- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
Merhaba arkadaşlar.Eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz .Benim ailemden de uzağız .Kısa bir süre önce kaynanam bize geldi .Hamileyim.Geldiğinde bebeğe isim konusunda eşimle aramızda küçük bir tartışma yaşandı.Kaynanam gittikten bi iki gün sonra eşim ben kızımız olursa annemin ismini koymak istiyorum dedi .Şok oldum çünkü benim isim konusundaki hassasiyetimi biliyor.Benim annem babam demez ama onlar da şu ismi koy, bizim ismimizi koy deseler ben koymam. Kendi evladımın ismini eşimle beraber koymak istiyorum .Benim istediğim olacak demiyorum .Ikimiz karar verelim diyorum yalnızca .Kaynanam biz şu ismi koyun desek siz koymak zorundasınız ,ama biz zorbalık yapmıyoruz gibi şeyler söyledi evimdeyken.Gittiği an eşim böyle diyince kaynanamın fikir verdiğini düşünüyorum .Eşime söylemedim tabi kavga çıkacağını bildiğim için.Benim anlamadığım bana kene demiş ,sütü bozuk demiş bi insan .Bunlar bi ikisi sadece ,ortada ne hakaretler döndü bugüne kadar . Nasıl böyle bir istekte bulunuyor.Üstelik bu lafları eşimin yanında söylüyor ama alttan alttan laf vurarak .Ben koymak istemediğimi söyledim .Eşim diretirse nasıl bir yol izlemeliyim ?Bu arada bebeğin cinsiyeti bile belli değil daha.Doktor tahmin için erken ama kız olabilir demişti.