- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 33
- Konu Sahibi cesursincap
-
Kardeşine katılıyorum. Ismini aldığı kişiye çeker çocuklar. Ben de babamı çok sevmeme rağmen oğlum olsa koymam çünkü babam da zor bir hayat geçirdi. Keza kızıma da annemin ismini ( annem doğumdan bir ay önce vefat etti) eşim koymak istedi koymadım. Yine de sen bilirsin.Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Ben vefat edenlerin isminin koyulması işini anlamıyorum gerçekten de madem öyle düşünüyorsunuz kötü şansı talihi geçer diye de düşünün.Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Ya bende cok tuhaf isimler duyuyorum. Hani babam yaşlı mesela yeni moda isimleri bilmez dogal olarak. Arkadaşım çocuğuna bi isim koydu kızına bence kötü bir isim, ama iste ,modern sozum ona ..babam diyor o ne bicim isim vermis kızına öyle o bile yani bu ne yaaa moduna girdi :)Ben vefat edenlerin isminin koyulması işini anlamıyorum gerçekten de madem öyle düşünüyorsunuz kötü şansı talihi geçer diye de düşünün.
Dünyaya yeni bir can geliyor kendi talihini kendi belirlesin ismini onun bunun göbek bağına eklemeyin, bir isim vermeyi bile beceremiyoruz gerçekten de sizin için değil ama ne saçma sapan isimler veriliyor hayret ediyorum
Bence onunla ilgisi yok durumun istediğin ismi koy ama bende koymazdım neden bilmiyorum tanıdığım birinin ismini istemem herhaldeHerkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Kaderi geçmez tamamen saçma . Herkesin kaderi hayati farkli . Ancak her ismini söylediginizde hatirlayacaksiniz sadece siz degil herkes hatirlayacak , aciyi taze tutmanin size ne gibi faydasi olacak. Benim tercihim olmazdi böyle isim koymak.Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Kardeşinize katılıyorum. Benimde babam vefat etti. Cinsiyeti belli değilken eşim erkek olursa babanın adını koyabiliriz dedi istemedim. Sanki o niyetle ismini koyarsam onun kaderini yaşarmış gibi geliyo. Bide bu tarz haberlerede rastlamıştım. Mesela abla trafik kazasında ölüyo kız çocukları oluyo onun adını koyuyolar. Aynı yaşta yine kazayla o kızda ölüyo. Bana onun kaderini yaşarmış gibi geliyo.Herkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın, ben ölmüş veya yaşayan olsun bi başkasının isminin çocuklara koyulması taraftarı değilim, yok dedesi yok nenesi yok ölen şuyu yok yaşayan buyu, o bebek ayrı bi birey birinin türevi değil o sebeple bebeğinize kendine has isim koymanız taraftarıyımHerkese merhaba. Benim derdim bebeğimin ismiyle ilgili. Hamileyim kısmetse bir oğlum olacak. Eşimin de onayıyla ben ona vefat eden abimin adını ve yanına ek bir isim koymayı düşünüyorum. Bu düşüncemi kardeşimle paylaştım ama o istemiyor. Bana sen bilirsin ama abim zor bir hayat geçirdi, birçok mutluluktan mahrum kaldı ve genç yaşta vefat etti. Onun kaderi oğluna da geçmesin alakasız bir isim koy bence dedi. Şimdi bu durum benim de kafama takıldı. Merak ediyorum. Sizlerin bu durumla ilgili düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?