- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Çok tesekur ederim bilmiyorum ki bebegi çektikleri için gözü böyle olmuş dediler o kadar üzülüyorum ki baya da fark ediliyorGecmis olsun.. bebegi kafasindan cekmislerdir gozuyle ne alakasi var? Ha beyninde Allah korusun birseyler hasar gormustur orasini bilemem tabii..bi norologa goturseniz?
Kim dedi? Doktor mu? Nasil bi baglanti kurarak bu sebebi verdiler?Çok tesekur ederim bilmiyorum ki bebegi çektikleri için gözü böyle olmuş dediler o kadar üzülüyorum ki baya da fark ediliyor
Evet doktor cnm bilmiyorum bende göz doktoruna gitsem mi acabaKim dedi? Doktor mu? Nasil bi baglanti kurarak bu sebebi verdiler?
Icin rahat edecekse git.. hatta dedim ya norologa git.. icin rahat etsinEvet doktor cnm bilmiyorum bende göz doktoruna gitsem mi acaba
Uzun ömürlü olsun meleginiz geçer dediler ama 1 yaşına kadar kızınız kaç yaşında n3 zman fark ettiniz birde çok belli oluyormuKızımın da bir göz kapağı düşük. Görmesinde bir problem yok çok şükür. Estetik olarak da büyüdüğünde ameliyatla düzeltilirmiş.
Çok mu önemli? Bence değil. Görüyor çok şükür, benim için önemli olan o.
Eğer sizinki de göz kapağı düşüklüğü ise tedavisi olmayan bir şey değil. Üzmeyin bence kendinizi.
Çok tesekur ederim cnm saol gidicem.Icin rahat edecekse git.. hatta dedim ya norologa git.. icin rahat etsin
Doğduğu zaman farkettik. Şu an 5 yaşında. Hala bariz belli oluyor. Her gören soruyor. Kendisi de farkında artık. Allah herkesi farklı yaratır. Senin de bir gözün küçük yaratmış diyoruz.Uzun ömürlü olsun meleginiz geçer dediler ama 1 yaşına kadar kızınız kaç yaşında n3 zman fark ettiniz birde çok belli oluyormu
Doğumdan beri mi boyleÇok tesekur ederim bilmiyorum ki bebegi çektikleri için gözü böyle olmuş dediler o kadar üzülüyorum ki baya da fark ediliyor
Neden yaptirmiyorsunuz? ilerisini dusunun. Doktora goturdunuz mu ne dediler?Doğduğu zaman farkettik. Şu an 5 yaşında. Hala bariz belli oluyor. Her gören soruyor. Kendisi de farkında artık. Allah herkesi farklı yaratır. Senin de bir gözün küçük yaratmış diyoruz.
Göz doktoruna götürdük elbette. Görmede bir sıkıntı yok çok şükür. Görmeyi engelleyecek kadar inerse göz kapağı, tıbbi olarak o zaman müdahale ederiz dedi. Estetik olarak ise şimdilik küçük, biraz daha büyüdüğünde tekrar görüşeceğiz.Neden yaptirmiyorsunuz? ilerisini dusunun. Doktora goturdunuz mu ne dediler?
Inşallah çok saolun üzülüyorum elimde değil yine de her şeye şükürHenüz iki aylık üzülmeyin eğer bariz bir fark yoksa büyüdükçe düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?