- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
inşallah kıslar bakalım haftaya bi gün gideceğim inşallah doktorumda göremezde kaybolmuştur.iyi geceler hepinize yanımda olduğunuz için ilginiz için çok teşekkür ederim
kıslar bugün genel tarama vardı aynı zamanda şeker yüklemesi.şeker iyi çıktı çok şükür ama bebeğimin kafasında kist görüldü doktorum genelde 26 27. haftalarda kaybolur dedi.ben biraz tedirgin oldum açıkçası.böle birşey yaşayan var mı sizinde geçti mi o haftalarada nolur bana yazın
yarın sabah sevk alıp perşembe istbl gataya gideceğiz dokrum profa yönlendirdi:a015:inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin nolur.
kıslar bugün genel tarama vardı aynı zamanda şeker yüklemesi.şeker iyi çıktı çok şükür ama bebeğimin kafasında kist görüldü doktorum genelde 26 27. haftalarda kaybolur dedi.ben biraz tedirgin oldum açıkçası.böle birşey yaşayan var mı sizinde geçti mi o haftalarada nolur bana yazın
yarın sabah sevk alıp perşembe istbl gataya gideceğiz dokrum profa yönlendirdi:a015:inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin nolur.
selam bedef,
aynı durum bizde de var...17. haftada iken rutin kontrolümde dr bebeğin kafasında kist olduğunu söyledi....bu kistlerin olabildiğini daha sonraki haftalarda geçebileceğini bana da söyledi.....daha sonraki muayenelerde gözlemleyeceğiz dedi....biz de 29 aralıkta dr gideceğiz...umarım geçmiştir.....hepimizin bebeklerini rabbim korusun....
selam bedef,
aynı durum bizde de var...17. haftada iken rutin kontrolümde dr bebeğin kafasında kist olduğunu söyledi....bu kistlerin olabildiğini daha sonraki haftalarda geçebileceğini bana da söyledi.....daha sonraki muayenelerde gözlemleyeceğiz dedi....biz de 29 aralıkta dr gideceğiz...umarım geçmiştir.....hepimizin bebeklerini rabbim korusun....
sağol canım bende haftaya gideceğim perşembe yada cuma ama daha rken gitme ihtimalimde var eğer geçtiyse sana haber veririmhatta sanırım aynı gün gideceğiz benimde perşembe günü 27. haftam doluyodr o zaman çağırıyo haberleşiriz inşallah geçer:1hug::teselli:
geçmiş olsun inşallah kötü bir sonuç çıkmaz...
geçmişl olsun inşallah iyi sonuçlara dönersin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?