- 6 Mart 2024
- 10.907
- 20.557
- 318
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Birinin nasibidir inşallah çıkar birileri puset ıcınde
Böyle bi konu başlığı açsan bari sen madem vesile oldun sayfadaki herkes birbirine ulaştırsa .
Aynı ilaç konusu gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinin nasibidir inşallah çıkar birileri puset ıcınde
Valla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüzEğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyimşaka bi yana düz zıbınları saklamayı düşünmüyorum ama alınan cicili bicili kız kıyafetlerinin hepsini saklayacağım
2.yi yapmasam bile kızım kızına giydirsin. Anneme çok kızıyorum niye saklamadın diye. Öyle güzel kıyafetlerim varmış ki fotoğraflara bakıp iç çekiyorum.
ben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayımEğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyimşaka bi yana düz zıbınları saklamayı düşünmüyorum ama alınan cicili bicili kız kıyafetlerinin hepsini saklayacağım
2.yi yapmasam bile kızım kızına giydirsin. Anneme çok kızıyorum niye saklamadın diye. Öyle güzel kıyafetlerim varmış ki fotoğraflara bakıp iç çekiyorum.
Yok valla ben isterdimValla şimdi annem saklasa kızım olsa giydirmezdim eski fotolara bakınca ben bile diyorum ne giydirmişsiniz yahu bunlar ne die aptal sıpaları gibi biyümüşüz![]()
O zaman sen baya aldınben de her ayından bir kıyafetini sakladım. ama gerisini napayım![]()
Zaten kızımda olmadıYok valla ben isterdim
O zaman sen baya aldınbende yeni doğan 3ü 5i geçmez diğerlerini de şuan giyiyo zaten. Güzelleri ayırıp tek düzeleri vericem ben de
Senin zaten herşey x2Zaten kızımda olmadı
Valla destına şimdi benım sepette çok kalabalık iki olacak olunca mecburen bi dünya eşya alcam
yok be bi pantolon bi zıbın aldım içinden hahah onlar da babasıyla kombin yapmıştık o yüzdenYok valla ben isterdim
O zaman sen baya aldınbende yeni doğan 3ü 5i geçmez diğerlerini de şuan giyiyo zaten. Güzelleri ayırıp tek düzeleri vericem ben de
Ağğv küçük adamyok be bi pantolon bi zıbın aldım içinden hahah onlar da babasıyla kombin yapmıştık o yüzden![]()
Tut kız içinde fırlatma bir iki ayaBu arada bu olayı sevdım ha şimdiden yazıyorum doğumuna
4-5 ay kalmış cınsıyetı erkek olacaklar da bana ulaşsın yazsın doğum yaptıktan sonra eşyalarını yollayayım . Ben 1-2 aya fırlatırımonlarda 1-2 aya büyür elimde kalmasın benımkılerde
İkiz olacağı ıcın fazla kalacak öyle ınanıyorum
Zaten suan 6. Aya girmek üzereyim 2 ay daha dursalar illa bunlar erken gelecek beklemezler ki 9 ayTut kız içinde fırlatma bir iki aya![]()
Ahaha evet ama çok uzakta oturuyor hakkariydi galiba ordan almam mümkün değil istnabuldayımZaten suan 6. Aya girmek üzereyim 2 ay daha dursalar illa bunlar erken gelecek beklemezler ki 9 aypayedar bak puset ana kucağı konusunda sen faydalanabilirsin istersen
Hep beraber tüketim çılgınlığına dur deriz
Kargo ücreti karşılığında yollucak işte pusetten daha ucuza gelir kargo imkansız değil ki yavru ceylanım kapına gelecek kargoAhaha evet ama çok uzakta oturuyor hakkariydi galiba ordan almam mümkün değil istnabuldayım![]()
o zamana trabzona tasınıyorum ama yine uzak hahahaAhaha evet ama çok uzakta oturuyor hakkariydi galiba ordan almam mümkün değil istnabuldayım![]()
O kadar büyük şey kargoyla gelir miKargo ücreti karşılığında yollucak işte pusetten daha ucuza gelir kargo imkansız değil ki yavru ceylanım kapına gelecek kargo![]()
kız kargoyla adamlar mobılya gonderıyor Trendyol satıcıları puset nie gelmesinO kadar büyük şey kargoyla gelir miaklıma gelmedi valla temmuza çıkalım öyleyse tekrar konuşuruz
Lady Guinevere
![]()
tasınırken yazıcam sanaO kadar büyük şey kargoyla gelir miaklıma gelmedi valla temmuza çıkalım öyleyse tekrar konuşuruz
Lady Guinevere
![]()
Ay ne bileyim onların anlaşması var yakız kargoyla adamlar mobılya gonderıyor Trendyol satıcıları puset nie gelmesin![]()
Tamam bende o zamana 20. Haftaları geçmiş olurum artık riskler geçer Allah’ın izniyletasınırken yazıcam sana![]()
Yok bacım ben neler neler gonderıyorum kargoyla alıyorlarAy ne bileyim onların anlaşması var yaben kargo gönderirken hep bir aksilik yaşadım paket ağır yok bilmem ne o yüzden dedim gelir mi
gerçi şeyde yapılabilir Anadolu otobğs firmaları belli ücret karşılığında bagaja da alıyorlar
sağlıkla gelir insallahTamam bende o zamana 20. Haftaları geçmiş olurum artık riskler geçer Allah’ın izniyle![]()