- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
Merhabalar hanımlar gece gece sıniriden uyuyamadim benim derdim ....eşimle oglumuza vereceğimiz isim konusunda tam karara varmistik ki kV ve KP gelip bizim karar a verdigimiz ismi koymamizi istemeyisleri. .... sebep ise KP in o isim de tanıdığı birkaç kişinin erken yaşta ölmesi ve ismin de peygamber ismi olması çok agir gelir mis
Eşimin de onlara biz karar verdik değiştirmeyi z dememesine sinir oluyorum
canımm Ali diye bi peygamber yok ama Peygamber Efendiimizin amcasının oğlu ve aynı zamandda kızı Fatımanın eşi yani Peygamber Efendimizin damadı :) karsıtırdın heralde :)
Çok yanlış bişey söylememişler. İlla bu ismi koyacaksınız diye de diretmemişler. Sadece fikirlerini söylemişler eşinizin de aklı karışmış.Merhabalar hanımlar gece gece sıniriden uyuyamadim benim derdim ....eşimle oglumuza vereceğimiz isim konusunda tam karara varmistik ki kV ve KP gelip bizim karar a verdigimiz ismi koymamizi istemeyisleri. .... sebep ise KP in o isim de tanıdığı birkaç kişinin erken yaşta ölmesi ve ismin de peygamber ismi olması çok agir gelir mis
Eşimin de onlara biz karar verdik değiştirmeyi z dememesine sinir oluyorum
Eşimle karara vardigimiz isim yusuf emre idi.Çok yanlış bişey söylememişler. İlla bu ismi koyacaksınız diye de diretmemişler. Sadece fikirlerini söylemişler eşinizin de aklı karışmış.
Ben de isim konusunda aynı düşünüyorum. Aynı ismi taşıyanların genelde huyları, karakterleri, yaşam çizgileri aynı şekilde ilerliyor. Kayınpederiniz tedirgin olmuş olabilir.
Bir arkadaşım var muhammet isminde, isminden nefret ederdi. Öyle bir yük ki bu ismi taşımak her attığın adıma dikkat etmen gerekiyor derdi. Sonunda 4-5 yıl önce ismini değiştirdi, kaan oldu.
Çocuklarınıza seveceği, taşıyabileceği isimler verin bence ilerde sorun yaşamamak için.
Felaketi bilmem. Benim tanıdığım iki yusuf var. Biri 8 yaşında şeker hastası. Biri 30un üstünde epilepsi hastası. Felaket gelir mi gelmez mi o allahın takdiri. İçinize siniyorsa koyun gitsin. Dinlemeyin kimseyi.Eşimle karara vardigimiz isim yusuf emre idi.
Nefret edilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum int baktim yusuf en cok konulan isimler arasında
Bu kadar insan koyuyor bu ismi hepsinin başına bir felaket mi gelmiş. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?