bebeğimin kafa tasında kist görüldü

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
kıslar bugün genel tarama vardı aynı zamanda şeker yüklemesi.şeker iyi çıktı çok şükür ama bebeğimin kafasında kist görüldü doktorum genelde 26 27. haftalarda kaybolur dedi.ben biraz tedirgin oldum açıkçası.böle birşey yaşayan var mı sizinde geçti mi o haftalarada nolur bana yazın

yarın sabah sevk alıp perşembe istbl gataya gideceğiz dokrum profa yönlendirdi:a015:inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin nolur.

Geçmiş olsun canım işallah hayırlı haberlerle dönersin...

inşallah dr dediği gibi düzelir geçer doğuma kadar canım üzme kendini dua et bol bol rabbim kolaylık versinnn inşallah bişey yokturr:Saruboceq: rabbim herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın

Gecmis olsun canim insallah düzelir benim oglandada beyninde su vardi ama büyüdükce su gitti simdi 8 aylik ve allaha sükür cok iyi umarim seninde öyle olur.Öptüm

geçmiş olsun arkadaşım..endişeni anlayabiliyorum..ama herşey Allah'tandır...bol bol dua et..Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıkla kalın

canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun umarım geçicidir canını sıkma hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

Bedef'cim geçmiş olsun canım. Doktorun geçer demiş bak. Sıkma canını ne olur. Bugün hayırlı haberlerle döneceksin inşallah...

hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardıcınız olsun canım pozitif düşün...

bedef tatlım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz bizim bir tanıdıkta aynısı olmuş fakat zararsız bir şey miş ve dediğin haftlarda geçmiş canım içini ferah tut geçici bir durum bence bu ayrıntılı ultrasonda mı çıktı canım yoksa rutin ultrason ölçümlerindemi

geçmiş olsun Bedefciğim. drununda söylediği gibi geçebilecek bişey için kendini çok fazla üzme hep iyi olanı düşün canım. inşallah perşembe günü hayırlı haberlerle gelirsin.

çok geçmiş olsun bedef cim. inşallah hayırlı haberlerle dönersin.korkma doktorun da geçer demişya.içini ferah tut.

bedef canım geçmiş olsun sıkma canını bundada vardır bir hayır düzelir canım hem proflar bu konuda çok iyi diğer doktora göre önemli olan belki hocaya göre önemsizdir hem sen GATA ya gidecekmişsin bulurlar canım çağresini.dualarım seninle fıstık üzülme sakın içini ferah tut..

gönlünü ferah tut canım sen. Allah ın izniyle birşeycik olmaz.. sağ salim alırsın kucağına bebeğini

ah canım benim yaa miniciğin kalmaz inş hiçbirşeyi..Sakın ihmal etmeyin tatlım gidin profa hatta 2 doktora gösteriin,Allah şifasını versin inş.

canım benim geçmiş olsun üzülme derim çünkü daha 4 haftalıkken benimde sağ yumurtmada kist vardı ve bebişim sol taraftaydı.ikisininde mücadelesi vardı ve bebişim kazandı şuanda 21 haftadayım.moralini yüksek tut.beslenmene dikkat et derim.bende çok üzülmüştüm ilk gidişimdi doktora müjdeli haberler beklerken böle bişi duyudk ve kahrolduk ama moral enönemlisi inan bana hissediyo bebklerde.şuanda kist hiç büyümedi ve doğumdadagider dedi doktor.inş.seninde hayırlı haberlerii alırız

CANIM YAA ÇOK GEÇMİŞŞ OLSUN İNŞ DR UN DEDİĞİ GİBİ EN KISA ZAMANDA GECER İÇİNİ FERAH TUT a.s.a.s.

canim cok cok geçmiş olsun..inşaAllah hiçbişeycigi kalmaz bebişin..sen doktoruna güven canim..Allah'a emaner..inşaAllah kötü bişey cikmayacaktir..

bedefcım cok gecmiş olsun cnm ..inşallah hiç bişeycikler kalmz bebişinde...hayırlı hbr lerını beklıoruz tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…