Bebeğimin kalbi atmıyor.lütfen yardım

merhaba ecehatun senin adına gerçekten çok ama çok sevindim.ben sana söylemiştim.herşey normal diye.boşuna kendini üzüyorsun diye.çok şükür kalp atışlarınıda görmüşsün.tebrikler.miğde bulantının olmasıda çok normal.sağlıklı gebeliğe işaret.ben iyi olmaya çalışıyorum.fizyolojik ve psikolojik olarak çok rahatsızım.ama geçecek.zamana ihtiyacım var.sancım var.ne zormuş bu operasyon.yada bana çok zor geliyor.herkes bu ağrıları yaşıyormu bilmiyorum.her bünyede farklı bir tepki veriyor sanırım.her ne sebeple olursa olsun allah kimseye göstermesin bu durumu.sen şimdi kalp atışlarını 7.5 haftalıkken gördün değilmi.dinlen.kendini yorma.annen yada kayınvaliden destek olsunlar sana.benim gibi yaramazlık yapma.ben işe gittim.ve kendimi çok yordum.

Son düzenleme:
benim ağrılarım sürekli.kramplar şeklinde ama çekilmez bir halde bıçak saplanması gibi kramplar oluyor.seninde ağrıların bu şekildemi.çok endişeliyim.yarın doktora gideceğim.ben genetiğe verdim.oradan sonuç istedim.kanamalarım devam ediyor.az az geliyor.adet sancısı gibi sancı çekiyorum.çok korkuyorum.sen nasılsın.?

benim ağrılarım sürekli.kramplar şeklinde ama çekilmez bir halde bıçak saplanması gibi kramplar oluyor.seninde ağrıların bu şekildemi.çok endişeliyim.yarın doktora gideceğim.ben genetiğe verdim.oradan sonuç istedim.kanamalarım devam ediyor.az az geliyor.adet sancısı gibi sancı çekiyorum.çok korkuyorum.sen nasılsın.?

bugün 7+3 olması lazım zaten mide bulantısından yataktan çıkamıyorum çok fena oldum yemeklere bakamıyorum bile ilaç ta fayda etmiyor
nys canım Allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve burada ilk müjdeli haberini ben almak isterim bebişlerimizi birlikte büyütürüz insallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olacağına inanıyorum kendine iyi bak yine senle ilgili yazıları buradan tkip edicem yazarsan sevinirim ben uygun oldukça bakıyorum.

Tekrar merhaba canım.seninle aynı gün aynı şeyleri yaşadık.yaşadıklarımız çok derin ve hayatımız boyunca unutulmayacak ve bizi çok derinden sarsan ve hala yokluğuna alışamadığımız alışmak istemediğimiz şeyler.bende bugün doktora gittim.dayanılmaz ağrım var.ve adet kanaması gibi kanamam var.ben içeride parça kalmış diye çok korktum.ama doktor ultrasonla baktı.şimdilik birşey görünmüyo dedi.tekrar cuma gününe çağırdı.bana bir ilaç verdi.doğum sancısı gibi sancı yaşayacakışım ama biriken kan boşalacakmış.korkudan o ilacı bu gece almak istemedim.benim kürtajımda vakumlu oldu.inşallah herşey yolunda gider herikimiz içinde.ve tekrar gebe kalabiliriz.sağlıkla bizde bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.ben pek ümitli değilim.ama allah yardımcımız olsun canım.

seninle aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyorum.karnım hala çok şiş.çok acı ve üzücü.psikolojik olarak çok sarsılmış durumdayım.ama geçecek.inan bana zaman en iyi ilaç.alla yardımcımız olsun canım.

canım benim.söylediğin ve düşündüğün benim için güzel sözler için çok teşekkür ederim.güzel kalpler, güzel şeyler düşünür.inşallah bende en kısa zamanda tekrar hamişş olurum ve birlikte büyütürüz bebişlerimizi.sen kendine çok iyi bak.bol istirahat et.sakın benim gibi olma ben işe gittim.kendimi çok yordum.halbuki düşük tehlikemde vardı.iyi beslenemedim.kendime bakamadım sanırım.beni habersiz bırakma ara sıra bana yaz lütfen.

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca bir kere daha içim yandı.bende 6 haftalıkken bebeğimi düşürdüm üstelik tüp bebekle o kadar zor kavuşmuştukki ona. evde yalnızken bir anda inanılmaz bir kanama başladı ve ömrüm boyunca unutamayacağım bir ağrıyla beraber. evim biraz şehirdışında eşim işten gelene kadar yarım saat geçti hastaneye ulaşmamız yarım saat doktorumun gelmesi yarım saat yani 1,5 saat o kanama hiç kesilmedi ağrım hiç azalmadı.2 gün bekledik parçaların ilaçla düşmesi için ama düşmedi tam yılbaşı sabahı doktorum kürtajla parçaları almalıyız dedin ama ne yazıkki anestezi için gerekli olurları alacağımız doktorlar yoktu hastanede ve ben anestesisiz kürtaj oldum çok acılıydı o da yaşadığım travmayı eminim anlarsınız. niyetim asla ama asla yaşadıklarınızı hafife almak değil lütfen yanlış anlamayın ama bebeğin kalbinin durması ve kanamayla düşük yaşamamanız inanın daha iyi olmuş bence çünkü kanama olurken o kadar çaresiz kalıyorsunuzki elinizden hiçbirşey gelmiyor.Allahım bana ve kimseye böyle acılar yaşatmasın birdaha inşallah.

melissatm,sağol canım sanada çok geçmiş olsun.inşallah yeni bebişler alırız kucaklarımıza daonları tekrardan öpüp koklamak hepimize nasip olur.
sessizgemi123,canım çok zor biliyorum inan ama ben 40 hafta 9ay taşıdım kızımı karnımda ve ellerim bomboş kaldı sonunda bebeğimi kucaklamayı beklerken.çok acı bişey inan dayanılmıyo o karnımın büyüklüğü kızım içindeyken beni tekmeleyerek uyandırmaları falan ama şimdi hiç biri yok hatta o kocaman karnım bile yok ortada keşke olsalarda ben rahatsız edilmeye razıyım ama yok ellerim bomboş kaldı.odası bomboş ve dolabının içindeki eşyalar giyilmeyi beklerken öylece asılı kaldılar.çok özlüyorum kızımı pazar günü ilk defa gittim yanına mezarına çok kötü inanın çoooook acısenağlama

Canım yazdıklarını okuyunca o kadar üzüldüm ve etkilendimki anlatamam.bebeğin kalbi neden durmuş tespit edildimi.?anestesi olmadan nasıl kürtaj yapmışlar seni ya.kürtaj başlı başına çok zor bir operasyon zaten sen nasıl dayandın be canım.çok geçmiş olsun.allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın.inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.?kaç yaşındasın.?ilk tüp bebek denemenmiydi.?tekrar olur canım inşallah.gerçekten çok zor ve acı günler yaşamışsın.seni çok iyi anlıyorum.benimde bebeğimin kalbi durdu.kürtajla alındıktan sonra çok ağrılarım ve kanamam oldu.yarın 1 hafta olacak kürtaj olalı.daha yeni ağrılarım hafiflemeye başladı.tabi bunlar fiziksel olarak yaşadıklarım.ya psikolojik olarak hissettiklerim ne zaman acıları yavaşlar bilemiyorum.

Son düzenleme:

canım benim senin dediğin doktor professör.cerrahpaşada bayağı tanınmış bir doktor bildiğim kadarıyla.hastaneden normal yolla randevu alamazsın sanırsam.özel muayene randevusu alman lazım sanırsam.o da professörün özel muayenesi oldukça pahallı olur diye tahmin ediyorum.ama iyi ilgilenir.pataloji sonucunu alınca lütfen benimle paylaş.sante plus hastanesine gittiğinden bahsetmişsin.zeytinburnunda mı oturuyorsun.?bende o hastaneye bir kaç kez gitmiştim.benim ağrılarım çok şükür biraz azaldı gibi.ama kanamam halen devam ediyor.

yazdıklarını ağlayarak okudum.kalbim paramparça oldu inanki.başın sağolsun.acın çok ama çok büyük.peki neden vefat etti.?tahlil sonuçlarında ne çıktı.?ama mevlamın bir bildiği vardır.herşeyin hayırlısı.bu hafifletirmi bilmiyorum acılarımızı.ama ben böyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi.inşallah canım tekrar hamile kalıp bizde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız.allahın izniyle.ne olur birbirimize destek olalım.bizi bizden başka kimse anlayamaz.

hiç katlanılır gibi bişey değil biz tamamen herşeyi paylaşıyoduk bebeklerimizle ayrılması hiç ama hiç kolay olmazken birden bire ellerimden kayıp gitti kızım.

sağol canım.ben doğum yapmaya diye gittim hiç bişeyim yoktu günüm de dolmuştu bebeğimde sağlıklıydı ama işte anlık bir olaymış birden bire tansiyon yükselmesi olmuş galiba o yüzden bebeğim plesantasından ayrılmış canım bütün testlerim herşeyimde normal çıktı hiç bir problem yoktu.kızımın kesin ölüm sebebinide otopsiyle anlarız dediler ama ben kıyamam yavruma vermedim başka bir sorunumuz yoktu yani.inşallah Rabbim hepimize tekrar anne olmayı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder.

canım çok üzüldümmafoldumben

merhabalar bende aranıza yenı katıldım bende tam 7cı hafta ıcersındeyım ve bebeg8ımın kalp atısları duyulmuyor bende cok endıselıyım dr um bu carsamba benı cagırdı bakacagız ama duyulmazsa bende kurtja yaptırmak ıstemıyorum okudugum kadarıyla genelde 8cı haftada bıle ancak duyuluyormus kalp atısları ...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…