selam herkese aranıza yeni katıldım.bu ikinci hamileliğim.ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atışalrı olmadığı içn alındı. ikinci kez hamile kaldım ve yine aynı şeyleri yaşıyorumyarın kürtaj olacam ve çok zügünüm korkuyorum bebeğimin olmamasından.allahım kimseye vermesin.benimle aynı şeyleri paylaşan varmı
merhaba ecehatun sanırım aynı zamanda da meslektaşız.ben bahçelievler tarafında oturuyorum.sende medicana bahçelievlere mi gidiyorsun yoksa.?verdiğin ümit dolu sözlerden dolayı çok teşekkür ederim.ben bugün tekrar bir doktora göründüm.çok güvendiğim bir doktor.o da bana kürtaj olmam gerektiğini söyledi.ben 9 haftalıktım.bebeğin gelişimi durmuş 2 hafta önce.kalp atışı alınamadı.cuma günü sanırım operasyon olacak.alınması lazım çünkü zaman geçtikçe bebek anneyi zehirliyebiliyormuş.ve düşük yapmak çok zor.ağrılı ve kanamalı.ve içinde parçada kalabilir.bunun için kürtaj en iyi çözüm gibi geliyor bana.allah bana ve benden başka kimseye böyle bir acı göstermesin.çok acı canım.hemde çok.içim yanıyor.nasıl atlatacağım bilmiyorum.sana gelince sen kendini boşa üzüyorsun.senin herşeyin normal gidiyor.merak etme.kalp atışlarınıda duyacaksın bebişin.Daha çok erken .inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.inşallah bende rabbim benden alıyorsa bebeğimi bir hikmeti vardır.benimde tekrar anne olmamı nasip eder inşallah amin.
sen hiç üzme kendini.ben bir öğrencime sinirlendim.aynı günün gecesi kanamam oldu.ve sanırım o gün bebeğimi kaybettim.Moral çok önemli .moralini güçlü tut.bebişinide üzme tatlım.herşeyin yolunda.miğde bulantın var.sağlıklı gidiyor her şey.beni gelişmelerden haberdar et lütfen.
çok üzüldüm hepinizede ayrı ayrı..... inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah tüm isteyenlere. ...
canım Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki hakkında hayırlısı olur insallah
Rabbim bu acıyı unutturacak bir mutluluk versin inşallah
ben yarın doktora gidicem bağcılar daki medicine sana haber veririn ama senin adınada çok üzülüyorum
ben aynı zamanda açık öğretim okuyorum son yılım ister istemez stres oluyo ama bence benimkisinde problem yoksa tek neden geç dllenme diye dişünüyorum yarın yine yazarım sende sağlık durumunu yazmayı unutma
kendini de asla bırakma ALLAH a inan o bilir yapacağını kendini suçlama engelli olada bilirdi kromozom bozukluklarında vücüt atıyomuş ya
o yüzdende hep şükret Dualarım seninle canım
canım ne desem bılmıyorum kı bııde su yönden dusun benım hamılelıgım cok ıyı gıderken kızımın herseylerı hazırken 38. haftasında sezeryanla almak zorunda kaldılar bebegımı kalp yetmezlıgı vardııııı ve ben 9 ay kkarnımda tasıdıgım bebegımı göremeden morga koydularrr rabbımmm daha buyuk acılar yasatmasınnn hıcbırımıze
benim bebeğim 9 haftalıktı. dün oldum allaha şükür şimdi iyiyim özel bir hastanede oldum. bu ikinci olduğu için çok korkuyorum. ama şimdi artık gereken tahlililerimi yaptırcam cerrahpaşada neden kaynaklanıyor diye. iyi bir doktor buldum onagitmeyi düşünüyorum
kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun hepimizin başı sağolsun.bende aynı şeyleri yaşadım.ister 9 haftalık ister 40 haftalık olsun o bebişlerimizi kaybetmenin acısı hep aynı büyük oluyo.bende 40 hafta günüm doldu ve geçerken bitanecik kzımı kaybettim.doğuma gittim ve kalbinin durduğunu eşinden ayrıldığı ve içerde kanama çok olduğu için hem onu kaybettim hem de kendim tehlikeye girmişim o yüzden 14 şubatta kızımı ameliyatla aldılar benden.sabredin kızlar aslada isyankar olmayın.Rabbim bize tekrar inşallah bebekler nasip eder.
melissat çook geçmiş olsun canmm.ağrı olması normal bendede adet sancısı gibi ağrılar oldu.
bu sıralar dikkatli ol canmm. dr.un nekadar zaman verdi?
arkadaşlar yazılarınızı okudum hepinize çook geçmiş olsun ve hepimizin başı sağolsun.
bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum...3ay oldu.
ALLAHIM birdaha hiç birimize yaşatmasın inşallah.
canım başın sağolsun.bebeğin kalbi neden durmuş.inceleme yaptırttınmı.?benim bebeğiminde kalp atışları alınamadı.yarabbim nasıl zor birşey bu.testi yaptırmak, sonucu almak.kan tahlilleri takibi,kesenin görülmesi ve artan heyacan ve mutluluktan doğan gözyaşaları beklenen istenen bir gebelik daha sonrası ise kontrole gittiğinde kürtaj olunacağı haberi ve o an dünyanın başına yıkılması.hastahane koridorlarının ve duvarlarının üstüne üstüne gelmesi.ölmek isteği.nefes alamamak.ve konuşamamak.sadece yere oturup boş gözlerle gökyüzüne bakmaş.ağlıyamamak,anlıyamamak,isyan...
yazmak iyi geliyor galiba.acımı sizlerle hafifletiyorum.hepinize teşekkür ederim.
Mesajın için teşekkür ederim azize1.evet hepimizin başı sağolsun.cuma günü kürtaj oldum.karın ağrılarım var.akşamları sanki şiddetleniyor gibi.acaba ne zaman geçecek bu ağrılar.halen çok halsizim.nelere dikkat etmem gerekiyor acaba.?doktorum 10 gün sonra tekrar göreyim dedi.
merhaba ecehatun sanırım aynı zamanda da meslektaşız.ben bahçelievler tarafında oturuyorum.sende medicana bahçelievlere mi gidiyorsun yoksa.?verdiğin ümit dolu sözlerden dolayı çok teşekkür ederim.ben bugün tekrar bir doktora göründüm.çok güvendiğim bir doktor.o da bana kürtaj olmam gerektiğini söyledi.ben 9 haftalıktım.bebeğin gelişimi durmuş 2 hafta önce.kalp atışı alınamadı.cuma günü sanırım operasyon olacak.alınması lazım çünkü zaman geçtikçe bebek anneyi zehirliyebiliyormuş.ve düşük yapmak çok zor.ağrılı ve kanamalı.ve içinde parçada kalabilir.bunun için kürtaj en iyi çözüm gibi geliyor bana.allah bana ve benden başka kimseye böyle bir acı göstermesin.çok acı canım.hemde çok.içim yanıyor.nasıl atlatacağım bilmiyorum.sana gelince sen kendini boşa üzüyorsun.senin herşeyin normal gidiyor.merak etme.kalp atışlarınıda duyacaksın bebişin.Daha çok erken .inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.inşallah bende rabbim benden alıyorsa bebeğimi bir hikmeti vardır.benimde tekrar anne olmamı nasip eder inşallah amin.
sen hiç üzme kendini.ben bir öğrencime sinirlendim.aynı günün gecesi kanamam oldu.ve sanırım o gün bebeğimi kaybettim.Moral çok önemli .moralini güçlü tut.bebişinide üzme tatlım.herşeyin yolunda.miğde bulantın var.sağlıklı gidiyor her şey.beni gelişmelerden haberdar et lütfen.
benimde aynı şekilde agrılarım oluyor.aynı zamanda kanamam devam ediyor ya zaten 4 veya 5 gün kanama olması çok normalmiş. ben bir hafta sonra kontrole gitcem doktoruma.alınan parçam patolojiye giitti. doktorum kontrole gittiğimde hangi tahlileri yaptırcağıma yazacak. cerrah paşada bu düşükler ve ölümler üzerine ihtisas yapmış bir doktor varmış adı engin oral ona gitmeyi düşünüyorum tahlilerimi yaptırdıktan sonra gerçekten çok ilgili bir doktormuş nişantaşında muaynesi varmış.allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?