Annem ler kafamı karıştırdı dedi neyse tekrar konuşuruz dediKoymayalim mi dedi peki Eşiniz?
Var mi boyle birsey ?
Peygamber ismi olunca çocuğa kizamaz missin .... sanķi biz çocuğumuz a kizz mak için büyütüyor uz .....
Boyle bir mantık olabilir mi. ?
Annem ler kafamı karıştırdı dedi neyse tekrar konuşuruz dedi
Yanına ilave isim de var düşündük.Peygamber isimlerini koyacaksanız başına yada sonuna bi isim daha koyun der hocalar canım.ağır gelirmiş öyle derler.diğer konu saçma tabi o ismi koyanlar erken ölmüş vs...
Esin cevap vermedi diye mi kizginsin yoksa esin onlar gidince koymayalim değiştirelim mi dedi?
Cok sukur ne eşim ne de ben küfürlü soz soylemeyizKomsumuzun oglunun ismi Muhammed idi ve babasiyla kavga ederken babasi ona küfür ederdi ismiyle birlikte. Ben çok rahatsiz olurdum duyduğumda.
Cok sukur ne eşim ne de ben küfürlü soz soylemeyiz
Soylenmesinden de hoslanma yiz
Yanında isim var zaten aradan peygamber i cikarmak istiyorlarEn basiti, ülkemizde yüzlerce ibrahim var.. kime ne olmuş ki şimdiye kadar..?
Ama arkadaşların dediği gibi, 2 isim koyarsınız sizde..!
canımm Ali diye bi peygamber yok ama Peygamber Efendiimizin amcasının oğlu ve aynı zamandda kızı Fatımanın eşi yani Peygamber Efendimizin damadı :) karsıtırdın heralde :)Siz söylemezsiniz ama bu çocuk büyüyecek okual gidece arkadaş çevresi olacak kimbilir kimlerle karsilasacak. Size bunu soyluyorum ama benim de oglum olursa Ali ismini koymak istiyorum, o da peygamber ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?