bebegimin gelisimi geriden geliyormus lutfen yardim..

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
merhabalar. tup bebekte ilk denememiz.23 nisan son adet tarihim.10 mayis transfer gunum. bu duruma gore 6+5 gunluk hamile olmam gerekiyor.10 gun onceki ilk muayenemde ultrasonda 4 h.afta 4 gunluk hamile olarak gozukuyordu keseyi gore.bugun,10 gun sonra 5 hafta 3 gunluk gozuktu. 6 hafta gozukmesi gerekir. 4 gunluk bir gecikme var,adet tarihime goreyse 1 hafta.. bu arada tup bebek merkezimde olmadi bu kontrolum. hemen klinigimi aradim korkulacak bir sey olmadigini yarin gelmemi soylediler.. lutfen fikir verin.budurumu yasamis olan var mi

ben tüp bebek olayını bilmiyorum ama 1 hafta geriden gelmesi çok sıkıntı değildir sanki.birde sen tüp bebek tedavisi olduğun yere gitmiyor musun kontrollerine? yani öyle olması gerekmiyor mu?

Bence merak edilecek bir sey yoktut zamanla gelisimi tamamlanir benim hamileligimin ilk safhasinda adet baslangicim ile bebegin gelisimi arasinda 1 hafta oynuyordu ama zamanla gelisimi tam tarihine geri geldi. Yani bence caninizi sikmanizi gerektirecek bir durum yoktur. Icinizi ferah tutun.

ben tüp bebek olayını bilmiyorum ama 1 hafta geriden gelmesi çok sıkıntı değildir sanki.birde sen tüp bebek tedavisi olduğun yere gitmiyor musun kontrollerine? yani öyle olması gerekmiyor mu?

cok tesekkurler kizlar icime su serpildi biraz.. doktorum izne ayrildigi icin gitmeyeyim dedim ama kucuk yerde hic anlamiyorlar.galiba..doktorum da azicik panik yaptirdi..gelismis ama beklenen kadar gelismemis dedi.. artik klinigime gidicem..

Cnm sakın üzme kendini bu çok normal bebeğin daha çok küçük benimde ilk haftalarda geri ileri olabiliyor büyüdükçe haftalarına yetişiyorlar bol bol su iç dinlen sakin bebeğini de kendini de üzme tadını cikar hamileligin

cok tesekkurler canim Allah razi olsun.. yarin klinigimde vajinal.muayene.yapacaklar..orada belki duyarim.kalp sesini..

kizlar dun klinigime gittim..kalp sesini duyduk .. sukurler olsun rabbime. gelisimi de tam yerindeymis.. cihaz doktor farki iste.. hepinize tesekkur ediyotum sevgiler

Maveraunnehir şuan soruma en iyi cevabı sizin verebileceginizi düşünüyorum.bende tup bebek tedavisiyle gebe kaldım ve nerdeyse tarihlerimiz aynı.2gundur aglamaktan canım çıktı.adetim 24nisan transfer 11mayıs benimde.3.gun embriosu.dün doktora gittigimde kese yol kesesi bebek ve kalp atışı göruldu ancak haftasına göre bebek cok kücuk cikti 1.87mm diyor transfer tarihine gore hesapladı.moralim cok bozuk.acaba sizin ilk gordugunde kac cm ya da mmdi.normalde 4mm olmali dedi bu haftalarda.

Yanlis bu haftalarda iki iki bucuk mm fiye biliyorum cnim bn bence uzulmemelisin uzulmen bebise zarar verir daha cok bu arada tebrik ederim gebeligin icin

genetiktir tatlım eşin ve sen minyon tipliysen bebekte küçük olabilir sakın üzülme bebişin etkilenir sağlıkla al kucağına inşallah

Benimde 28 haftalıkken 3 hafta geri olduğunu öğrenmiştim şimdi 34 haftalık olduk yeni gittim kontrole ve kendi haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi belli dönemlerde olabilirmiş bu şekilde sen yeterki stres yapma bebeğine yansır bu durum Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Arkadaşlar keşke o güzel düşünceleriniz gibi olsaydı her şey ne güzelde teselli vermişsiniz çok teşekkür ederim bugun kürtaj oldum.çünkü gelişemedi bebegim.okadar üzgünüm ki sanırım kelimelerin bittigi yer.çok caba sarfedip geç bulup erken yitirdim.rabbimin her işinde hayır var.

Canimm cok uzuldum Ne desem bilemedim Uzulmemeye calis cok hirpalama kendini moralini yuksek tutmaya calis bi daha denersin sonucta sen sagliklisin rabbim sana ve esine saglik versin calisma gucu versin ki bebisin icin bir adim daha atabilesin . Umarim gonlune gore olur bundan sonraki hersey

Çok teşekkür ederim uzaklarda hiç tanımadığım birileri nasıl güzel temenniler.destegin için çok sagol.bir dahaki için kendimi toparlamam lazım dogru diyorsun.çok şükür allah sabrını veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…