- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Doktorumla bu konuyu sadece telefonda konuştum ve kromozom bozukluğu üzerine konuştu sadece. Haftaya yüz yüze gorusecem detaylı yazarım.Genetiğe gidince sadece kromozom bozukluğu var mı yok mu o mu çıkıyor
Çok geçmiş olsun, zamanla geçer inşallah uzuntun bebeğini alırsın kucağına. Sütun gelmesi normal doğumla ilgili, o yüzden gelmiştir.Selam kızlar. Benim 5aylik kaybim oldu. Normal doğum yaptım hic bir cerahi işlem yapılmadı. 37gün lohusa kaldim 15gün temiz kaldim ve tekrar kanamam oldu bugün 10.gün ve hala devam ediyor. Hastane 'nin önünden geçmek bile bana açı veriyorböyle olup bunun gibisini yaşayan var mi?? 2 hafta sütum de geldi etkisi olabilir mi
Sorarsan sevinirim canım benimki de haftaya çıkacakDoktorumla bu konuyu sadece telefonda konuştum ve kromozom bozukluğu üzerine konuştu sadece. Haftaya yüz yüze gorusecem detaylı yazarım.
Ahh canım inşallah gececek bu gunlerimiz. Sanki yeni kaybetmissin gibi oldun di mi .Bugün gittim doktora, kızmış bebeğim, öğrenince yine bi üzüntü geldi. Sanki erkek olsa daha az uzulecekmisim gibi. Trombofili için kan verdim bakalım şimdi ne olacak.
Bu konuda yeni birşeyler öğrendikçe başa sarıyor olay, çok zor gerçektenAhh canım inşallah gececek bu gunlerimiz. Sanki yeni kaybetmissin gibi oldun di mi .
MerhabaBugün gittim doktora, kızmış bebeğim, öğrenince yine bi üzüntü geldi. Sanki erkek olsa daha az uzulecekmisim gibi. Trombofili için kan verdim bakalım şimdi ne olacak.
Tain edbiliyorum yaşadığınız şoku ve üzüntüyüMerhaba
Hikayemız benzedıgı için size yazmak istedım..
7+2 de kalp atısını duymak içşn gıttıgımde gelişimi durdugunu öğrendım. Hersey yolundaydı 3 gun önce buyuk bır sok ve uzuntu kii en ıyı sız anlarsınız..
Kürtaj sonrası genetıge gıttı fakat sonucu beklıyoruz .bugunlerde gelecek muhtemelen.
Genetık sonucunuzu paylasırmısınız tam olarak sorun neymıs? Genetık bır sorun mu kromozomal bır durummu?? Kan pıhtılasmasına neye gore bakmak istedı acaba
Yanı bu konu hakkında soru sorunca kendımı bencıllık yapıyormuşum gıbı hıssedıyorum ;( ama zaten bırkac gune cıkacak bır sonuc içinn arastırıp sorustıröadan duramıyorum.Tain edbiliyorum yaşadığınız şoku ve üzüntüyü. Benim genetik test bir ayda çıktı. Genetik ve kromozom açısından herhangi bir sorun çıkmadı. Genetik test temiz çıkınca pıhtılaşmaya bakmak istedi doktorum. Haftasonu verdim kanı, bakalım ne çıkacak.
Baktirmadim ben ama kalbinin durduğunu öğrendiğim günden bir gün önce bulantilarim bıçak gibi kesilmişti. ultrasonda da herşey normal çıktı.Beta hcg lerinize baktirdiniz mi . Beta hcg dusmuyorsa içerde parça kalmis olabilirmış
İstediğin soruyu sorabilirsin sonuçta insan aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak istiyor. Bir aydır kk okuyorum, makaleler okuyorum, insan duramiyor gerçekten.Yanı bu konu hakkında soru sorunca kendımı bencıllık yapıyormuşum gıbı hıssedıyorum ;( ama zaten bırkac gune cıkacak bır sonuc içinn arastırıp sorustıröadan duramıyorum.
Dılerım bızdede sorun cıkmaz. Ben yınede tum testlere baktıracagım
Merhaba..Ben de Eylül ayında bir umutla tüp bebek tedavisine başladım.11.gün kan testi beklenenden düşüktü, ama sonraki 2 testte katlanarak arttı..Ardından kese de görüldü..derken kalp atımı görme günü..6+5 idim..Malesef atımı alamadık. O sırada tüp bebek doktorum yurtdışına çıkacağı için beni 15 gün sonra çağırdı.Ama o şekilde beklemek ne mümkün..2 gün sonra kendi kadın doğum doktoruma gittik..7+2 de de alamadık ve 7+5 de de..Aynı gün ayrıca bir doktor daha baktı ultrasonda..Umutlar tükenince o gün hemen hastaneye yatış yapıp kürtaj işlemi gerçekleştirildi..Elbette bir çocuğu kaybetmekle kıyaslanamaz..Ama bu kadar ağır bir psikolojik hasar bırakacağını düşünmezdim..Hele ki tedavi sonucunda olunca daha acı oluyor sanırım..Tedavinin ilk gününden itibaren içinde yeşeren ümit o malum masada son buluyor..Tam düzeldim derken emriyonun genetik sonucu geldi..Sevinmem gereken bir rapordu aslında..Normal çıkmıştı her şey..Ama raporda yazanlar beni dağıttı yine..Hastanın adı soyadı: Fetus (kendi adım) SOYADIM..Doğum tarihi: 21.10.2016..Sonuç:46 xx ...Hep istediğim kızım olacaktı..Hep hastaydı demek ondan daha hayırlısı oldu diye kendimi avutmuştum ama hasta da değildi..ben mi yanlış bir şey yapmıştım ki, yaşayamamıştı..Bilmiyorum...unutmaya çalışıyorum ama o rapor gözümün önüne geliyor..neden ben diyorum?
Neyse yaşadıklarımı, duygularımı zaten biliyorsunuz siz de..Allah kimseye yaşatmasın..İşallah bizlerin de yaşadıkları son olsun..
Tamamen aynı duygular içindeyim. Önce hastaydı demek ki dedim, şimdi ben mi bisey yaptım diyorum. Doktora her gidişinde saçma sapan sorular soruyorum. Belki pıhtılaşma dan çıkar birşey,. Yavaş yavaş o testler de sonuçlanmayan başladı, anormal hicbisey yok. Benim de kızım olacakmış, öğrenmek bazen daha da uzuyor.Merhaba..Ben de Eylül ayında bir umutla tüp bebek tedavisine başladım.11.gün kan testi beklenenden düşüktü, ama sonraki 2 testte katlanarak arttı..Ardından kese de görüldü..derken kalp atımı görme günü..6+5 idim..Malesef atımı alamadık. O sırada tüp bebek doktorum yurtdışına çıkacağı için beni 15 gün sonra çağırdı.Ama o şekilde beklemek ne mümkün..2 gün sonra kendi kadın doğum doktoruma gittik..7+2 de de alamadık ve 7+5 de de..Aynı gün ayrıca bir doktor daha baktı ultrasonda..Umutlar tükenince o gün hemen hastaneye yatış yapıp kürtaj işlemi gerçekleştirildi..Elbette bir çocuğu kaybetmekle kıyaslanamaz..Ama bu kadar ağır bir psikolojik hasar bırakacağını düşünmezdim..Hele ki tedavi sonucunda olunca daha acı oluyor sanırım..Tedavinin ilk gününden itibaren içinde yeşeren ümit o malum masada son buluyor..Tam düzeldim derken emriyonun genetik sonucu geldi..Sevinmem gereken bir rapordu aslında..Normal çıkmıştı her şey..Ama raporda yazanlar beni dağıttı yine..Hastanın adı soyadı: Fetus (kendi adım) SOYADIM..Doğum tarihi: 21.10.2016..Sonuç:46 xx ...Hep istediğim kızım olacaktı..Hep hastaydı demek ondan daha hayırlısı oldu diye kendimi avutmuştum ama hasta da değildi..ben mi yanlış bir şey yapmıştım ki, yaşayamamıştı..Bilmiyorum...unutmaya çalışıyorum ama o rapor gözümün önüne geliyor..neden ben diyorum?
Neyse yaşadıklarımı, duygularımı zaten biliyorsunuz siz de..Allah kimseye yaşatmasın..İşallah bizlerin de yaşadıkları son olsun..
Translokasyon cıktı bzde test yaptıracagız bakalımİstediğin soruyu sorabilirsin sonuçta insan aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak istiyor. Bir aydır kk okuyorum, makaleler okuyorum, insan duramiyor gerçekten.
Kromozomlarla ilgili bir problem değil mi doğru mu anlıyorum? Devamında hangi testler yapılacak?Translokasyon cıktı bzde test yaptıracagız bakalım
Evet kromozomlarla alakalı bu kürtajın genetık sonucu.Kromozomlarla ilgili bir problem değil mi doğru mu anlıyorum? Devamında hangi testler yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?