amin çok teşekkür ederimhaklisiniz umursanmayip olmadigindada bunu sebep gosterende yine kendileri ama umudunuzu yitirmeyin gercekten morfoloji olmayip hamile kalip dogiran cok kisi tanidim burda hersey kismet nasip belkide zamani var olmaz dedikleri nice insanlar cocuk sahibi oldu olur dedikleri insanlar olamadi Allah yeterki ol desin olur.
allah gönlunuze gore versin bir an once evlat sahibi olursunuz insallah
İlkinde ikiz gebelik oluştu 10. haftada kalp atışlarının durması sebebiyle kürtaj geçirdim.. 2. sinde doktor hatasıyla eksik doz çatlatma iğnesi sebebiyle yumurtalarım toplanamadı tedavim yarım kaldı canım.. Yalnız benim önceden de normal gebelik kayıplarım vardı o nedenle ikiz gebelikten sonra yapılan bir dizi test sürecinden sonra sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.. eğer son tedavimde aksilik olmasaydı ona göre tedbir alınacaktı ama ne yazıkki tedavi iptal oldu.. Mayısta başlıycaktım yeniden ama taşınma işlerim falan var o sebeple haziran sonuna erteledim tedaviyi..ikisi de olumsuz mu oldu
haklisiniz umursanmayip olmadigindada bunu sebep gosterende yine kendileri ama umudunuzu yitirmeyin gercekten morfoloji olmayip hamile kalip dogiran cok kisi tanidim burda hersey kismet nasip belkide zamani var olmaz dedikleri nice insanlar cocuk sahibi oldu olur dedikleri insanlar olamadi Allah yeterki ol desin olur.
allah gönlunuze gore versin bir an once evlat sahibi olursunuz insallah
2 defa yaptırdım farklı yerlerde birisi geçen ekim ayında birisi de 2017 mart ayında birisi 3500 birisi 4000 tuttu ilaçlar
Devlette mi o kadar tuttu bende martta yaptım ama 1000 lira ilaç 420 lira opu hadi hatırlamadığım şeyler de 500 olsun bu kadar di yani ..2 defa yaptırdım farklı yerlerde birisi geçen ekim ayında birisi de 2017 mart ayında birisi 3500 birisi 4000 tuttu ilaçlar falan herşey içinde..
İlkinde ikiz gebelik oluştu 10. haftada kalp atışlarının durması sebebiyle kürtaj geçirdim.. 2. sinde doktor hatasıyla eksik doz çatlatma iğnesi sebebiyle yumurtalarım toplanamadı tedavim yarım kaldı canım.. Yalnız benim önceden de normal gebelik kayıplarım vardı o nedenle ikiz gebelikten sonra yapılan bir dizi test sürecinden sonra sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.. eğer son tedavimde aksilik olmasaydı ona göre tedbir alınacaktı ama ne yazıkki tedavi iptal oldu.. Mayısta başlıycaktım yeniden ama taşınma işlerim falan var o sebeple haziran sonuna erteledim tedaviyi..
canim maddi imkan yoksa elini cabuk tut develtte önce 2 aşılama yaptir sonra olmazsa devlette raporlu tüp denersin bu sekilde fiyat cok uyguna geliyor. 40indan gün alirsan rapor hakkin kalmıyor. bi de hic cocuk olmamasi lazimHerkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
İlkinde ikiz gebelik oluştu 10. haftada kalp atışlarının durması sebebiyle kürtaj geçirdim.. 2. sinde doktor hatasıyla eksik doz çatlatma iğnesi sebebiyle yumurtalarım toplanamadı tedavim yarım kaldı canım.. Yalnız benim önceden de normal gebelik kayıplarım vardı o nedenle ikiz gebelikten sonra yapılan bir dizi test sürecinden sonra sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.. eğer son tedavimde aksilik olmasaydı ona göre tedbir alınacaktı ama ne yazıkki tedavi iptal oldu.. Mayısta başlıycaktım yeniden ama taşınma işlerim falan var o sebeple haziran sonuna erteledim tedaviyi..
amin inşallah siz de saglıkla kucagınıza alın ınsallah cnmMerhaba canım
Uzulme herseyın bır zamanı var ınsallah. Benımde esımın morfolojısı bozuk ve bu sebeble bos gebelık yasadım gecen yıl. Doktor bıze tup bebek onerdı ılk cocugumde tup bebek benım, ılk esım azosperm ıdı aman dıyorlar nasılsa bı tane var oburude tup bebek olsun. Ancak bız dr gıtmedık epey bır korunduk sonra bıraktık ve hamıleyım. Cıkmadık candan umıt kesılmez Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp ettıgınde ınsallah hamıle kal
Teşekkürler canım hepimizin inşallah boşa çıkarmasınGeçmiş olsun canım emekleriniz boşa çıkmasın inşallah.
Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
sağol canım evt bana da 2 tane aldırmıştı ama 1 toz 1 su şeklinde yaptırdı.. 6 olgun 3 yarı olgun toplam 9 yumurtayla girdiğim OPU dan ne yazıkki bomboş çıktım.. Doktor kısmen hatasını kabul etti raporunuzu işleme koymayalım bi dahakine yalnızca ilaç raporuyla deneyelim kendim için de indüksiyon ücreti almıycam dedi ama iğne yüzünden falan demedi tabiki sadece sizinle ilgili değil dedi.. ama internette araltırınca Boş folikül sendromu diye %95 nedeninin çatlatma iğnesi hatasıyla ilgili olduğunu tüm doktorlar açıklıyo zaten.. Malesef olasılığı %0,5 olan bi olay benim başıma geldigeçmiş olsun
eksik çatlatma iğnesi nasıl olmuş ki
yani onu genelde iki toz bir su diye yapıyorlardı eskiden
hatta bana iğneyi vuracak hemşire de sormuştu böyle dedi değil mi doktor diye
Üniversite hastaneleri hepsi aynı değil demek ki farklılıklar var .bende kocaeli üniversitesinde yaptirmistimTeşekkürler canım hepimizin inşallah boşa çıkarmasınBen her ikisini de üniversite hastanesinde yaptırdım canım özel bi merkez değildi ama yine de belki devlet hastanesi daha uygundur bilemiyorum
Evt canım olabilir ben de birini Başken Üni.de birini de Gazi Üni. de yaptırmıştım.. İkisinin arasında bile fark varÜniversite hastaneleri hepsi aynı değil demek ki farklılıklar var .bende kocaeli üniversitesinde yaptirmistim
aynen onlara deli oluyorum zaten :)Allah hayirli evlatlar versin canim. Bu konuyu 20 21 yasinda açip abartanlar var. Senin durumun oyle degil tabi ki artik belli bir yaşa gelmissin yani. Mubarek gun insallah saglikli hayirli evlatlariniz olur
hangi şehirdersinizBence yumurtlama ttakıbiyle zaman kaybetmeyin.Ben devlet hastanesinde aşılama ile hamile kaldım.Eşimin hareketinde sıkıntı vardı. Size tavsiyem hemen peşpeşe 2 aşılama yaptırın olmazsada rapor çıkartıp tüp bebek yaptırın.Zaman kaybetmeyin.Eşiniz içinde L -arginne , selenyum, çinko alın bide keçiboynuzu kürü yapın ceviz fındık yesin 3 ay belki sadece bu bile yeter ama yinede aşılama yapın.Benim eşimin ileri hareketi % 8 di aşılamada yıkama yapılıyor.yıkama sonrası % 94 ileri hareket oldu.
İstanbuldayım. Bakırköy devlet hastanesi kadın doğuma randevu aldım. Daha önceki testlerimi götürdüm.Benden belgeler istediler. Nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdanı ilk 3 sayfa fotokobisi, kimlik fotokobileri vs. adetin 3. günü gittim bana gonal f iğne yazdılar iğne için rapor çıkarıldı.Çatlatma iğnesi ve gonal f lere 310 tl ödedim.Sonra yumurtlama takibi yapıldı. Sonra aşılama günü verildi.Bu arada bakırköyde sperm yıkama yokmuş.Dışarda başka hastanede eşim örnek verdi yıkandı ben termosla götürdüm. Aşılamam yapıldı.Bazı devlet ve üni hastaneleri sperm yıkama yapıyormuş.Ben ilaç ve sperm yıkamaya 580 tl ödedim.Özelde de fiyat aldım.İlaç hariç 700 tl belge felan istemiyorlar.hangi şehirdersiniz
hast ye başvurunca süreç ne kadarda sonlandı
canım çok tesekkurlerİstanbuldayım. Bakırköy devlet hastanesi kadın doğuma randevu aldım. Daha önceki testlerimi götürdüm.Benden belgeler istediler. Nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdanı ilk 3 sayfa fotokobisi, kimlik fotokobileri vs. adetin 3. günü gittim bana gonal f iğne yazdılar iğne için rapor çıkarıldı.Çatlatma iğnesi ve gonal f lere 310 tl ödedim.Sonra yumurtlama takibi yapıldı. Sonra aşılama günü verildi.Bu arada bakırköyde sperm yıkama yokmuş.Dışarda başka hastanede eşim örnek verdi yıkandı ben termosla götürdüm. Aşılamam yapıldı.Bazı devlet ve üni hastaneleri sperm yıkama yapıyormuş.Ben ilaç ve sperm yıkamaya 580 tl ödedim.Özelde de fiyat aldım.İlaç hariç 700 tl belge felan istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?