Bebeğimiz olmaması hk da

Canım eşinde sperm sayısı çok düşük olduğu halde hamile kalanlar var.

Sen soğan suyunu iç bende de eşimde de hiçbir sorun yok mesela 6 aydır denemedeyiz doktorada gidiyorum..

Soğan suyu içini temixler rahmin daha uygun olur belkide o şekilde yumurtalar spermi hemen kabul eder.

Eşine keçiboynuzu özü al hergün için aktarcılarda oluyor 25 tl diye hatırlıyorum.Teyzemin oğlunda da sorun vardı spermi azdı ve hareket azlığı vardı bunu içti işe yaradı onda

klomen beni mahvetti
o kadar yan etki yaptı ki anlatamam
kulandıgımın 3. gunu resmen ıntıharın eşiğinde gibiydim
Diplerde yasadım 5 gun boyunca
aşırı bir bulantı yaptı acıkcası birdaha kullanmak ıstemıyorum.
hareket için kullandıgı ilacı bu ay da kullansın bakalım eşim
olmazsa diğer ay direkt asılamaya gideceğim.

sizde sorun nedir?
kaç yasındasın ve evlilik?

Sizde bir sorun yoksa aşılamada şansınız yüksek olur.. bildiğim kadarıyla adet periyodunuza göre 10-18. günlerde yapılabilir.. Herşey gönlünüzce olsun..

Bu mübarek günde Rabbim hayırlı zamanda bebek nasip etsin size..
amin inşallah
allah bekleyen herkese nasip etsin
bizler için ne kadar zormuş bebek sahibi olabilmek
bazıları da burda kız mı erkek mi of pof yapıyor .
Allah hepimizin dualarını kabul etsin

biz sıfır sperm ile bebek sahibi olduk tüp bebekle

yaşımız sizden gençti

çok da iyi bir maddi durumumuz da yoktu açıkçası

başka şeye ayıracağımız bütçeyi ona ayırdık

hatta o dönem evimiz vardı ödemesi devam eden onu satık mesela bebek için maddi olarak satmadık ama bulunduğu muhit bebeğin sağlığını etkiler diye sattık

önceliklerinize karar vermelisiniz

yaş maalesef önemli bir etken

iki yıl sonra yaş daha ilerlediğinde keşke dememek için maddi durumu tekrar gözden geçirin ve eve bebek götürme oranı yüksek bir tüp bebek merkezi ile görüşün bence

canım sana yan etki yapan klomen degildir büyük ihtimalle progestanin yan etkilerdir onlar. dream3416

canım sana yan etki yapan klomen degildir büyük ihtimalle progestanin yan etkilerdir onlar. dream3416
klomenın etkıleriydi
dr kendisi de söyledi
zzaten progestanı klomenden sanırım 10 gun snr falan kullandım:)
progestan etki etmedi bana .
aslında o da çok fazla yan etkiye sahip bir ilaçmış.

ama bakın yumurtaların sayısını artırmak yani olasılığı artırmak da önemli

gebelikte sizin vücudunuzda sıkıntı olmaması avantaj ama önce döllenme gerekiyor o nedenle sperm kalitesi de önemli

olasılığı artırmak için yumurtaları artırıyor belirli aralıkta çatlamasını sağlayıp ilişki ile yeni çatlamış yumurtaya spermin ulaşma şansını artırmaya çalışıyorlar

ilk denemenizde tuttu mu peki?
ve ne kadar ödediniz toplam.

Yani eşinin sonuçları da çok kötü değil ama yine de aşılama yı denemenizi öneririm çünkü 3 yıldır korunmuyorsunuz zaten daha fazla zaman kaybetmeyin derim

evet biliyorum dr da aynı şeyleri söyledi; ancak tutmadı işte ilk seferde:)

ilk denemenizde tuttu mu peki?
ve ne kadar ödediniz toplam.

bizimki tuttu ilk denemede

fiyatı hatırlamıyorum 2009 yılı idi çok zaman geçti

ama ben şehirdeki en büyük hastanede yaptırdım o dönemde

daha uyguna yapan yerler de vardır

benim doğum fiyatım ile tüp bebek masrafı aynı gibi idi o zaman kontrol montrol belki toplayınca daha yüksektir de şimdi rakam bilemiyorum

yaşıtız canım bende 2 aşılama 4 tüp yaptırdım ama maalesef olmadı allahtan hayırlısı diyorum nasip herşey
gerçekten çook zor süreçler bunlar canını sıkma vardır bir hayır

asilama icin adetinizin 2. yada 3. gunu dr takibe baslayip size klomen yada puregon tarzi ignelerle yumurta gelistirir yumurtalarinizin durumuna gore 11.gun falan asilama islemi yapilir bende asilama ile hamile kaldim bende pko vardi esiminde hizinda dusukluk vardi hiz sorununu caksir otu suyuyla biraz astik ve asilamam tutuu.
morfolojinin asilamayla gebelikle pek bir alakasi yok bana gore cunku esinin morfolojisi 0 olup 1 olup okadar cok hamile kalan varki dr umada bir arkadasim icin morfoloji sorun olurmu dedigimde o konunun asilamayla falan bir alakasi yok demisti dr lar bu konuda ikiye ayrilmis durumdalar zaten asilamayla halledilir bence probleminiz sizde bir sorun yoksa bu tarz erkek faktorunu drlar umursamiyor pek cunku zaten sperm yikama islemi yapiliyor
yanlis anlamazsaniz daha fazla beklemeyin yasiniz kucuk degil cunku yas nekadar ilerlerse bu isler okadar zor oluyor

Konular hakkinda bilgim yok ama devlet belirli yas uzerine tup bebek yapiyor diye duymustum sartlarini arastirdinizmi.

yaşıtız canım bende 2 aşılama 4 tüp yaptırdım ama maalesef olmadı allahtan hayırlısı diyorum nasip herşey
gerçekten çook zor süreçler bunlar canını sıkma vardır bir hayır
inş kendiliğinden gelir bebişiniz
sizde sıkıntı ne idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…