- 6 Mart 2024
- 11.989
- 10.546
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
burda camiye sorduk. yasadığım yerde camiye verebiliyorduk onlar ihtiyac sahiplerine veriyordu. veya giysi kumbaraları vardı. ama burdakiler bi tuhaf. esim bi kaç yere sordu ama sanki borç istemişisiz gibi ordan oraya yönlendiriyorlar. esim de sinirlendiSağlık ocağına bıraktığınızda onlar ihtiyaçlı kişilere verebiliyor bir sorun isterseniz ben öyle yapmıştım hepsi yeni gibi oluyor eskimeden küçülüyorlar zaten artık eskittikleri için bırakmıyorum.
Sağlık ocağına bir sorun ya onlar biliyor kimin durumu nasıl bana cok iyi olur doğum yapcak biri var demişlerdi.burda camiye sorduk. yasadığım yerde camiye verebiliyorduk onlar ihtiyac sahiplerine veriyordu. veya giysi kumbaraları vardı. ama burdakiler bi tuhaf. esim bi kaç yere sordu ama sanki borç istemişisiz gibi ordan oraya yönlendiriyorlar. esim de sinirlendiarabanın bagajında gezdiriyoruz kıyafetleri günlerdir
biliyorum ama satmak su an ilk tercihim değil. ona ayıracak vaktim yok yani. ihtiyacı olan birini bulsam hepsini direkt göndereceğimSağlık ocağına bir sorun ya onlar biliyor kimin durumu nasıl bana cok iyi olur doğum yapcak biri var demişlerdi.
Satmak istersenizde gard. Ücretsiz kapınızdan teslim alıp kendi koydukları fiyata uygun satıp komisyonunu alıp size de ödemenizi yapıyor ama lekeli yırtık vs olanları satışa koymuyorlar.
İnşallah gerçekten ihtiyaçlı birine ulaşır o zamanbiliyorum ama satmak su an ilk tercihim değil. ona ayıracak vaktim yok yani. ihtiyacı olan birini bulsam hepsini direkt göndereceğim
evet türkiyedeyim. benim bebeğim erkek ama dediğiö gibi çoğu toprak tonlarında kıyafetler. renkli bir sey yokBenım kuzenım doğum yapacak bi söyleyim kabul ederse ,size adresini alıp ekran atayım . Bana sormuştu oğlanın küçülenlerini ama bende çok zaman geçti yok demiştim . 20 günü falan kaldı galiba doğuma Türkiye içindeyseniz yetişecekse kargo adresini isteyim .
Cinsiyeti kız
Tamam bilgi veririm sizeevet türkiyedeyim. benim bebeğim erkek ama dediğiö gibi çoğu toprak tonlarında kıyafetler. renkli bir sey yokuyarsa haber verirsiniz
evet ben de aslımda sürekli vereceğim birilerini bulsam ne güzel olurBu arada bu olayı sevdım ha şimdiden yazıyorum doğumuna
4-5 ay kalmış cınsıyetı erkek olacaklar da bana ulaşsın yazsın doğum yaptıktan sonra eşyalarını yollayayım . Ben 1-2 aya fırlatırımonlarda 1-2 aya büyür elimde kalmasın benımkılerde
İkiz olacağı ıcın fazla kalacak öyle ınanıyorum
Bunu yayalım sayfaya valla çoğu kişi faydalansın ha . Pusetler falan 6. Aydan sonra basa bela oluyor oto koltuğuna gecınceevet ben de aslımda sürekli vereceğim birilerini bulsam ne güzel olurbir ay somra bugün giydikleri de olmayacak. esim memur sürekli tasınıyoruz yani öyle baza altında biriktirecek durumda değilim
aynen öylez temmuz gibi doğuracak olan varsa ulaşsınBunu yayalım sayfaya valla çoğu kişi faydalansın ha . Pusetler falan 6. Aydan sonra basa bela oluyor oto koltuğuna gecınce
Evin ıcınde kalabalıktan başka bisey olmuyor örümcekler falan yürüyünce boş eşya
tövbeeeeO sırada ya 2. beybitoyu yaparsam diye saklayan ben hshdhshd
Ben vardımda daaynen öylez temmuz gibi doğuracak olan varsa ulaşsınbenim anakucağı ve puseti de veririm o zamana
Hahahha ben yine arkasına çocuk düşünüyorum ama nie saklayım ki ya enerjisi gecmezmı çocuktan çocuğa bidaha alırız 4 zıbın değil mi bana sankiO sırada ya 2. beybitoyu yaparsam diye saklayan ben hshdhshd
kaçırdım deseneBen vardımda dabende pusetlerini falan aldım ya önce diyeydin
Birinin nasibidir inşallah çıkar birileri puset ıcındekaçırdım desene
Eğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyimHahahha ben yine arkasına çocuk düşünüyorum ama nie saklayım ki ya enerjisi gecmezmı çocuktan çocuğa bidaha alırız 4 zıbın değil mi bana sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?