Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Selam arkadaşlar. Benim oğlum 19 aylık 16 aylıktan sonra gözün çapaklanma ve kızarıklık oluştu.ve güneşe çıkınca eliyle gözünü kapatıyor.

İlaç kullandık geçti. İlacı bıraktıktan sonra tekrar başlıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı. Buraya yazmamın sebebi çok ilgi görmesi lütfen konumu taşımayın.

Bebişinizin gözleri hassas olabilir bebekler için olan bir güneş gözlüğü edinmeniz faydalı olabilir tabi doktora danışmakta fayda var

Selam arkadaşlar. Benim oğlum 19 aylık 16 aylıktan sonra gözün çapaklanma ve kızarıklık oluştu.ve güneşe çıkınca eliyle gözünü kapatıyor.

İlaç kullandık geçti. İlacı bıraktıktan sonra tekrar başlıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı. Buraya yazmamın sebebi çok ilgi görmesi lütfen konumu taşımayın.
gozu cok mu sulaniyir
kuccukken benimde cok capak olurdu gece uyurken.sabah capaklardan acmazdim
cok sulanirdi benim
bide yuzunu yikiyorsan sudan da olabilir

Kardeşim 19 yaşında hala çekiyor canım güneş alerjisi var ve atopik..

gozu cok mu sulaniyir
kuccukken benimde cok capak olurdu gece uyurken.sabah capaklardan acmazdim
cok sulanirdi benim
bide yuzunu yikiyorsan sudan da olabilir
Evet gözü sulanıyor. Sürekli eli gözünde. Artık dışarı çıkamaz oldu yavrum. Peki nasıl geçti

Kırmızı göz mu acaba? Öyle ise 7 yaş civarı geçiyor. Büyük oglumda vardı, güneş gözlüğü kullandık 3 yaşından itibaren.

Pamuğu ılımış çaya batırıp çapakları onunla silin
Ellerini sık sık yıkayın

Eğer sulaniyorsa göz pinarlari tıkalı olabilir. Benim oglumda öyleydi dışarı çıkarınca ağlıyor gibi gözünden yaş gelirdi ve capaklanirdi. 18 aylıkken küçük bir operasyon ile actirdik. Şimdi çok şükür bir sorunumuz yok.

Eğer sulaniyorsa göz pinarlari tıkalı olabilir. Benim oglumda öyleydi dışarı çıkarınca ağlıyor gibi gözünden yaş gelirdi ve capaklanirdi. 18 aylıkken küçük bir operasyon ile actirdik. Şimdi çok şükür bir sorunumuz yok.
Peki doğuştan itibaren mi öyleydi bizim sonradan oldu

Evet gözün beyaz kısmı kızarık oluyor sonrada çapaklanma başlıyor
Göz pınarın orada biriken yaş çapak da sümük gibi uzar hatta. Güneş alerjisi o. Korumaktan başka bir şey yapamazsın. Yüzüne gölge düşürecek bir şapka kullanabilirsin. Daha çok küçükmüş bebeğin. Klima da çok etkiliyor. Alışveriş merkezleri bile dokunuyor.

Evet gözü sulanıyor. Sürekli eli gözünde. Artık dışarı çıkamaz oldu yavrum. Peki nasıl geçti
valla ne hastaneye gittik bu olay icin nede umursadilar cunki onlara gerek kalmadan
sabah erknden kalkip teker teker kirpiklerimi temizlerdim baya baya iltihapti
neden kaynaklandigini bilmiyom ama sulandikca daha cok cogaliyor ve gece kuruyordu

Göz pınarın orada biriken yaş çapak da sümük gibi uzar hatta. Güneş alerjisi o. Korumaktan başka bir şey yapamazsın. Yüzüne gölge düşürecek bir şapka kullanabilirsin. Daha çok küçükmüş bebeğin. Klima da çok etkiliyor. Alışveriş merkezleri bile dokunuyor.
Evet öyle oluyor. Peki zamanla geçmiyor mu. Yavrum çocukları balkonda izliyor çıkamıyor gündüzleri .

valla ne hastaneye gittik bu olay icin nede umursadilar cunki onlara gerek kalmadan
sabah erknden kalkip teker teker kirpiklerimi temizlerdim baya baya iltihapti
neden kaynaklandigini bilmiyom ama sulandikca daha cok cogaliyor ve gece kuruyordu
Aynen bende sürekli temizliyorum. Peki sizinki nasıl geçti

Back
X