Bebeğimin ismine bile karışıyorlar!

o ne demkmiş tabi ki 2niz belirleyeceksiniz ismini..ne olursa olsun taviz verme ve ciddiyetini hissettir
Komik olan şu herhangi bir ismi koy demiyor ,annemin ismini koyacam diyr.E senin annen bana onca lafı soktu ,hakareti etti niye isminin koyulmasını istiyor ki .Ya da kaynanam beni salak zannediyor bu da bir ihtimal tabi.

Eşim gider çıkartırım kimliğini haberin bile olmaz diyor :))ama görücez bakalım .Söyledim zaten hakkımı helal etmem diye .

Had bilmek cnm aynen tüm mesele bu.Bilseler zaten kendi evlatları karışmayalım derler.

Herkes kendı dogurduguna ısım koysun. Sankı kendısı ogluna kayınpederının ısmını koymus. Hep dayatmalar, hep ayılıp bayılmalar, ınsanın ozel hayatına burnunu sokmalar..
Asla tavız vermeyın. Tavız tavızı getırır

Sen haklısın canım eşinin aklını bulamış annesi hiç kulak asma umursama bildiğini oku

Hayır bu da yeni moda ve de saçmalık, yaşayan büyüklerin ismini bebeğe vermek.
Hayır sen kimsin yani kraliyet ailesinden misin?
Toplumun önde gelen fikir ve kanaat önderi misin?
Hani senin ne özelliğin var, mübarek, örnek bir insan mısın da çocuğa senin ismin verilsin de , çocuk senin isminle anılsın, senin adını yaşatsın.
Bebeği 9 ay taşıya anne senin ismini niye versinler?! kendi adımı veririm daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…