- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Iyi düşünün ve tedavinize devam edin. Biliyorum zor ama. Rabbim beterinden saklasın bebeğinizi zira Allah korusun tedavisi/dönüşü olmayan bir sorunda yaşanabilirdi. Tekrar geçmiş olsun,acil şifalar diliyorumDoku kendini yeniler cocuklarda bekliyelim diyolar ancak ben sabredemiyorum
SaolunIyi düşünün ve tedavinize devam edin. Biliyorum zor ama. Rabbim beterinden saklasın bebeğinizi zira Allah korusun tedavisi/dönüşü olmayan bir sorunda yaşanabilirdi. Tekrar geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum
Agladi maalesefÇok ağladı mı yaaaakuzum beniiiim
Oyleymis maalesef bende cok korkardim ama basima geldi iste. Cok dikkatli olun Allah korusunufff ne kadar cani acimistir
insallah duzelir. kapi sikismalarinin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum
zaten korkardim simdi iyice paranoyak olurum ben
Insallah saolungeçmiş olsun doktorlar en doğrusunu yapar bence onlara güvenin inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur...
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. dikkat edicem pansumanina da cok saolun.. filmi cekildi evet kemiginde bi problem olmadigi icin dokunun tamamlamasini bekliyor drlari da zaten puruzlu olsun artik napalim kaza gecirdi sonucta tek istegim parmaginin ucunun olmasi.. ilerde hem hareket olarak hem de psikolojik olarak eksikligini yasasin istemiyorum.. gerci ben omur boyu eline baktikca yavrumun azap cekicem ama oglum iyi olsun bana yeter..içinizi rahatlatmaya geldim.
tırnak komple düşmemiş düşseydi bile yerine gelirdi, kemikte zarar yokmuş, filmi çekilip bakılmıştır diye düşünüyorum. o etli kısım bebiş büyüdükçe dolacaktır. normal ten renginden daha açık olabilir. bağ dokuyla dolacak çünkü. dışarıdan belli bile olmayabilir. belki kalemi biraz yamuk tutar mükemmel pürüzsüz dolmayabilir çünkü. bunun da önüne geçmek için mümkün olduğunca pansuman sürecine dikkat etin. elini daha fazla çarpmasın. çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Insallah cok saolun Allah hepinizden razi olsunÇok gecmiş olsun ıyı haberlerını alırız ınsallah burdan
vicdan azabı çekmeyin, olacağı varmış. kazasız büyümez ki çocuk. psikolojik olarak etkileneceği kadar eksikliğini hissedeceği kadar belli olacağını bile sanmıyorum ben. allah sizi birbirinize bağışlasın.Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. dikkat edicem pansumanina da cok saolun.. filmi cekildi evet kemiginde bi problem olmadigi icin dokunun tamamlamasini bekliyor drlari da zaten puruzlu olsun artik napalim kaza gecirdi sonucta tek istegim parmaginin ucunun olmasi.. ilerde hem hareket olarak hem de psikolojik olarak eksikligini yasasin istemiyorum.. gerci ben omur boyu eline baktikca yavrumun azap cekicem ama oglum iyi olsun bana yeter..
Tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur.. Rabbim size de saglik sihhat versin insallah..vicdan azabı çekmeyin, olacağı varmış. kazasız büyümez ki çocuk. psikolojik olarak etkileneceği kadar eksikliğini hissedeceği kadar belli olacağını bile sanmıyorum ben. allah sizi birbirinize bağışlasın.
Tesekkur ederim saolungeçmiş olsun doktorlar en doğrusunu yapar bence onlara güvenin inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur...
geçmiş olsun kemikte kopma yoksa et kendini toparlar üzülmeyin allahım beterinden korusun sizi çok iyi anlaıyorum o kadar hareketliler ki bir anda olup bitiyor her şey sakın kendinizi suçlamayın allahım başka sıkıntı vermesinCok tesekkur ederim Allah razi olsun.. dikkat edicem pansumanina da cok saolun.. filmi cekildi evet kemiginde bi problem olmadigi icin dokunun tamamlamasini bekliyor drlari da zaten puruzlu olsun artik napalim kaza gecirdi sonucta tek istegim parmaginin ucunun olmasi.. ilerde hem hareket olarak hem de psikolojik olarak eksikligini yasasin istemiyorum.. gerci ben omur boyu eline baktikca yavrumun azap cekicem ama oglum iyi olsun bana yeter..
Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun amin insallah Allahim baska kazalardan korusun..geçmiş olsun kemikte kopma yoksa et kendini toparlar üzülmeyin allahım beterinden korusun sizi çok iyi anlaıyorum o kadar hareketliler ki bir anda olup bitiyor her şey sakın kendinizi suçlamayın allahım başka sıkıntı vermesin
Sizede cok gecmis olsun.. cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. sukur etmem mi hic daha kotusu de olabilirdi tabikide. Siz hayirlisiyla atlatmissiniz insallah oglumda atlatir hayirlisiyla duzelir parmagikemik de problem yoksa duzleir canim buyudkçe
gecen yil benim oglumun serçe parmagi kapiya SIKISTI , çok sayida kirik ve sinir SIKISMASI var dediler
uni ahstanesinde ameliyata aldilar, ameliytadna once parmak kisa kabilir bi daha oynayabilir dediler ( sIKISMA YERI tam sinire gelmis ) ama ameliyati guzel geçti simdi hiç sorun yok çok sukur tal bir yil oldu , parmaginda bi farklilikda yok
sizinki bu kadar ciddi deil inan zamanla duzeirn tirnak yeri uzayip turnak olusuyor dediler hep bana
çok zor bi anne için, oglum bana anne kapiyi neden kapattin demsiti hastanedeyken; ruzgar çarpti kapiyi ama 4 yasindaki çocuk ne bilsino zaman daha çok aglamaistim
uzulme guzekce bakimini bak , Allah beterinden korusun de
ben kendimi çok parmagi kalabilirdi deyip teselli edmistim bunada sukur dedim, ameliytai guzel geçti yumruk yapabiliyor hepsine sukrettim ..
çok çok geçmis olsunn seni çok iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?