canım senin adına çok üzgünüm ve ayrıca söylediklerin içinde çok tşekkür ederim
bunu sana nasıl söylesem bilmiyorum ama bebeğim normale döndü kalp atışlarını gördük ama bu defada ben yataklara düştm çok fazla mide bulantım var ilaç bile fayda etmiyor 2 günden bberidir ancak zor şer bişeyler atıştırdım ve bu mesajıda yatarak yazıyorum sen ne yaptın canım nasıl gidiiiiiyor
merhaba ecehatun senin adına gerçekten çok ama çok sevindim.ben sana söylemiştim.herşey normal diye.boşuna kendini üzüyorsun diye.çok şükür kalp atışlarınıda görmüşsün.tebrikler.miğde bulantının olmasıda çok normal.sağlıklı gebeliğe işaret.ben iyi olmaya çalışıyorum.fizyolojik ve psikolojik olarak çok rahatsızım.ama geçecek.zamana ihtiyacım var.sancım var.ne zormuş bu operasyon.yada bana çok zor geliyor.herkes bu ağrıları yaşıyormu bilmiyorum.her bünyede farklı bir tepki veriyor sanırım.her ne sebeple olursa olsun allah kimseye göstermesin bu durumu.sen şimdi kalp atışlarını 7.5 haftalıkken gördün değilmi.dinlen.kendini yorma.annen yada kayınvaliden destek olsunlar sana.benim gibi yaramazlık yapma.ben işe gittim.ve kendimi çok yordum.
bende de aynı kramp gibi geliyor ama çok sık değil.kanamamda normal adetim gibi geliyor. ben cuma günü gitcem doktoruma işallah bu sefer herşey yolunda gider.bundan sonra çok dikkatli olmamız lazım.senin kürtajında vakumla oldu değilmi.
arkadaşlar ben çok üzülüyorum alışamadım bebeğimin alındığına.içim sızlıyor derler ya işte öyle bişey.herşeyi onun için yapmıştım nasıl alışacam bilmiyorum ellim öyle karnıma gidiyor sanki bebeğim hala orda.hiç bişeyden zevk almıyorum.allahım yardımcım olsun((
bugün 7+3 olması lazım zaten mide bulantısından yataktan çıkamıyorum çok fena oldum yemeklere bakamıyorum bile ilaç ta fayda etmiyor
nys canım Allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve burada ilk müjdeli haberini ben almak isterim bebişlerimizi birlikte büyütürüz insallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olacağına inanıyorum kendine iyi bak yine senle ilgili yazıları buradan tkip edicem yazarsan sevinirim ben uygun oldukça bakıyorum.
arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca bir kere daha içim yandı.bende 6 haftalıkken bebeğimi düşürdüm üstelik tüp bebekle o kadar zor kavuşmuştukki ona. evde yalnızken bir anda inanılmaz bir kanama başladı ve ömrüm boyunca unutamayacağım bir ağrıyla beraber. evim biraz şehirdışında eşim işten gelene kadar yarım saat geçti hastaneye ulaşmamız yarım saat doktorumun gelmesi yarım saat yani 1,5 saat o kanama hiç kesilmedi ağrım hiç azalmadı.2 gün bekledik parçaların ilaçla düşmesi için ama düşmedi tam yılbaşı sabahı doktorum kürtajla parçaları almalıyız dedin ama ne yazıkki anestezi için gerekli olurları alacağımız doktorlar yoktu hastanede ve ben anestesisiz kürtaj oldum çok acılıydı o da yaşadığım travmayı eminim anlarsınız. niyetim asla ama asla yaşadıklarınızı hafife almak değil lütfen yanlış anlamayın ama bebeğin kalbinin durması ve kanamayla düşük yaşamamanız inanın daha iyi olmuş bence çünkü kanama olurken o kadar çaresiz kalıyorsunuzki elinizden hiçbirşey gelmiyor.Allahım bana ve kimseye böyle acılar yaşatmasın birdaha inşallah.
arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum.ben buğüne kadar hiç üniversite hastanesine gitmedim. bu yaşadıklarımdan dolayı cerrahpaşada bir doktor varmış oraya gitcez.randevu alacakmışız öyle yazıyordu sitesinde.acaba girerken özel bir muayne ücreti ödüyormuyuz yoksa devlet hastanesi gibimi.yani ilgileniyorlarmı onu öğrenmek istiyorum. bide özelde baktırabilyormuşuz galiba. şimdiye kadar sante plus hastanesine gittim.o yüzden bu konu hakkında hiçbişey bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirm
melissatm,sağol canım sanada çok geçmiş olsun.inşallah yeni bebişler alırız kucaklarımıza daonları tekrardan öpüp koklamak hepimize nasip olur.
sessizgemi123,canım çok zor biliyorum inan ama ben 40 hafta 9ay taşıdım kızımı karnımda ve ellerim bomboş kaldı sonunda bebeğimi kucaklamayı beklerken.çok acı bişey inan dayanılmıyo o karnımın büyüklüğü kızım içindeyken beni tekmeleyerek uyandırmaları falan ama şimdi hiç biri yok hatta o kocaman karnım bile yok ortada keşke olsalarda ben rahatsız edilmeye razıyım ama yok ellerim bomboş kaldı.odası bomboş ve dolabının içindeki eşyalar giyilmeyi beklerken öylece asılı kaldılar.çok özlüyorum kızımı pazar günü ilk defa gittim yanına mezarına çok kötü inanın çoooook acısenağlama
senin adına çok üzüldüm ben daha onun kalp atışalrını duymamışken özlüyorum. sen onu hissediyorsun aylarca canım katlanır gibi değil ama bu allahın bir takdiri böyle olması gerekiyormuş.işallah en yakın zamanda bebğini kucağına almak nasip olur bizlerede.
yazdıklarını ağlayarak okudum.kalbim paramparça oldu inanki.başın sağolsun.acın çok ama çok büyük.peki neden vefat etti.?tahlil sonuçlarında ne çıktı.?ama mevlamın bir bildiği vardır.herşeyin hayırlısı.bu hafifletirmi bilmiyorum acılarımızı.ama ben böyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi.inşallah canım tekrar hamile kalıp bizde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız.allahın izniyle.ne olur birbirimize destek olalım.bizi bizden başka kimse anlayamaz.
renkli ultrason dobler cihazını nereden bulabilirim.hangi hastanelerde var acaba.?arkadaşlar bugün bebeğimi gördüm.ama kalp atışı alınamadı.gelişmesi durmuş.kürtaj diyorlar.son bir umut olarak renkli ultrason dobler cihazı ile baktırmak istiyorum.lütfen bana yardım edin.çok acı çekiyorum.karnımda bir bebek var ama ölü ve bunu kabul edemiyorum.?neden.?herşey iyiye giderken neden.?neden kalbi atmadı.canım yanıyor.ve paylaşabileceğim sizden başka kimse yok.sizlerin desteğine çok ihtiyacım var.benimle aynı durumu yaşamış olanlar lütfen benimle paylaşın.lütfen
canım benim yazdıklarım seni etkiilemesin.yüzük dediği yolk sac tır.o bendede görüldü.yol sac varsa embriyoda var demektir.senin SAT tarihin kaç.?yemek kokularından tiksinmen iyiye işaret kalp atışları 8.hatta 9.haftalarda bile duyulabiliyor.üzülme.geç döllenme olmuştur.tedavi ile oluşan gebeliklerde geç duyulabiliyor kalp atışı.doktor gelişimini geri diye neye göre karar verdi.yani kaç haftalık görünüyor bebişin.inşallah cuma kalp atışını duyarsın.allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?