Çocuk Hastalıkları Bebegimin parmaginin ucu koptu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim de küçükken parmağın ucu talihsiz bir kaza ile kopmuştu, kemiğe gelmemişti sadece deri alan neyse dikiş atıldı fln artık pansuman eksikliğinden mi tutmamasından mı bilmiyoru, et kaynadı fakat yumru gibi kaynadı, yani parmağımın ucunda yumru gibi birşey var. Tabi ben gözlerine sokmazsam kimse görmez birşey yapmamada engel olmuyor.
Öyle kalırsa da sıkma canını geçmiş olsun.

Gecmis olsun sizede oglumun dikilen kisminin dikisi tutmadigi tutmadigi icin o dikilen parcada morardi kurudu ve dustu parmaginin ucunda bisey yok yani suan acik orasi ve pansuman oluyo hergun bilmiyorum sekli nasil olcak suanda tesekkur ederim saolun

Erkek kardeşim İlköğretim çağlarında iken onunda parmağının ucu kopmuştu. Dikilmişti fakat dikilen kısım kuruyup düştü. Bir süre sonra parmak uzadı.
Tirnaginda falan bi sorun varmi peki kardesinizin yoksa herseyi normal mi benim oglumunda dikilen kismi tutmadi dustu pansuman yapiliyo suanda parmaginin ucuna

Canım benim eşimin bir elinin tüm parmakları ilk boğumdan kopmuş küçükken .valla parmaklar arasında boy farkı yok sadece dikkatli bakılınca hafif dikiş izleri belli okadar. Üzülme ya böyle okuyorum bazı şeyler valla sutunuz kaçacak

Ha burada eskiden köy yerinde millet cahil parmaklar kopunca parmaklarin arasına toz seker dökmüş bezle sarmışlar hastaneye goturene kadar parmaklar birbirine tutmuş hatta Dr naptinizda böyle tuttu diye sormuş şaşırmış :)

Tesekkur ederim saolun ancak esiniz sansliymis dikilen kisimlar tutmus benim oglumun tutmadi

Oglumun parmagi konusunda bana destek olan arkadaslarim.hepinize tekrar tesekkur ediyorum orta parmahi bir ay sonunda yaklasik bu durumda

Canım çok geçmiş olsun resimde gördüğüm kadrıyla bi problm görünmüyor cok üzücü bir olay ama Rabbim beterinden esirgesin sizde cok yıpratmayın kendinizi

Canım çok geçmiş olsun resimde gördüğüm kadrıyla bi problm görünmüyor cok üzücü bir olay ama Rabbim beterinden esirgesin sizde cok yıpratmayın kendinizi
Cok tesekkur ederim saolun.. gercekten de hayatimda boyle bir aci yasamadim ben Allahim kimseye yasatmasin.. korusun evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…