Bebeğimin cinsiyeti ve kayınvalide

He oğluşcukları hep alır yanlarına şu anda tanıdığım biri var ayni durumda olan kadın yaşlı oğlu gelini istemiyor kim bakıyor dersin kız yeğeni kadın teyzesine bakıyor oğluşcuklar sağolsun

Takmamaya çalış canım. Biliyorum elinde değil ama sana zarar.

Benim kv'denin diğer oğlundan bir kızı olduğu halde ben hamileyken millete biz kız olsun istiyoruz diye söyler dururdu. Haliyle sinirim bozuluyordu.

Sen ve eşin ayrım yapmıyorsanız gerisini takmamaya çalışın. Çünkü onlar susmayacak.

Şimdi oğlum var ve ben oğlumu sevdiklerine nedense inanmıyorum

Ben kizimdan sonra ikinciye hamileyken ben de erkek olsun istiyordum, baska cocuk ostemedigim icin onu da yasamak istedim. Genelde ilki neyse digeri cinsiyette olsun istenir, cinsiyet ayrimciligi gibi degil bu. Kiz oldugunu ogrendikten sonra tepki verirse o zaman yanlis tabi ki ama onun ne dedigi de cok onemli degil, kucagina alinca sevdin o kadar.

Benim supersonik kayınvalidem 4 erkek doğurmuş
İlk torunuda erkek
Benden dolayı kız olacagını ogrenınce once cok mutlu oldum bi kız nasip olnamıstı dedı
Dogdu kızımı paşam dıye sevıyor
Anne ??? Diyorum
Ayyy evet kızdı dimi agız alıskanlıgı dıyor
Kızım 1 yasında 1 senedır gelıp sevmedı dogum gunune bıle gelmedi ama erkek torununa her yasında külçe altın hedıye edıyor

Kızımın kesip attıgı tırnagına kurban olsun
Nefret edıyorum ayrımcılardan

Bu arada çok cahilsin keşke ölsen smileyi lazım buraya yahu
hani bu pankartın içinede yazılabilir
bu smileyden de uçusabilir
yada direk bu o anlam olsa ya

B
ben buna tepki vermezdim

Verebilmelisiniz derken cinsiyet i biz mi belirliyoruz
allah istediğime kız istedigime erkek veririm demiş. iyice sacmaladiniz. Nokta.

Bence abartacak birşey yok. Kadın kendince tahmin yürütüyor, eşiyle dostuyla da bunu paylaşıyor. Sadece muhabbet ediyor, kötü birşey dememiş kadın. Bu kadar rahatsız olacak ne var?

Sonuçta cinsiyeti esinizle sizi ilgilendirir Allah ne nasip ederse o.ben olsam hiç tepki vermezdim istediğini düşünebilir böyle sıkıntı yaptıkça sadece kendin yipranirsin o yüzden hamileliğin tadını cikar kendine stres yapma

Benim kayinvalidem de bebek erkek oldugu kesin oldugu halde surekli kız bu kesin kız diyor ki kız torunu daha fazla benim bi tane oglum var diger torunlari hep kız ona ragmen ısrarla kız diyor bebegime ama cahillik yani takmiyorum bile.

Tepki vermene gerek yok herkes kızı olan hamileyse oğlan olur inş der oğlu olana da bu sefer kız olur inş der

Kimisi oğlan çocuğuna takıntılıdır kimisi kız çocuğuna

Sağlıklı olsun hayırlı olsun de geç hiç laf yarışına girmene gerek yok cevap vermene bile gerek yok

Üzme o tatlı canını

Amannnnn kaynanayı sallamakla baştan hata yapmışsınız.erkek istiosan sen bitane daha doğur de geç.valla benim bi kızım var.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dilerim.

Sadece kv degil ki herkes bir tuhaf...kisinin kendisi isteyebilir.bunun disinda herkese ne oluyor
Soyluyorsun ya onaylama geregini duyuyorlar .sanki bizler belirliyoruz rabbim veriyor.biz dua edip hayirlisini ile istiyoruz.
Cinsiyet belli olsun
İsim ebeleri cok olur.ben de bundan muzdarip

İsim konusuna ben sürekli "karar veremedik, emin değilim,bilmiyorum,hele bi gelsin bebek" diye geçiştiriyorum. Tavsiye ederim. Başınız ağrımaz herkes herşeyi bilmek zorunda değil

İsim konusuna ben sürekli "karar veremedik, emin değilim,bilmiyorum,hele bi gelsin bebek" diye geçiştiriyorum. Tavsiye ederim. Başınız ağrımaz herkes herşeyi bilmek zorunda değil
oyle yapiyorum daha cok isim dusunuyorlar .bir de evet de birine diyorlar.sanki zorundayim.gercekten de hic isim sinmedi icime
Anne baba disinda kimseye dusmez.tuhaf bir horozluga giriyorlar.sinirlendim simdi

Ben hep hayırlısını istiyorum kayınvalidemin 3 tane oğlu var bu arada

Durum rahatsız edici,hormonlarında etkisiyle iyice sıkılmışsınız.öncelikle sakin olun,minik bebeğiniz stresinizi anlamasın.

Kayın validenize eğer inanıyorsa,bebeğin cinsiyetinin daha dünya bile oluşmamışken, tüm ruhların ,gelmiş geçmiş herkesin cinsiyetinin belli olduğunu anlatan hadis vb ayet bulup birlikte okuyabilirsiniz

Ya da artık bilimin ilerlediğini ve annenin eşey hücreleri,cinsiyet belirleyecek özellikte değil,babanın eşey hücreleri cinsiyeti belirleyecek özellikte olduğunu da bi konu arasında anlatabilirsiniz.

Ahh bı eski düşünceli insanlarımız,sanki kendilerini babaları doğurmuş.kız çocuk bereket kızçocuk ,erkek çocuk gibi emanettir.hiç bi farkları yok.
Keşke bi kızınız daha olsada ,iki kız kardeş ilerde birbirlerine çok faydaları olur.hep bi ablam olsun isterdim ya da kız kardeşim.

Hayırlı doğumlar.Allah ferahlık versin.umursamayın kimseyi

Valla diyeceğim kelime su olir; Anne kiz veya erkek ne onemi var sağlıklı sekilde dunyaya gelsin hayirli evlat olsun daha ne isterim rabbim saglikli evlat versin cinsiyete takilma sen derim

Kuserse kussun. Kiz istediginizi belirtin ne var bunda 2 kiz daha guzel anlasirlar diyin.

Aman hiç takmazdim umrumda olmazdi yani
Bosverin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…