Bebeğimiz olmaması hk da

Ben bir vakıf hastanesinde aşılama ile hamile kaldım. Tüp bebek bölümü kadin dogumdan tamamen ayrı bir yerde. Içerde yumurta toplama, sperm verme, transfer vb işlem varsa, tüm hastalar ve eşleri dış tarafta bekliyor. Hastanin mahremiyeti için tamamen paravan çekiliyor kapıya. Ki kapı zaten kapalı olduğu halde..
Benim olduğum yerde tup bebek doktoru bir taneydi. Yani istesem de ayni anda karışma ihtimali yok. Eşim verdi yaklaşık 1 saat sonra beni aldılar. Şırıngayı daha ben sormadan söylediler, gösterdiler, bilgilere bakın doğru mu diye. Şırıngañın üstünde yaziyor zaten eşimin ismi vs. Yani bizim de tereddutumuz vardi açıkçası. Ama hemşireler, bin defa kontrol ediyoruz dediler. Ve doktorun bir tane olup, o anda baska islem olmamasi da önemli ölçüde rahatlattı bizi

Kız kardesi.de 3 yıldır birsürü şey denedi sonuç yok hatta bir tıp bebek denemesi var olumsuz
Durum eşinizin durumuyla aynı
Bundan dolayı vakit kaybetmeyin aşılama ile .
Rabbim kolaylık versin

9 senenin ardindan 5. Tup bebek denemesiyle kizimi kucagima aldim sukur. Suan 21 aylik. Gecen hafta 16 gun suren lekelenme sonucu hamile oldugumu ogrendim buyuk sok yasadim, suan dusuk yapiyorum ama olabiliyormus demekki, stres gercekten cok etkili gercekten cok yogunlasmamak gerek tabi elde degil ama genede rahat olmaya calisin. Rabbim en yakin zamanda nasip eder insallah.

Aşılama yaptirin devlette. Ben 5 yil sonra bu sekilde kaldim. Illa direkt tup bebege gireceksinjz diye bir kaide yok. Devletteki 3 deneme tutmazsa 1 ay ara verdikten sonra ozelde yine yaptirin asilama. Tup bebek kadar masrafli degil.

Çakşır kökü kaynat her akşam eşin içsin.keçiboynuzu pekmezi yesin üç kaşık.birde dr danışıp argınmax die bi vitamin var onu kullanabilir

Bizimde sıkınti ayniydi hala da devam ediyor sanirim...Ama Rabbim kısmet etti bir yavrumuz oldu ayni yasta hamile kaldim.Hamile kalmadan 3.5 ay once varikoselden ameliyat oldu ,hamile kaldigim ay havuc suyu icti ve bende preesed jel kullandim hangisi vesile oldu bilemiyorum ama oglum 2 yasina girecek ve dogdugu gunden beri korunmuyorduk .bu ay preesed yine denedim sonucu bekliyorum.Sizi en iyi ayni sıkıntıyı yasayanlar anlar caresizlikten daha zor bir sey yok hayatta....En kisa zamanda anne olmaniz dilegiyle...

Kecı boynuzu kuru yapsın esın cok faydasını gördük bız saracoglunun
Mutlaka deneyın suyunu ıcsın tarıfı nette bulursun bızım 1 morfolojımız bıle 3 cıkmıstı ki düzlemez derler morfoloji
biz o kürü 2 sene kullandık , hiçbir işe yaramadı

bizde 1 yıldır korunmuyoruz ve aynı şekilde hamile kalamıyorum üstelik 4,5 yaşınd akızım varken sebepsiz yere olmuyo. klomen ve çatlatma iğne tedavisindeyim bu 2,ayımdı.Doktorla detaylı görüştük biz bence aşılamayla zaman kaybetmeyin çünkü ha eşler birlikte olmuş ha aşılama ypaılmış çok farkı yok demişti doktor bize hatta kendiniz ilişkiyle daha rahat oluşur demişti.Bİ kaç ay daha klomen kullanın daha sonrasında aşılamayla hem maddi hem manevi zaman harcamanıza gerek yok canım hayırlısı inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlısını isteyenlere nasip etsin biran önce ..

klomen kullanayım da,
eşimin sperm kalıtesı ıyı değil ki;
klomenle hamıle kalsam sagşıksız cocuk ya da düşük de olabilir
aşılamada en ıyı olan spermlerı alıp enjekte ediyorlar

fakülte ile görüştüm şimdi , aşılama için ücret almıyorlar
diğer ay oonu deneyeceğim en az iki kere .
olmazsa tüp bebek e geçeceğim
o da 1500 tl imiş

klomen beni mahvetti, o kadar dokundu ki anlatamam.
ins siz de hamile kalırsınız sağlıkla

inş canım hayırlısıyla istiyoruz çok. sperm oluşumu için bitkisel kürler var sanırım bide onları deneyin kafanıza yatan varsa.aldığınız fiyatlarda çok iyi bence aşılama ve tüp bebek için.

Sperm sayısı çok iyi zaten eşimin
en ıyı değerlerdeymiş
valla bizim 2 senedir denemediğimiz sey kalmadı
artmayınca artmıyror işte.
Allah ne derse o oluyor, biz de bekliyoruz.

Cnm morfolojisi kaçtı eşinin bende iki kere boş gebelik geçirdim

ıkı kere sperm testı yapıldı bırınde 1 cıktı dıgerınde 2 cıktı, sperm sayısı 45 bın ıle 65 bın arası degısıyordu ılerı hareket bıze gore ıyıydı ama doktor cıft taraflı varıkosel var amelıyat onerıyorum dedı urolojı. Ancak gıttıgımız kadın dogumcu hayır dedı bu degerlerle gayet normal gebelık elde edebılırsınız goze alıyorsanız bır kere daha deneyın dedı bızım daha once 3 tane gebelıgımız oldu bırını bız aldırdık, bırını 16 haftalık sonlandırdılar benle alakalı saglık sorunlarından bırıde bos gebelık oldu. COk sukur suanda ıyı gıdıyoruz umarım sonradan bır sorun cıkmaz canım . Darısı basınıza hıc bısey kullanmadık ama olayında hıc uzerıne dusmedık dogrusu esım tedavı olmayacaktı olursa olur olmazsa olmaz dıye bakıyordu olaya sahsen bende oyleydım

biz de hep olursa olur olmazsa olmaz modundaydık ama olmuyor yani artık :)
son zamanlarda takılmaya başladım
inş sağlıkla kucagınıza alırsınız.

biz de hep olursa olur olmazsa olmaz modundaydık ama olmuyor yani artık :)
son zamanlarda takılmaya başladım
inş sağlıkla kucagınıza alırsınız.
Benım bır tane daha cocugum var cnaım eger o olmasaydı ben cıldırırdım sız gene ıyı sabretmıssınız sanırım onun varlıgı bana guc verdı
Insallah hersey cok guzel olur sızın ıcın haberınızıde buradan bıze duyurun

Cnm soğuk kompres nasıl oluyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…