- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
Canım eşinde sperm sayısı çok düşük olduğu halde hamile kalanlar var.soğan suyu kadınlar için değil mi?
yani benim değerlerim çok iyi çıktı i klomen de o bakımdan işe yaramadı bence.
eşimn değerlerinin değişmesi lazım ki hamile kalabileyim diye düşünüyorum.
inş kısa zamanda sizin de dilekleriniz kabul olur.
klomen beni mahvettiCanım hareket değerleri aman aman kötü değil. Klomen tedavisini bir kez daha dene. Önümüzdeki ay aşılama yaptır, inşallah gerek kalmaz ama.
Aşılama da aynı bu klomen tedavisi gibi, basit bir süreç. Adetin üçüncü günü kontrol, ilaç Vs Vs. Ben de bu stres yüzünden gebe kalamıyorum malesef.
Sizde bir sorun yoksa aşılamada şansınız yüksek olur.. bildiğim kadarıyla adet periyodunuza göre 10-18. günlerde yapılabilir.. Herşey gönlünüzce olsun..Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
amin inşallahBu mübarek günde Rabbim hayırlı zamanda bebek nasip etsin size..
inş canımSizde bir sorun yoksa aşılamada şansınız yüksek olur.. bildiğim kadarıyla adet periyodunuza göre 10-18. günlerde yapılabilir.. Herşey gönlünüzce olsun..
eşim keçiboynuzu kürünü bir sene falan içti
hiçbir işe yaramadı
Allah sağlıkla kucagınza almayı nasip etsin
sizde sıkıntı neydi?
tüp bebek ne kadara mal oldu peki,
şuanda bizim için çok zor .
klomenın etkıleriydicanım sana yan etki yapan klomen degildir büyük ihtimalle progestanin yan etkilerdir onlar.dream3416
soğan suyu kadınlar için değil mi?
yani benim değerlerim çok iyi çıktı i klomen de o bakımdan işe yaramadı bence.
eşimn değerlerinin değişmesi lazım ki hamile kalabileyim diye düşünüyorum.
inş kısa zamanda sizin de dilekleriniz kabul olur.
ilk denemenizde tuttu mu peki?biz sıfır sperm ile bebek sahibi olduk tüp bebekle
yaşımız sizden gençti
çok da iyi bir maddi durumumuz da yoktu açıkçası
başka şeye ayıracağımız bütçeyi ona ayırdık
hatta o dönem evimiz vardı ödemesi devam eden onu satık mesela bebek için maddi olarak satmadık ama bulunduğu muhit bebeğin sağlığını etkiler diye sattık
önceliklerinize karar vermelisiniz
yaş maalesef önemli bir etken
iki yıl sonra yaş daha ilerlediğinde keşke dememek için maddi durumu tekrar gözden geçirin ve eve bebek götürme oranı yüksek bir tüp bebek merkezi ile görüşün bence
inşallah siz de güzel haberleri alırsınız kısa zamanda
ileri hareketi %11
morfolojısı de yuzde 4
sperm sayısı 40 milyon , canlılık oranı da güzel
sizin nasıl değerler?
ben hiç takılmıyordum , takılanlara da cok kızardım ama ilk defa bu kadar etkilendim.
üniversite hastanelerıne basvursam tüp bebek için , çok korkuyorum orda da örnekler karışır vs diye :)
bu ay da kolemen mi kullansam , aşılama mı yaptırsam cok kararsız kaldım.
evet biliyorum dr da aynı şeyleri söyledi; ancak tutmadı işte ilk seferde:)ama bakın yumurtaların sayısını artırmak yani olasılığı artırmak da önemli
gebelikte sizin vücudunuzda sıkıntı olmaması avantaj ama önce döllenme gerekiyor o nedenle sperm kalitesi de önemli
olasılığı artırmak için yumurtaları artırıyor belirli aralıkta çatlamasını sağlayıp ilişki ile yeni çatlamış yumurtaya spermin ulaşma şansını artırmaya çalışıyorlar
ilk denemenizde tuttu mu peki?
ve ne kadar ödediniz toplam.
raporluyken 3000-4000 civarı maliyeti var şu anda yaşınız gereği rapor rahatlıkla çıkarevet biliyorum dr da aynı şeyleri söyledi; ancak tutmadı işte ilk seferde:)
inş kendiliğinden gelir bebişinizyaşıtız canım bende 2 aşılama 4 tüp yaptırdım ama maalesef olmadı allahtan hayırlısı diyorum nasip herşey
gerçekten çook zor süreçler bunlar canını sıkma vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?