Ilk sayfalarda bahşedilmiş. Tüp bebek ve örneklerin karışması hakkında. Ben de çok merak ediyorum acaba nasıl bir tedbir uyguluyorlar. Ve orada çalışan bir hemşirenin doktorun veya belki bir temizlik gorevlisinin insafına kalmış. Organ mafyasinin farkli versiyonu gibi geliyor bana allah korusun insan korkuyor para yüzünden bazı insanlar her şeyi yapabiliyor. 4-5 yıl önce iki hastanede benzer bir olay olmuştu. Doktor tup bebek basarisini arttirmak icin spermin cok az oldugu durumlarda baskalarinin spermini kullanmisti. Yapanlar cezasını aldı belki ama yıllarca olan da oldu. Hele doktorun adını haberlerde goren bir aile düşünsenize kucaginizda çocuk ve korkunç bir şüphe allah muhafaza. Merkezler nasıl tedbir alıyor ben de çok merak ediyorum. Çok ciddi bir konu.
Neden tedavisi olmadığını dusunuyorsunuzSeni cok iyi anliyorum cnm ayni durumu yasiyorum benim tedavisi bile yok
doktorlar soyluyor cnm benim dusuncem degilNeden tedavisi olmadığını dusunuyorsunuz
Aşılama yaptirin devlette. Ben 5 yil sonra bu sekilde kaldim. Illa direkt tup bebege gireceksinjz diye bir kaide yok. Devletteki 3 deneme tutmazsa 1 ay ara verdikten sonra ozelde yine yaptirin asilama. Tup bebek kadar masrafli degil.Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
Çakşır kökü kaynat her akşam eşin içsin.keçiboynuzu pekmezi yesin üç kaşık.birde dr danışıp argınmax die bi vitamin var onu kullanabilirHerkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
biz o kürü 2 sene kullandık , hiçbir işe yaramadıKecı boynuzu kuru yapsın esın cok faydasını gördük bız saracoglunun
Mutlaka deneyın suyunu ıcsın tarıfı nette bulursun bızım 1 morfolojımız bıle 3 cıkmıstı ki düzlemez derler morfoloji
3 yıldır düşünmuyorduk
korunmadık hiç ama eşimde sperm hareket azlıgı oldugunu 2 yıl evvel falan öğrendık
son bır yıldır denıyoruz çocuk
önce doğal yollardan denedık ,ilk defa birlikte bu yola girdik ve gecen ay dr a gittik .
dr 2-3 ay kolemn kullanalım daha snr tutmaz ise aşılama yaparız dedi.
klomene basladıgım için asılama hakkında hıc soru sormadım doğrusu.
yeniden gideceğim .
klomen kullanayım da,bizde 1 yıldır korunmuyoruz ve aynı şekilde hamile kalamıyorum üstelik 4,5 yaşınd akızım varken sebepsiz yere olmuyo. klomen ve çatlatma iğne tedavisindeyim bu 2,ayımdı.Doktorla detaylı görüştük biz bence aşılamayla zaman kaybetmeyin çünkü ha eşler birlikte olmuş ha aşılama ypaılmış çok farkı yok demişti doktor bize hatta kendiniz ilişkiyle daha rahat oluşur demişti.Bİ kaç ay daha klomen kullanın daha sonrasında aşılamayla hem maddi hem manevi zaman harcamanıza gerek yok canım hayırlısı inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlısını isteyenlere nasip etsin biran önce ..
inş canım hayırlısıyla istiyoruz çok. sperm oluşumu için bitkisel kürler var sanırım bide onları deneyin kafanıza yatan varsa.aldığınız fiyatlarda çok iyi bence aşılama ve tüp bebek için.klomen kullanayım da,
eşimin sperm kalıtesı ıyı değil ki;
klomenle hamıle kalsam sagşıksız cocuk ya da düşük de olabilir
aşılamada en ıyı olan spermlerı alıp enjekte ediyorlar
fakülte ile görüştüm şimdi , aşılama için ücret almıyorlar
diğer ay oonu deneyeceğim en az iki kere .
olmazsa tüp bebek e geçeceğim
o da 1500 tl imiş
klomen beni mahvetti, o kadar dokundu ki anlatamam.
ins siz de hamile kalırsınız sağlıkla
Sperm sayısı çok iyi zaten eşimininş canım hayırlısıyla istiyoruz çok. sperm oluşumu için bitkisel kürler var sanırım bide onları deneyin kafanıza yatan varsa.aldığınız fiyatlarda çok iyi bence aşılama ve tüp bebek için.
Merhaba canım
Uzulme herseyın bır zamanı var ınsallah. Benımde esımın morfolojısı bozuk ve bu sebeble bos gebelık yasadım gecen yıl. Doktor bıze tup bebek onerdı ılk cocugumde tup bebek benım, ılk esım azosperm ıdı aman dıyorlar nasılsa bı tane var oburude tup bebek olsun. Ancak bız dr gıtmedık epey bır korunduk sonra bıraktık ve hamıleyım. Cıkmadık candan umıt kesılmez Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp ettıgınde ınsallah hamıle kal
Merhaba canım
Uzulme herseyın bır zamanı var ınsallah. Benımde esımın morfolojısı bozuk ve bu sebeble bos gebelık yasadım gecen yıl. Doktor bıze tup bebek onerdı ılk cocugumde tup bebek benım, ılk esım azosperm ıdı aman dıyorlar nasılsa bı tane var oburude tup bebek olsun. Ancak bız dr gıtmedık epey bır korunduk sonra bıraktık ve hamıleyım. Cıkmadık candan umıt kesılmez Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp ettıgınde ınsallah hamıle kal
ıkı kere sperm testı yapıldı bırınde 1 cıktı dıgerınde 2 cıktı, sperm sayısı 45 bın ıle 65 bın arası degısıyordu ılerı hareket bıze gore ıyıydı ama doktor cıft taraflı varıkosel var amelıyat onerıyorum dedı urolojı. Ancak gıttıgımız kadın dogumcu hayır dedı bu degerlerle gayet normal gebelık elde edebılırsınız goze alıyorsanız bır kere daha deneyın dedı bızım daha once 3 tane gebelıgımız oldu bırını bız aldırdık, bırını 16 haftalık sonlandırdılar benle alakalı saglık sorunlarından bırıde bos gebelık oldu. COk sukur suanda ıyı gıdıyoruz umarım sonradan bır sorun cıkmaz canım . Darısı basınıza hıc bısey kullanmadık ama olayında hıc uzerıne dusmedık dogrusu esım tedavı olmayacaktı olursa olur olmazsa olmaz dıye bakıyordu olaya sahsen bende oyleydımCnm morfolojisi kaçtı eşinin bende iki kere boş gebelik geçirdim
Cnm morfolojisi kaçtı eşinin bende iki kere boş gebelik geçirdim
biz de hep olursa olur olmazsa olmaz modundaydık ama olmuyor yani artık :)ıkı kere sperm testı yapıldı bırınde 1 cıktı dıgerınde 2 cıktı, sperm sayısı 45 bın ıle 65 bın arası degısıyordu ılerı hareket bıze gore ıyıydı ama doktor cıft taraflı varıkosel var amelıyat onerıyorum dedı urolojı. Ancak gıttıgımız kadın dogumcu hayır dedı bu degerlerle gayet normal gebelık elde edebılırsınız goze alıyorsanız bır kere daha deneyın dedı bızım daha once 3 tane gebelıgımız oldu bırını bız aldırdık, bırını 16 haftalık sonlandırdılar benle alakalı saglık sorunlarından bırıde bos gebelık oldu. COk sukur suanda ıyı gıdıyoruz umarım sonradan bır sorun cıkmaz canım . Darısı basınıza hıc bısey kullanmadık ama olayında hıc uzerıne dusmedık dogrusu esım tedavı olmayacaktı olursa olur olmazsa olmaz dıye bakıyordu olaya sahsen bende oyleydım
Benım bır tane daha cocugum var cnaım eger o olmasaydı ben cıldırırdım sız gene ıyı sabretmıssınız sanırım onun varlıgı bana guc verdıbiz de hep olursa olur olmazsa olmaz modundaydık ama olmuyor yani artık :)
son zamanlarda takılmaya başladım
inş sağlıkla kucagınıza alırsınız.
Hareket azliginda asilama vok bir ise yaramiyormus bana dr um oyle demisti.. esimde de hareket problemi vardi.. asilama istedim dr deneriz ama normal yolla denemenden pek bir farki olmaz demisti.. o yuzden yapmadik..
biz taze havuc suyu cok ictik hareket artiriyor, evigen hap kullandik ve soguk kompres uyguladik hizini artiriyor spermlerin.. denemenizi oneririm.. cok sukur ben bunlarla bebegime kavustum.. insallah siz de tez zamanda mutlu haberi alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?