bebeğimin kafa tasında kist görüldü

canım ben 37 haftalık hamileyken kist var demişlerdi 3 tane hemde..
Kontroller falan oldu çok şükür bebeşimde şu an 7 aylık çok sağlıklı
Sende sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Moralini yüksek tutman gerekiyor canım benim...
bu tür haberler hop oturtup hop kaldırıyor...

cnm çok geçmiş olsun inş dr dediği gibi atlatırsınız bunuda iyi haberlerine yorum yaparız buradan sevincini yaşarız

Bedef'cim bugün doktora gidicektin? Hala ses yok senden. Umarım hayırlı haberler almışsındır. Merakta bırakma bizi a.s.

kıslar ben geldim iyi mi kötümü anlayamadım gata ya gittim fakar ordaki drlar birşey göremedi ne yani 2 gün içindemi kayboldu hemen bu işte bi iş var ya hadi hayırlısı kendi doktoruma söyledim yani telefonla bildirdim oda zaten iki hafta sonra muayenen var o zaman herşey ortaya çıkar dedi öle yani ama benim iiçim tabi rahat etmiyo haftaya bakalım eşimin izin ününde randevu alacağım gideceğim çünkü doktorum şunuda söylemişti ben onu daha öncede görmüştüm fakat bu tür vakalar genelde geçici olduğu için size bildirmedim demişti.bakalım gerçekten geçmişmi.2 günde kaybolması normal değil ama ne bilim kıslar yaa stresim yokta işte merak ediyorum hangi dr yanılıyo

Canım hoşgeldin. Ay geçmiştir inşallah 2 günde ya. Aman kötü birşey çıkmamış çok şükür. Belki de gerçekten kaybolmuştur canım. Ay hadi inşallah...

canım hadi çok sevindim gözün aydın sıkma canını gatada ki doktorlar daha iyi dir bu konuda yok bişy demişse yoktur sıkma canını.üzülme yoksa bebeşinde üzülür..

bedefcim cok sevindim..cok sukur bişey cikmadi..inşaAllah kendi doktorunda bunu onaylarda içinde arahlar canim a.s.

inşallah kıslar bakalım haftaya bi gün gideceğim inşallah doktorumda göremezde kaybolmuştur.iyi geceler hepinize yanımda olduğunuz için ilginiz için çok teşekkür ederim

inşallah kıslar bakalım haftaya bi gün gideceğim inşallah doktorumda göremezde kaybolmuştur.iyi geceler hepinize yanımda olduğunuz için ilginiz için çok teşekkür ederim

İnşallah geçmiştir canım ya,iyi haberlerini bekliyoruza.s.a.s.

Canım canını hiç sıkma Allah yardım eder sen dua et yeter yine arkadaşım diye örnek vericeem ama onun oğlunda da çıktı 1-1.5 ay içinde düzeldi bazen bu dönemlerde olabiliyor.Sakin ol ve dua et bebişine iyi bak.Bu arada işyerimde geçen yıldan beri hamile olan 8.kişiyim önümde örnekler çok yani bu bahsettiğim arkadaşım şubatta doğum yapacak.Bazen bebişlerde hızlı gelişim olduğundan olabiliyor ve geçiyor.Öpüyorum canım seni içini ferah tut.

ayni sey burada bir arkadasimizinda basina gelmisti doktor korkma kaybolur demis size dedigi gibi sonunca nurtopu gibi kizi oldu masallah saglikli
kafaniza fazla takmayin insallah kaybolur

selam bedef,

aynı durum bizde de var...17. haftada iken rutin kontrolümde dr bebeğin kafasında kist olduğunu söyledi....bu kistlerin olabildiğini daha sonraki haftalarda geçebileceğini bana da söyledi.....daha sonraki muayenelerde gözlemleyeceğiz dedi....biz de 29 aralıkta dr gideceğiz...umarım geçmiştir.....hepimizin bebeklerini rabbim korusun....

özür dilerim tarihi yanlış yazmışım 29 ocak olacak!!!!!!

sağol canım bende haftaya gideceğim perşembe yada cuma ama daha rken gitme ihtimalimde var eğer geçtiyse sana haber veririmhatta sanırım aynı gün gideceğiz benimde perşembe günü 27. haftam doluyodr o zaman çağırıyo haberleşiriz inşallah geçer:1hug::teselli:

inşallah geçmiş olur bedefcim....29 ocak perşembe akşamı gidiyorum.... cuma sabahı yazarım durumları....

geçmişl olsun inşallah iyi sonuçlara dönersin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

dün gittim ve tekrar görüldü kızlar bugün tekrar genel taramayla bakılacak hastanede doktorumda gelicek beraber yorum yapacaklar.gata da ultrason bakan doktor birşey görememişti doktorumda acaba benmi yanılıyorum diye hala tedirgin anlamıyorum ultrason makinalarındamı bi problem var yani bakalım bugün gidince neler diyecekler öğleden sonra gidicez inşallah bu sefer iyi haberlerle dönerim.bide doktorum daha öncede bi bebeğin karaciğerinde kist gözükmüş son haftalara kadar kaybolmamış küçülmeye başlamış doğduktan sonrada tamamen kaybolmuş nolur dua edin güzel haberlerle dönelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…