik, emin değilim,bilmiyorum,hele bi gelsin bebek" diye geçiştiriyorum. Tavsiye ederim. Başınız ağrımazherkes herşeyi bilmek zorunda değil
Ben hep hayırlısını istiyorum kayınvalidemin 3 tane oğlu var bu aradaKayınvalıdenız oglan ıstıyorsa sonsuza kadar dogurabılır onu tutan yok
Bakacak buyutecek ve doguracak olan benım hayırlısı neyse o olsun deyınız cahiller ıcınde uzmeyın kendınızı ne munasebet kız var oglanda ıster ne demek doguran demıyor kayınvalıdeye ne duser herkes yerını bılsın
Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
Kuserse kussun. Kiz istediginizi belirtin ne var bunda 2 kiz daha guzel anlasirlar diyin.Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?