Bebegimin hastaligi ve korkusu

Bir dönem kızım 17-18 aylıkken kullandık yanlış hatırlamıyorsam.

Başlarda çok korkuyordu ama uyurken kucağıma alıp, yapıyordum. Sonra alıştı. Tabii bizimkisi büyük. İlacı verme süresi çok uzun değil zaten 5 dakikada bitiyor neredeyse. Biraz sabredecek, dayanacaksınız maalesef sağlığı için. Küçük kızım da 7 aylıkken saç kurutma makinesinin sesinden korkuyordu, şimdi alıştı.

Birde aerochamber diye basit bir cihaz var, nebülizatör kullanamazsanız herşeye rağmen,doktorunuza danışın belki onu önerebilir. Bir araştırın isterseniz.

Sarki aciyorum bazsn ben soyluyorum ama bu sefer cok korktu onune gecemedi sarkilar. Biraz aşabilirse sonradan etkili olur diye dusunuyorum insallahoyle olur

Omron benimkide. Digerlerine gore hem daha sessiz hem daha kisa sürüyor evet. Makine acikken cok tedirgin dun biraz acik biraktim ama istemedi hic. Ara ara denicem insallah alisicak.

En kisa zamanda alışır insallah

Ben bu işleri babasına yaptiriyodum çünkü ağlamasına dayanamıyordum.
Bunu bi deneyin onlar daha soğukkanlı oluyorlar.
Makinenin sesi kisilmiyo malesef. Muzik actim. Ben arki soyledim ama makina acikken cok gergin cok huzursuz. Bi yetiskine silah dogrultsaniz yuzu o ekle gelir yani cok üzüldüm. Cok masum ve cok korkuyo napicagimi bilemedim

Öncelikle geçmiş olsun. Bizde çok çektik bu durumdan şimdi çok şükür bu kış 1-2 defa oldu sadece. Çözümü makinanın üzerine yastık bastırarak bulduk böylece ses çıkmadı küçük bir uğultu vardı. Onuda müzik açarak bastırdık.

Benim oglumunda genetik alarjisi var. Arada atak geciriyoruz. O zaman bizde hava kullaniyoruz. Dediginiz gibi maskeyi hic sevmiyor. Bizde uc aparatiyla kullaniyoruz. Eline sevdigi oyuncak veya dikkatini cekecek cizgi film aciyorum. Normalde tv, telefon, tablet vermiyoruz ama bu durumda mecbur kaldigimiz icin bu sureci boyle atlatiyoruz.

Maskeyi çıkarıp uç kısmıyla havayı tutabilirsiniz. Daha az etkili oluyor ama hiç olmamasından iyidir. Zamanla alışıyor merak etmeyin.Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Biz de çektik bu hastalıktan,kızım maskeyi takmak istememişti ,maskeyi çıkarıp uç kısmıyla vermiştim havayı ama doktor, böyle yapınca hiçbir işe yaramadığını söylemişti.Mecburen ağlasada zorla vermiştim çünkü biraz bile aksatınca çok çabuk ciğerlere iniyordu

Ses olmasa maskeye alisir aslinda ama ses iste

Mecburen üzerine gitmek zorundasin. Kizima mesela antibiyotik surup vermek gerektiginde mecburen agzini acip veriyordu'. Cokta karsi gelip, aglardi.

Cocuklar herseyden travma olmaz, o kadar gücsüz degiller. Bir iki defa bagirir cagirir, sonra alisir. Tedavi cok önemli, bunu yapmazsan, hastanede kalmasi cokmu iyi? Anne yüregi parcalaniyor, benimde parcalaniyor ama baska care yok. Yavrularimizin iyiligi icin yapiyoruz.

Ah o makineler. Bebeğimle ağladığımı bilirim. Ne yazık ki sağlığı için gerek görüldüyse kullanılacak. Bebeğim ilk hafta çok ağlamıştı ama alışmıştı ikinci haftaya. Bir de evde hiç televizyon açılmıyordu normalde ama el mecbur çizgi film açıyordum daha az ağlıyordu. Sabırlı olun. Bugünler de geçer. Bebeğim kendi tutmaya başlamıştı bir ara ağzına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…