- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi cesursincap
-
Ben koymazdımHerkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Benzer kaderleri paylaşacaklarını düşünmüyorum. Eşin seni kırmak istememiştir konu da hassas olduğundan... Bence eşinin ağzını yokla o da benimsedi mi ismi emin ol. Ben olsam koymazdım sanırım.
Haklı. Her bebek kendi ismi ile doğmayı hak ediyor.Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?