Çocuk Hastalıkları Bebegimin parmaginin ucu koptu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mthndmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
53
12
3
38
Arkadaslar nolur yardim edin bebegimin sag el orta parmaginin ucu koptu.. dikildi ancak tutmadi.. suanda pansuman oluyo hergun..kemiginde bi sikinti yok tirnak kokunde de bi zarar yok ancak nolcak o parmagi kisa mi olur yoksa eskisi gibimi olur Allah kimseye evlat acisi yasatmasin kesinlikle ama boyle bir durumla karsilasan varmi bildiklerinizi paylasin lutfen

çok geçmiş olsun..Bilmiyorum ne yapmalı ama inşaAllah iyileşir bebiş....

nickiniz metehandemir gibi okunuyor??
ben mi saçmalıyorum acaba

Kemikte sıkıntı uoksa uzar boyu normal olur da eti fazlaca kıptuysa ucu kesik gibi izi kalır onun

Yegenimin de parmagi 4 5 yaslarindayken dis kapi arasinda kalip kopmustu, estetik dikis atildi, ufak bi sekilde belli oluyor ama saglik acisindan hic bir sorunu yok, parmak ucunun kotu gorunmesinden bisey olmaz Allahtan daha kotusu olmamis sikma canini

Kapaya sikisti orta parmaginin uc kismi tirnaginin yarisindan itibaren koptu
Tırnak mi çıktı yoksa parmağı mi koptu.
Cok Küçükken ben de ayak parmagimi kapıya sikistirmistim tirnagim kopmusttu tamamen sonra yeniden çıktı.

Ben parmağın yenilenecegjni düşünüyorum..Çünkü cok kucuk vucut onu onarır die düşünüyorum..dr.larla gorustunuzmu ne diolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…