bebeğimin olmaması ve beni hançerleyen yakınlarım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar çok kötüyüm yazmak istedim bayramda annemlere gittik annemlerin evi babamın sülalesinn hepsinn evi hep yakın birbirine malesef annemde babaannmle büyükbir problem yaşamıştı ve babaannem herkese onunla (annemle) konuşursanz hakkımı helaletmm demiş birkaçkişiden duydum budurum yıllardan beri böyle hep bizi dışlarlar babamda hep bizi zamanında onlara ezdirdi hala elinden gelse ezdirmeye devamedecek ezdirmeden kastım onları kendi sülalesindeki köpeğe bile kendi evlatlarından eşinden çok değer verir gerçekten abartmıyorum babaannem okadar vicdansızki kendi doğurdugu çocuklara bile acımaz çok gaddar biirisi çocuklarınn hepsi 11 çocugu var ondan çeknr 50 yaşındaki amcam bileee sözünden çıkmaz o derece evler yan yana yakın oldugundan ben oraya gidince babam zorluyor onlarla konuşmm konusunda bizim evin önünde ağaçların altında otururlar ister istemez eve çıkarken görecem mecbur selam alykmslm konşrm babamn yanında sonrasında görsemde görmemzlkten gelirim yani onları sevmediğimn farkındalar hoş onlarda bizi sevmiyolar naptıysak annemin tek suçu kendine yapılan çokbüyük bir haksızlığa sessiz kalmamasıydı hoş konuştuda neoldu ondan kötüsü olmadı bu benm babamın sucu hiçbirzamn bizi koruyamadı ben küçükken aramızda bu sorunlaar yokken bile babaannem amcamın kızıyla ben oyun oynuyrz babaannemlere gittik babaannm kuzenme ekmek arası sarelle sürdü verdi banada kuru ekmek verdi 5 6 yaşlarındaydım onu hiç unutmam oda torunu bnde babam çok sinirlidir hep evde huzurszluk yaratır kendi sülalesinede melek olur neyapsak yaranamayz bizim başarımızla asla övünmez kuzenlerime bile bizden çok değer verir kendini adam yerine bile koymazlar kaçdefa şahitoldum halalarımn bbaam hakkında konuştklarına küçükken neyse konuya geleyim başkaşehirde oturanbir amcam var çocuklarıyla gelmiş babaannemlere 2 saat geçti o amcamı severm ama çocukları ve eşini hiç sevmem sevmemekte haklı sebeblerm var emin olun amcamın hatrı için evin önünde oturuyorlar yanlarına ineyim bayramlaşyım dedim diğerleiyle elmecbur bayramlaştım babamn zoruyla zaten neyse 1 2 saat oturdular ben indim gitmeden bayramlaşyım diye amcamla yengmle faln bayramlştım amcamın kızı evli 3 aylık bebeği var oda kucağında bebeği babaannmn yanında az ilerde ayakta duruyorlar yanlarına gittim amcamn kızı nerdesn 3 saattr burdayız dedi benmde kasıklarımda sancı vardı ogün ( hep olur polikistikover var ) bende rahatsızım falan dedim babaannem senn hiç iyi oldugun günü görmedik dedi gıcık gıcık bende rahatsızım dedim amcamın kızıının başına birsürü olay geldi önceden babaannm hakkında çok konuştu bende hep dua ettim onun için zamanında ama görüyorumki herkese kötülük yapan yaranıyor neyse bebeğini sevdim annemn ayagı kırık 1 aydır aşağıya gelemyr dedim annemn yanına bile çıkmadı annmle hiçbirsorunu olmadıgı halde asıl konu kuzenm çalışyor çocuguna annesi bakyr bukonu açıldı ben çocugumu kimseye güvenemem falan dedii babaannmde bana bakarak evlat gibisi olurmu evlatsız hayat geçermi evlatsız yuva boş evlatsız adam boşa yaşıyor falan dedi kuzenm çocugunu kucağına aldı okadar çok zoruma gittiki beni sevmeyebilir ama bu eksikliğimi resmen başıma kalktı gerçektn kuruntu yapmıyorm normalde çocuk konusunda alınmam bile herkesn bebeğini severim geçende görmcem geldi yılda bir görüşürz mesafelerden dolayı görümcemn bebeğini kucağıma aldım anlıyorm rahtsız oluyor sevmemden çok sevdim ona nazardeğecemden korktu bana diyor eltim kızımı nezman sevse çocuk durmuyor bende eltime dedim diyor bu nedemek oluyor bana dolaylı yönden laf vuruyor çok üüzldüm benm bebeğim yok çok istiyorum ama olmuyor çok yaralandım şimdi bunları yazarkende ağlıyorum neden insanlar bukadar acımasızki

çocuğu olmayanları anneliği ile vuran insanları boğup öldüresim geliyo!!..insanlar ne büyük davranıyolar ya Allah sana çocuk vermiş e nispet yap diye vermemiş! hiç mi korkmuyolar böyle davranırken.

babaannen de 11 çocuk doğurmuş ama anne olamamış ne yazık..doğurmakla anne olunmuyor işte bir örneği daha..

canım ilk çocuklarım tüp bebekti benim de çocuğum olmuyordu seni anlıyorum..ama şimdi sürpriz bi şekilde hamileyim ve kendiliğinden oldu.Allah'tan umut kesilmez derler..sıkma canını..

öyle insanlara sinir oluyorum Allah'ın işine karışıyorlar sanki senin suçun bebeğinin olmaması benim de 1 yıldır olmuyor canım hiç üzülme bende başlarda üzülüyordum sonra baktım ki insanların ağızları kapanmıyor takmamaya başladım soranlara daha erken diyorum anca öyle susuyorlar elbet Allah'ım bu insanları görüyordur hiç sıkma sen tatlı canını eden bulur elbet...

Canım benim Allahım sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin.Ama babaannenin tavırları çok çirkin ve yanlış yaşı ilerledikçe çocuklaşıyor bazı insanlar.

çok haklısın evet doğurmakla anne olunmuyor allah evlatlarını sana bağışlasın canım ister istemez canı sıkılıyor insanın işte malesef

Canım benim Allahım sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin.Ama babaannenin tavırları çok çirkin ve yanlış yaşı ilerledikçe çocuklaşıyor bazı insanlar.

sağol canım inş onun sorunu yaşıyla alakalı değil oldu bitti kötü birisi o allha havale ettim ben

evet haklısın böyle saçma sapan insanların yüzünden daha çok yıpranıyorum bu durumdan ben allaha havale ettim inş sennde hayırlı evladın olur canım tüm isteynlern benmde

evlat sahibi olamamak psikolojik olarak çok sıkıntı verir bilirim bende yaşıyorum bu acıyı ama kimsenin yarama tuz basmasına fırsat vermemeye çalışıyorum bi süre düşünmüyorum de işim yoğun de çalışmyorsan işe gircem de bırak anlamasınlar anlayanların da faydası olmuyor zaten allah bu acılardan zevk alanları ıslah etsin aynı acıyla sınansınlar ki anlasınlar nasıl oluyor bu acıyla yaşamak

başlığı okuduktan sonra direk kaç yıllık evli olduğuna baktım :) daha çok yenisiniz. henüz düşünmüyoruz, hayatımızı yaşıycaz biraz deseniz kimse bişey diyemez.
ben altta da görüldüğü üzere 6 yıllık evliyim ve Rabbim nasip ederse bebek bekliyoruz. tüp bebekle ve tabiiki gözyaşları içinde defalarca defalarca yaptığım dualar belkide sebep oldu.
yaşadıklarını en yoğun şekilde yaşadım. inan artık tatillerde memlekete dahi gitmek istemiyordum. klasik sorular.. neden yok.. tedavi olun.. doktor ne diyor.. vs vs
tabi yeni bebeği olanların bebeklerini bile sevmeye çekiniyordum. anneleri nazar ederim sanır diye.
hissediyordum zaten böyle düşündüklerini.. bakışları tavırları, sözleri bile ele veriyordu onları.
halbuki yeni doğan bebeklerden hatta 6 ayına kadar olanlardan hiç hazetmem, sevemem bebekleri.
yaramaz çocuklardan nefret ederim filan neyse kolay sevemem zaten çocukları..
hamile olurlar, bana söylemezler filan.
ama benim artıksöyleyecek cevabım yoktu, tüm bahanelerim tükenmişti. Dilerim Rabbim size ve isteyen herkese aratmadan versin yavrularını.. dua çok önemli..
psikolojini bozma sakın
ve sakın kimseye bebek istediğinizi söyleme ama ufaktan çalışmalara hız verin :)

Çoğu insan ne yazık ki söylediği sözün nereye varacağını bilemiyor.Karşımdaki yaralanır mı diye düşünmüyor.Siz en iyisi Allah'a havale edin ve bol bol dua edin.Allah en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah :)

beımde geç oldu bıraz uvey annem kuru ağacın yanında kimse durmaz demişti oses tonu 50 yıl geçse çıkmaz aklımdan

napıcaksın böyle kımselerı alllaha havale et allahaın işine karıştıkları için en ıyı cezayı o verır sen tevvekul et

ALLAH senın için hayırsizsada hayırlı kılsın dilediğin kadar çocuğun olsun

babaannenin kalbinin yerinde fayans var galiba
böyleleri çok var etrafımda çok iyi anlıyorum seni
üzülme Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inş.
çok duydum bu laflardan şükürler olsun 4 yıl sonra hamileyim
ama inan bu insanların hep sokuşturacak bi lafları vardır
duyma görme ver cevaplarını hatta sen üzüleceğine onlar üzülsün

babaannene soyleyecek birsey yok zaten allah ıslah etsin
ben en cok su cocugunu aman nazar deger yok bilmemne olur diye milletten kaciran tiplere acayip sinir oluyorum bir cocuk sizde var zaten, allah verirkende tapusunuda gonderdi size, bizimde cocugu olmayan bir yakinimiz var kizim dogduktan kısa bir sure sonra mikrop kapip bronsit oldu ve hastanede yattik o surec beni cok zorladi ve dengemi bozdu kizimi kimseye vermiyor ve yaklastirmiyordum mevlutte bir tek o yakinimiza verdim kizimi hatta hic yanlarinda bile durmadim istedigi gibi sevsin yanlis anlamasin diye ben allahtan korkarim veren allah alan allah herzaman dua ederim allah butun isteyenlere en hayirli zamanda versin sıkma canini allah veriyor ama hayirli evlat olmasida önemli, olupta dogurduguna pisman etmesin allah insani..

mucize için illa denizlerin yarılması gerekmiyor aslında anlayana. senin bebeğin mucize değil de nedir? allah herkesin evladını korusun, dileyen herkesi de bekletmeden evlat sevgisine kavuştursun inşallah.

konu sahibi arkadaşım şöyle düşün evlat sahibi olmak evet isteyen herkes için dünyanın en güzel şeyidir muhakkak ama bununla can yakanın da allah yanına bırakmaz diye düşnüüyorum. allah izin verir de sen çocuğunu kucağına alırsan bu sefer onu kıskanacak beğenmez tavırlar takınacaklar ya da başka bir şekilde canını sıkacaklardır. ben hayatta en çok çocuklar üzerinden yapılan kötülüğün karşılksız kalmayıp, bela getirdiğine inanırım.

gerekirse görüşme seni üzenlerle kimse senden daha değerli değil sonuçta. umarım bir an önce bebeğini kucağına alırsın. sevgiler...

daha 2 yıllık evlisiniz, zaten yaşlarınız çok ileri değilse henüz erken bile çocuk sahibi olmanız için
ben hamile kaldığımda 6 yıllık evliydim, 6 yıl boyunca kimse bana böyle şeyler söyleyemedi çünkü hep o konular açılacak gibi olduğunda henüz erken ben evliliğimi yaşamak istiyorum dedim, konuyu uzatan olunca istemiyorum zorla mı hayret bişey falan diyordum gülerek, bir iki böyle konuşun bakın kimse üstünüze gelmez.

çok yeni evlisiniz ve ayrıca daha doktora bile gittiğinizi sanmıyorum.bence bu insanlara bu fırsatı siz veriyorsunuz.hangi devirde yaşıyoruz çolukla çocukla hava atılacak dönem mi?

Canım Rabbım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah..
Sen üzme tatlı canını öyle boş insanların laflarını takma kafana..
Göreceğiz ( yani sen görürsün .d ) övündükleri çocukları büyüdüklerinde onlara neler yapacaklar..
O zaman övünebilecekler mi hava atabilecekler mi bakalım..
Rabbım herkese hak ettiğini verir layıkıyla sen içini ferah tut üzme kendini..

rabbim görüyor canım sen hiç üzme kendini takma sölenenleri etrafı
en kısa zamanda nur topu gibi çok tatlı bebeklerin olur inşallah
allahtan baska sıgınacak kımse yoktur bu tip durumlarda
çok çok dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…