Bebeğimiz olmaması hk da

ilk aşılamada mı tuttu bebişiniz
inş sağlıkla kucagınıza alın.

Benim eşiminde sperm sayısı hareketliligi iyi ama morfolojisi yüzde 2. Bir buçuk yıldır bebis istiyoruz olmuyordu her tahlilimiz yapıldı bundan başka problem yoktu bana hsg rahim filmi çekildi o ay gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı. Benim bildiğim morfoloji için bir tedavi yok eşim de urologa gitmisti proxeed plas ve evicap kullanıyor iki aydır. Bende aynı anda klomene başladım ama iki aydır hala gebelik oluşmadi... bekliyoruz yapacak birşey yok allah hepimize sabırlar versin bu güzel günde bol bol dua edelim insaallah

amin inşallah canım
proxeed gecen sene eşim kullandı 3 ay
bizde hiç işe yaramadı
inş kısa sürede kavusursunuz yavrunuza

Her hastalık veya sorun moralle atlatılıyor, bunu bir bilin önce. Moralinizi bozmayacaksınız önemli olan bu. Ölümcül denilen kanser tedavilerinde bile hastanın moralini yüksek tutmayı önerirler, çünkü vücut da ona göre tepkimeye giriyor. Hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz inşallah <3

Böyle söyleyen doktorları anlayamıyorum gerçekten ve sinir oluyorum. .
Madem morfoloji 0 iken bi önemi yok neden olmuyor tüp bebekte bile yumurta dollenmiyor. .

Ortada normal yapıya sahip sperm yokken ha o önemli değil demek neyin kafası ben anlamadim..

Yine sinirlendim pardon bu konudan muzdaribimde böyle şeyler duyunca kızıyor insan..

Bizim gittiğimiz dr lar da önemi yok dedi:)
ben de anlamadım açıkcası
morfoloji kötü olunca bebek olsa bile düşüyormus ya da Allah korusun sağlıklı bebekler olamayabiliyormuş.
Dr ların tamamı rahat psikolojide bence bu bakımdan.

moralim zaten 3 senedir çok iyiydi ama yine olmadı. bugün ilk defa etkilendim zaten ama sabaha göre daha iyiym.
teşekkürler

Canım benim öncelikle kısmet bu işler ama benim de bir kaç tane tavsiyem olacak sana.

Ben ilk bebeğime 8.ayda gebe kalabildim, 2. bebeğime ise hemen 2.ayda gebe kaldım. 2.gebeliğimde şunu fark etti dr.um normalden erken yumurtluyormuşum. Adet döngüm 28 gün, normal şartlarda 14.günü yumurtlamam gerek ama ben 10.günde falan yumurtluyormuşum ve ilk gebe kalmamın 8ay sürmesi de bu sebeptenmiş. Bunu öğrenir öğrenmez o ay hemen gebe kalmıştım. Benim eşime de sperm sayısının yetersiz olduğunu söylemişlerdi sözde...

Bir de ben ilk bebeğimi kaybettim, sebep de ben de kan pıhtılaşması olmasıymış. Normalde bebeğimin o haftalara gelmesi bile mucizeymiş. Bu sebeple gebe kalamayan insanlar da var. Sana tavsiyem zaten bir zararı da yok günlük olarak bir tane bebe aspirini ya da coraspin alman. Kanı sulandırıyor aspirin ve bebeğin tutunup, beslenmesine yardımcı oluyor.

Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda senin de kucağını doldursun inşallah hayırlı ve uzun ömürlü bir evlatla...

Biz 2,5 yıllık evliyiz. Iki senedir istiyoruz, geçen sene bir düşük yaşadım, kalbi durdu bebeğimin.

Bu sene iki kez denedik klomen, olmadı, bu defa aşılama olsun dedim. Bekliyoruz sonucu.

Benim eşimin değerleri çok mükemmel de değil, çok kötü de değil, normal yoldan çocuğunuz olur dedi gittiğimiz her doktor. Kısmet işte.

tamam aklımda olsun aspirini de deneyeyim.
dr bebeğin olusursa eger tutunabilmesi için progestan vermişti ama o da işe yaramadı.

inş aşılamanız olumlu sonuçlanır bunu canı gönülden diliyorum.

haklisiniz umursanmayip olmadigindada bunu sebep gosterende yine kendileri ama umudunuzu yitirmeyin gercekten morfoloji olmayip hamile kalip dogiran cok kisi tanidim burda hersey kismet nasip belkide zamani var olmaz dedikleri nice insanlar cocuk sahibi oldu olur dedikleri insanlar olamadi Allah yeterki ol desin olur.
allah gönlunuze gore versin bir an once evlat sahibi olursunuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…