Bebeğimin Küçülenleri

Valla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüz

ben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayım

Valla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüz
Yok valla ben isterdim
ben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayım
O zaman sen baya aldın bende yeni doğan 3ü 5i geçmez diğerlerini de şuan giyiyo zaten. Güzelleri ayırıp tek düzeleri vericem ben de

Tut kız içinde fırlatma bir iki aya

Zaten suan 6. Aya girmek üzereyim 2 ay daha dursalar illa bunlar erken gelecek beklemezler ki 9 ay payedar bak puset ana kucağı konusunda sen faydalanabilirsin istersen

Hep beraber tüketim çılgınlığına dur deriz
Ahaha evet ama çok uzakta oturuyor hakkariydi galiba ordan almam mümkün değil istnabuldayım

kız kargoyla adamlar mobılya gonderıyor Trendyol satıcıları puset nie gelmesin
Ay ne bileyim onların anlaşması var ya ben kargo gönderirken hep bir aksilik yaşadım paket ağır yok bilmem ne o yüzden dedim gelir mi gerçi şeyde yapılabilir Anadolu otobğs firmaları belli ücret karşılığında bagaja da alıyorlar

Yok bacım ben neler neler gonderıyorum kargoyla alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…