Bebeğimin Küçülenleri

Eğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyim😂😂😂 şaka bi yana düz zıbınları saklamayı düşünmüyorum ama alınan cicili bicili kız kıyafetlerinin hepsini saklayacağım 🥹🥹 2.yi yapmasam bile kızım kızına giydirsin. Anneme çok kızıyorum niye saklamadın diye. Öyle güzel kıyafetlerim varmış ki fotoğraflara bakıp iç çekiyorum.
Valla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüz 🤣

Eğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyim😂😂😂 şaka bi yana düz zıbınları saklamayı düşünmüyorum ama alınan cicili bicili kız kıyafetlerinin hepsini saklayacağım 🥹🥹 2.yi yapmasam bile kızım kızına giydirsin. Anneme çok kızıyorum niye saklamadın diye. Öyle güzel kıyafetlerim varmış ki fotoğraflara bakıp iç çekiyorum.
ben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayım 🙄😂

Valla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüz 🤣
Yok valla ben isterdim 😂😂
ben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayım 🙄😂
O zaman sen baya aldın 😂😂 bende yeni doğan 3ü 5i geçmez diğerlerini de şuan giyiyo zaten. Güzelleri ayırıp tek düzeleri vericem ben de

Bu arada bu olayı sevdım ha şimdiden yazıyorum doğumuna
4-5 ay kalmış cınsıyetı erkek olacaklar da bana ulaşsın yazsın doğum yaptıktan sonra eşyalarını yollayayım . Ben 1-2 aya fırlatırım 😃 onlarda 1-2 aya büyür elimde kalmasın benımkılerde

İkiz olacağı ıcın fazla kalacak öyle ınanıyorum
Tut kız içinde fırlatma bir iki aya 🤭

Zaten suan 6. Aya girmek üzereyim 2 ay daha dursalar illa bunlar erken gelecek beklemezler ki 9 ay🤣🤣🤣 payedar bak puset ana kucağı konusunda sen faydalanabilirsin istersen

Hep beraber tüketim çılgınlığına dur deriz
Ahaha evet ama çok uzakta oturuyor hakkariydi galiba ordan almam mümkün değil istnabuldayım 🥹🥹

kız kargoyla adamlar mobılya gonderıyor Trendyol satıcıları puset nie gelmesin 🤣🤣🤣
Ay ne bileyim onların anlaşması var ya 🫣🫣 ben kargo gönderirken hep bir aksilik yaşadım paket ağır yok bilmem ne o yüzden dedim gelir mi 😂😂 gerçi şeyde yapılabilir Anadolu otobğs firmaları belli ücret karşılığında bagaja da alıyorlar

Ay ne bileyim onların anlaşması var ya 🫣🫣 ben kargo gönderirken hep bir aksilik yaşadım paket ağır yok bilmem ne o yüzden dedim gelir mi 😂😂 gerçi şeyde yapılabilir Anadolu otobğs firmaları belli ücret karşılığında bagaja da alıyorlar
Yok bacım ben neler neler gonderıyorum kargoyla alıyorlar

Back
X