Bebeğimin kalbi atmıyor.lütfen yardım

canım benim ya yarın bende kürtaj olacağım.yarın ikimizde sağlıkla atlatırız inşallah.benimde bebeğimin kalp atışları olmadığı için alınıyor.çok acı.çok üzgünüm yarabbim güç ver ne olur bize.seninki kaç haftalık.bende seninle aynı duyguları yürekten paylaşıyorum.bende çok üzgünüm ve çok korkuyorum.bebeğimin olmamasından.ne olur birbirimize destek olalım.el birliğiyle atlatmaya çalışalım.seninki kaç haftalıktı.?kaç yaşındasın.ah canım ya benim operasyon sabahtan dua edelim birbirimize

çok üzüldüm hepinizede ayrı ayrı..... inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah tüm isteyenlere. ...

canım Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki hakkında hayırlısı olur insallah
Rabbim bu acıyı unutturacak bir mutluluk versin inşallah
ben yarın doktora gidicem bağcılar daki medicine sana haber veririn ama senin adınada çok üzülüyorum
ben aynı zamanda açık öğretim okuyorum son yılım ister istemez stres oluyo ama bence benimkisinde problem yoksa tek neden geç dllenme diye dişünüyorum yarın yine yazarım sende sağlık durumunu yazmayı unutma
kendini de asla bırakma ALLAH a inan o bilir yapacağını kendini suçlama engelli olada bilirdi kromozom bozukluklarında vücüt atıyomuş ya
o yüzdende hep şükret Dualarım seninle canım

çok üzüldüm hepinizede ayrı ayrı..... inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah tüm isteyenlere. ...

TEŞEKKÜR EDERİM.inşallah rabbim tez zamanda bebek isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve bebek nasipetsin inşallah.bebeği olacak yada olanlarada hayırlı,uzun ömürlü,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım ne olur endişelenme.seninki geç döllenme.yarın bak bebişin kalp atışını duyacaksın.dualarım hep sizinle.sende yarın için bana dua et.yarın akşam operasyondan sonra kendimi iyi hissedersemm nete gireceğim ve senden iyi haberler alacağım.biliyorum.teşekkür ederim.rabbimin bir bildiği mutlaka vardır.ben hep sağlıklı olsun diye dua etmiştim.demekki değildi.onun la teselli ediyorum kendimi.rabbim inşallah tekrar hamile olmayı nasip eder bana.ve isteyen herkese nasip eder.ve kimse bu acıyı yaşamasın.çok acı.yürek yanıyor.hele de çok istenen beklenen ve çok özlenen bir bebekse...

canım ne desem bılmıyorum kı bııde su yönden dusun benım hamılelıgım cok ıyı gıderken kızımın herseylerı hazırken 38. haftasında sezeryanla almak zorunda kaldılar bebegımı kalp yetmezlıgı vardııııı ve ben 9 ay kkarnımda tasıdıgım bebegımı göremeden morga koydularrr rabbımmm daha buyuk acılar yasatmasınnn hıcbırımıze

ne söyliyeceğimi bilemiyorum.canım benim.gözyaşları içerisinde okudum yazdıklarını.çok büyük acı.başın sağolsun.çok büyük acı.Allah sabır versin.ben dün kürtaj oldum.bugün ağrım var halen.atlatacağım inşallah.Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimseye.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çoğumuz bebeğimizin kalp atışları alınamadı,kalp atışları zayıfladı,durdu diye bebeğimizi kaybettik.peki neden kaynaklanıyor acaba.?biz nerede hata yaptık.ben ölesiye korkuyorum.tekrar olabilir diye.

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun hepimizin başı sağolsun.bende aynı şeyleri yaşadım.ister 9 haftalık ister 40 haftalık olsun o bebişlerimizi kaybetmenin acısı hep aynı büyük oluyo.bende 40 hafta günüm doldu ve geçerken bitanecik kzımı kaybettim.doğuma gittim ve kalbinin durduğunu eşinden ayrıldığı ve içerde kanama çok olduğu için hem onu kaybettim hem de kendim tehlikeye girmişim o yüzden 14 şubatta kızımı ameliyatla aldılar benden.sabredin kızlar aslada isyankar olmayın.Rabbim bize tekrar inşallah bebekler nasip eder.

canım benim bebeğimde 9 haftalıktı.bende dün kürtaj oldum.ama benim bugün hala karn ımda ve kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar var.sen nasılsın.?ağrıların varmı.?kanamam yok ama ağrıların olması beni rahatsız ediyor.sen cerahpaşada hangi tahlilleri yaptırıyorsun.bende yaptırayım.hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun.?ilk bebeğinide mi aynı sebepten dolayı kaybettin.ah canım benim ya.inşallah bizde tekrar hamile kalıp,sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı rabbim nasip eder tabi tüm isteyenlere.

canım benim ya.yaşadığın çok ama çok büyük acı.rabbim sana büyük sabır versin.rabbim inşallah bizimde kucağımızı bebeklerimizle doldurur.onun bir bildiği vardır.herşeyin hayırlısı.bunlarda geçecek.

arkadaşlar yazılarınızı okudum hepinize çook geçmiş olsun ve hepimizin başı sağolsun.
bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum...3ay oldu.
ALLAHIM birdaha hiç birimize yaşatmasın inşallah.

melissat çook geçmiş olsun canmm.ağrı olması normal bendede adet sancısı gibi ağrılar oldu.
bu sıralar dikkatli ol canmm. dr.un nekadar zaman verdi?

Son düzenleme:
melissat çook geçmiş olsun canmm.ağrı olması normal bendede adet sancısı gibi ağrılar oldu.
bu sıralar dikkatli ol canmm. dr.un nekadar zaman verdi?

Mesajın için teşekkür ederim azize1.evet hepimizin başı sağolsun.cuma günü kürtaj oldum.karın ağrılarım var.akşamları sanki şiddetleniyor gibi.acaba ne zaman geçecek bu ağrılar.halen çok halsizim.nelere dikkat etmem gerekiyor acaba.?doktorum 10 gün sonra tekrar göreyim dedi.

canım başın sağolsun.bebeğin kalbi neden durmuş.inceleme yaptırttınmı.?benim bebeğiminde kalp atışları alınamadı.yarabbim nasıl zor birşey bu.testi yaptırmak, sonucu almak.kan tahlilleri takibi,kesenin görülmesi ve artan heyacan ve mutluluktan doğan gözyaşaları beklenen istenen bir gebelik daha sonrası ise kontrole gittiğinde kürtaj olunacağı haberi ve o an dünyanın başına yıkılması.hastahane koridorlarının ve duvarlarının üstüne üstüne gelmesi.ölmek isteği.nefes alamamak.ve konuşamamak.sadece yere oturup boş gözlerle gökyüzüne bakmaş.ağlıyamamak,anlıyamamak,isyan...
yazmak iyi geliyor galiba.acımı sizlerle hafifletiyorum.hepinize teşekkür ederim.

sağol arkadaşım seninde. evet canmm hiç bişey yokken normal kontrolüme gidiyodum heycanla 12.haftamdaydım belki cinsiyeti de öğrenirim diye...dr.ulturasonda bakıyo bişey demiyo ben sorular soruyorum heycanla cevap vermiyo sonrasında söledi kalp atışı alamıyom dedi inanamadım tepkisiz kaldım hiç konuşmadım.
neden olduğu bellide değil dr.um rahmimden sıvı aldı test yaptılar iltihap varmış ondan olabilir dediler mikrop kapmış ta olabilir dendi...3ay oldu kürtaj olalı şimdi iltihap olduğu için ilaç kullanıyorum tekrar test yapılacak temizlenmiş mi diye bakılıcak.bundan sonra hayırlısı olur inşallah.hepimiz içim.

rica ederim canmm:) bendede çok halsizlik oldu ağrılarım oldu 1hafta sonra düzelirsin canmm...çok iş yapma bu aralar ilk adetini görene kadar kendine çok dikkat et canmm. benim dr.um ilk adetten olup bittikten sonra tekrar gel dedi testler yapcam dedi gittim benden baya kan aldılar hormon testi.kromozon testi eşime ve bana,rahmimden sıvı aldı,bebek neden öldü diye araşyırıldı...sonuçlar 1aydan fazla sürdü çıkması herşey normal çıktı ama iltihap varmış hap kullanıyorum inşallah temizler içimi.
iltihap bebek için çok tehlikeliymiş hamile kalmayı zorlaştırırmış hamile kalsan bile bebek gelişmez ölürmüş...benimkide böyle oldu sanırım.ALLAH BİRDAHA HİÇKİMSEYE GÖSTERMESİN İNŞALLAH.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAHIM BİZLERE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERİR İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım senin adına çok üzgünüm ve ayrıca söylediklerin içinde çok tşekkür ederim
bunu sana nasıl söylesem bilmiyorum ama bebeğim normale döndü kalp atışlarını gördük ama bu defada ben yataklara düştm çok fazla mide bulantım var ilaç bile fayda etmiyor 2 günden bberidir ancak zor şer bişeyler atıştırdım ve bu mesajıda yatarak yazıyorum sen ne yaptın canım nasıl gidiiiiiyor

benim ağrılarım kramplar şeklinde sürekli devam ediyor.kanama miktarım az.bilmiyorum bu ağrılar ne zaman bitecek.kramplar bitecek.halsizlik devam ediyor.bende bu cuma günü kontrole gidiceğim.ikimizede geçmiş olsun.tahlillerini ihmal etme.sanırım benden de isteyecekler.patlaşım ve desteğe devam edelim.cerrahpaşanın prof.gayet iyi.bencede çok doğru bir seçim yapmışsın.inşallah sağlıklı bebeklerimize bizde kavuşuruz hayırlısıyla.rabbim nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…