bebeğimin kafa tasında kist görüldü

inş canı dualarımız seninle inş geçeçek moralini yüksek tut güzel düşün haberlerini bekliyoruz canım

bedefcim inş bu sefer güzel haberlerle dönersin.......bende bu akşam gidiyorum dr.'a.yarın sabah yazarım bende....genel tarama sonucunu da yaz....hadi hayırlı haberlerle dönelim inş.

Ay canım benim hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah a.s.

bedefcim neler oldu? inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canim

selam,
Bebeğimin 17. haftasın da kafasında gördüğü kist dün (21. haftadayız) gittimizde dr göremedi.....seninde güzel haberlerini bekliyoruz bedefcim.

evet kıslar geldim ben dün dr gittiğimde tekrar görüldüboyutunda değişen bişey yok yine gataya sevk etti.bu sabahın köründe kalk erkenden gittik. bu kez 4 tane doktor vardı başımda biri ultrasonu karnımda gezdirdi ve hepsi yorum yaptılar ama tabi benim için yani benim doktorumun için birtanesinin yorumu önemliydi.murat bey....anacım hepside tıp dilinde konuşuyorlar anlamıyorum ki bakıp bakıp durdum.neyse işlem tamam.geçip geçmeyeceği ile ilgili pek birşey söylemedi 2-3 haftada bi takip olsa iyi olur dedi ve korkulacak birşey yok dedi.görülen kistik yapı9,3mm çapında normalin üst sınırında ama anormal değil dedi 10mm geçerse o zaman tehlikeli olarak kabul ediyoruz dedi.doktorumu aradım anlattım durumu bu murat bey dediğim drda prof.bu arada...benim kendi doktorumda tehlikeli bi durum olsa bunu zaten söylerdi öenmli birşey yok dediyse ona güvenirim dedi içiniz rahat olsun ve geçmiş olsun dedi.....bu kadar kıslar artık bundan sonra büyümesine değilde küçülmesine bakıcaz.bakalım zaman göstereek yapacak başka bişi yok

çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah küçülür kist sen de rahat bir hamilelik geçirirsin

çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah küçülür kist sen de rahat bir hamilelik geçirirsin

inşallah canım yaaa anormal bi durum olsa zaten söylerler sanmıyorum saklayacaklarını içiniz rahat olsun dedi bakalım bizde öle yapıyoruz ileri zamanlarda görücez

canim bu iyi bi haber..artik doktorlar eskisi gibi degil..herşeyi patir patir söylüyorlar..geçmiş olsun dedilerse demekki iyiye gidiyor..inşaAllah doguma kadar hepten yok olur canim benim a.s. Şeniz

Ay canım çok sevindim. Harika bi haber bu. Hadi bundan sonra sıkıntı yapma. Hayırlısıyla o da kaybolacak yakında. Çok çok öptüm seni ve kuzunu a.s.

canımm yaa hadi inş doğuma kadar kaybolur Allahım melekleri korur içini ferah tut bitanem ŞenizŞeniz

arkadaşımın bebeğinde 2 tane kist görülmüştü ilk gittiği doktor bunların tehlikeli olacağını bebeğin gerekirse alınabileceğini söyledi, ikinci doktora beraber gittik ve kesin olarak anlayabilinmesi için bebeğin suyundan alınıp bir test yapılması gerektiğini söyledi ve bu testinde düşük ihtimali yaratacağını söyledi, üçüncü gittiğimiz doktor ultrasonda baktı ve bu kistlerin anormal olmadığını 26-27. haftalarda kaybolacağını söyledi ve bize kesin emin olmanız için hocama görünün diye bir prof. tavsiye etti. ertesi gün prof. un hastanesine gittik ama adam ordan istifa edip gitmişti. başka bir prof. a muayene oldu arkadaşım ve o prof. ta bir önceki günki doktorun söylediğinin aynını yani kistlerin anormal olmadığını ve 26-27. haftalarda kaybolacağını söyledi.
sonuç olarak denilen oldu ve Allahın izniyle kistler kayboldu. Bebek mi? Şu anda 2 yaşında ve aslan gibi maşallah. Darısı senin başına canım...

teşekkür ederim kıslar yaa içim rahat çok şükür allahın izniyle geçecek geçmesede bebeğime zarar vermeyecek inşallah

normalin altında olması küçülüp kaybolacağı anlamına geliyor sanırım bedefcim....inş o da hayırlısıyla kaybolur....allahım bebeklerimiz korusun....

cnm gecmis olsun umarim kuculur kist ve yok olur.saglicakla bebisini kucagina alman dilegiyle hoscakal

bedefcim uzun zamandır yazmamışsın! durumlardan bizide haberdar et! umarım güzel haberlerin vardır!!!!sağlıcakla kal

canım benim kızımdada o haftalarda doktor görmüştü bende çok korkmuş ve üzülmüştüm seni anlarım zor ama içini ferah tut benden 4lü test istemişti doktorum ve kendilinden geçmişti ALLAH büyük canım şuanda kızım 4 ayına girecek hayırlısıyla sende kucagına sağlıkla alırsın nice 4 aylarını kutlarsın dilerim hepimizin yavrusunu ALLAH korusun

2 3 hafta kadar önce gittiğimizde drum tekrar bakmıştı ama önceki kadar belirgin olmadığı söyledi.boyutu aynı dedi fakat önceki bakmalarında direkt görülüyodu bu kez görülmedi inşallah doğumdan hemen önce geçer ayın 25'i gibi nst ye gireceğim sonra tekrar dr kontrolüm var bakalım o zamanda bakar hep takip ediyo çünkü.yazarım size yine kıslar sağolun ilginiz için

cnm benımde dunku kontrolumde drum kafasında kıst oldugunu soyledı hatta bızedde gosterdı önemlı bısey olmadıgını gecebılecegını soyledı ileri bi tetkıkde onermedı bıdahakı kontrolde tekrar bakarız dedi
senınkı cok önceydı galıba ama daha gecmedimi

geçmedi canım ama dr belirginliğinin azaldığını söylemişti bakalım doğumdan sonrada kaybolan varmış benim doktorumda önemli bişey olmadığını söyledi.tehlikeli bi durum yokmuş yani bakalım inşallah kaybolur tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…