Bebeğimin Hareketlerini Hissedemiyorum

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.340
882
168
Merhaba annisler Allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alacağım inşallah ilk gebeliğim şuan 20 haftalık olduk geç döllenme olmuş o yüzden son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz fakat bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum dün akşam ilk defa uzanırken iki kez ufak tatlı bir vuruş hissettim ama o mu değil mi inanın ayırt edemiyorum elimde değil korkuyorum ya bebeğime bir şey olduysa ya kalbi durduysa ben hissedemessem ona bir şey olduysa diye 10 gün sonra randevumuz var doktor ile çalışıyorum her zaman izin de alamıyorum iş yerinden of Allah herkesin evladını bağışlasın hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri görmeyi nasip etsin bebis isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin RABBİM

Merhaba günlerimiz aynı neredeysepanik yapma canım zaten geç döllenme var diyosun bi de hafif başladıysa kıpırtılar devamı gelicektir..1 haftaya başlarsın tamamen hissetmeye.mayıs anneleri grubuna bakarsan ordada görürsün daha yeni hissetmeye başlayanlarda var.ben 18 de hissetmeye başladım şu an da baya kuvvetlendi ama erkek bebeklerde daha erken hissedilmeye başlanabiliyomuş.gözlemlediğim kadarıylada geç hissedenler genelde kız anneleri.bi de şöyle bişey var hissetmeye başladığında hergün aynı olmuyor ben ilk başlarda bi gün hissediyodum bigğn hissetmiyodum daha bunlarada panik olacaksın şimdeden stres yapma

Ya çok teşekkür ederim ama inan elimde değil keşke takmamayı öğrenebilsem :) evet onu bende çok duydum ilk gebelikse bir de üstüne kız bebisse biraz daha geç hissedilebiliyormuşuz anne inşallah bende bir an evvel hissederim hareketlerini sizin gibi

Canim ben 20+0 olmam lazim ama usgde 19+4 cikti
4 5 gundur hissetneye basladim oda arada nadir sirt ustu yatarsam dr 1 2 haftayi bulabilir net hissetmen dedi
Bide bizimki gece uyanuyor hep belki seninkidr oyledir gece uyaniyosa hissetmiyosundur

Bide sen en son kacinci haftada usg girdin bebegin boyu kilosu neydi

Canım asla stres yapma.Daha 20. Haftadasın 2-3 haftaya tam hissedersin hatta git gide yeter artık dur bebisimde uyuyim dersin

Benim bebeğim erkek, ben de bugün ilk defa hissettim 18+5 teyiz bugün, yani 19. haftada hissettim ilk defa bugün... Tabi yanlış hissetmediysem Stres yapmayın zamanı gelince hissediyorsunuz zaten Artık siz ne hissederseniz bebekte onu hissediyor oyüzden panik yapmayın, bir de geç döllenme olmuş zaten sizde, oyüzden içiniz rahat olsun çoğu gebelikte ve ilk gebelikse 22. haftadan sonra hissetmeye başlarmış anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…