Bebeğimiz olmaması hk da

Bizimde oluyor ama hep düşüyor en son bizede tup bebek dediler bizimde yuklu miktarda ev kredimiz var bizde yaptiramiyoruz ama sunu duydum 39 yaş oncesine kadar hic cocugu olmamis aile lere devlet tüp bebek yardimi yapiyormus aklinda bulunsun istedim canım bizdaha üçüncü yili doldurmadigimiz icin susn yaptiramiyoruz siz arastirip yaptırabilirsiniz. Rabbim en kisa zaman da hayırlı bir şekilde bir evlat nasip eder insallah.

aynen öyle
ayın 7 sine aldım randevuyu haziranın
10 u regl gunum
aynı zamanda yaptırıcaz desene:)

evet detayları öğrendim bugun
o kadara mal oluyormus
randevu da aldım

ben fakülteden ücretsız aşılama için gun aldım bugun
asılama tutmazsa bır diğer ay tüp için rand alıcam
3 ylımız doldu bizim
inşallah Allah size de nasip etsin

Bende 6 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım bence başka tedavilerle zaman harcamayın yaşınız ilerliyo anne olmak istiyosanız tüp bebek denemelisiniz ödeme taksitle olabiliyo

umarim en kisa zamanda anne olursun canim, sabirli ol. bizde gectik bu yollardan..asilama icin tuplerin acik mi ona bakmalari lazim? rahim filmi cektirdin mi bunun icin?..yumurtalarinin olusumuna bagli canim ne zaman asilama olup olmayacagi..ayrica dedigim gibi tupler acik degilse dogal yollardan zaten hamile kalamazsin, aciksada yumurtalarin buyuklugune gore degisir. ayrica..asilamada olacaksa igne tedavisi var klomenden sonra..-ki bana gore tutma ihtimali daha yuksek bu yontemle..cunku 1 den fazla yumurtan olusuyor genelde..ve asilama icin istenilen genelde en az 2 yumurta..

bana kalirsa ev kredisinden kurtulun bi sekilde tup bebek icin butce ayirin..cunku bu yasin bir daha gelmeyecek..evi 50 yasindada alirsin ama cocuk istersen o yasta olmaz.

Bende 6 senelik evliyim. Başlarda korundum tabi. Öyle aman aman çocuk isteyen bir çiftte olmadık. Çevrenin baskısı ve yaş gereği 2 kere aşılama oldum. 3. aşılamaya gitmedim ve o ay hamile kaldım. Hiç bir problem yoktu bizde de. Eşimin spermleri zayıftı ama hamileliğe engel görmüyor doktorlar. ama her ay yumurtlayan ve yumurtası kendiliğinden çatlayan ve rahim kalınlığı çok iyi olan bana ilaç vermekten geri durmuyorlardı. İlaçlar bana dokunduğu için 3. aşılamaya gitmemiştim. işin özü vakti geldi Allah ol dedi ve oldu. Aşılama olsaydım aşılamayla hamile kaldım diyecektim. O ay hacamat düşünüyordum bir sonraki aya ertelemiştim. onu yaptırsaydım hacamatla hamile kaldım diyecektim.

Hareket azliginda asilama vok bir ise yaramiyormus bana dr um oyle demisti.. esimde de hareket problemi vardi.. asilama istedim dr deneriz ama normal yolla denemenden pek bir farki olmaz demisti.. o yuzden yapmadik..
biz taze havuc suyu cok ictik hareket artiriyor, evigen hap kullandik ve soguk kompres uyguladik hizini artiriyor spermlerin.. denemenizi oneririm.. cok sukur ben bunlarla bebegime kavustum.. insallah siz de tez zamanda mutlu haberi alirsiniz

Bizim saglik sorunumuz yoktu. Baska nedenden dolayı asilama denedik,ilk asilama tuttu. Cok zahmetsiz ve maliyeti tup bebek gibi değil. Adetin 2 veya 3.gununde gidip hormon tahlillerinizi yaptirmak uzere kan veriyorsunuz. Belki hemen o gun, belki de diger adetinizin ikinci günü aşılama tedaviniz başlıyor. Duruma gore 10 15 gün igne veya ilac kullanıyorsunuz. Sonra catlatma iğnesi ve 36 saat icinde aşılama işlemi yapılıyor. Esinizin o an verdiği sperm sizin çatlamış yumurtalariniza en yakin yere bırakılıyor. Bence denemelisiniz. Allah hayirlisini versin

canım sana yan etki yapan klomen degildir büyük ihtimalle progestanin yan etkilerdir onlar. dream3416
Yok ya klomen ben sadece 5 gun kullandim perisan etti. Her yerim şişti, ölüyorum sandim, bi terleme, bi ates basmasi, gozum hep karanlıktı falan. 6 yumurta oluştuğu için o ay aşılama iptal oldu. Sonra karindan igne kullandim, uzun sure progestan kullandim, hic bir yan etki görmedim. Klomen beni mahvetti

Bu arada ben bir vakif hastanesinde yaptırdım asilamami. 3 yildan fazla evli oldugumuz için rapor çıktı. Aşılamaya 600 kusur, ignelere vs de 400 civari verdik. Tum muayene ve kan tahlilleri ucretsizdi. Ve cok ilgili mutevazi bir doktorumuz vardı. Bin lira icin denemeye deger bence yuksek bir rakam degil. Esimin morfolojisi yuzde 3 tü, doktor önemli degil dedi. Nitekim ilk asilama tuttu.
Orda biriyle karşılaştım, ikinci cocugu için gelmiş. Ilk cocuk için hastane hastane gezdim, butun doktorlar eşinin çocuğu olmaz bosuna uğraşmayın dediler, keciboynuzu ile cocuk sahibi olduk diye anlatti.

Cnm bizde havuç suyu kullanıyoruz folik asitede bugün baslaticm ne kadar süre de %30 ulaştı bı de evikap zincoyu doktor muayenesi verdi size

Canım eminim bir zamanı vardır onu bekliyordur bebişiniz. Mübarek günün hatırına allah sana ve senin gibi bebek hasreti çeken herkese hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler. Ben 7 aydır hep bu duayı yapıyorum. Çevremde de hasretini çeken çok var çünkü. Zorluğunu görüyorum. İnşallah hepinize sağlıklı evlatlar nasip eder allah en kısa zamanda..

Ilk sayfalarda bahşedilmiş. Tüp bebek ve örneklerin karışması hakkında. Ben de çok merak ediyorum acaba nasıl bir tedbir uyguluyorlar. Ve orada çalışan bir hemşirenin doktorun veya belki bir temizlik gorevlisinin insafına kalmış. Organ mafyasinin farkli versiyonu gibi geliyor bana allah korusun insan korkuyor para yüzünden bazı insanlar her şeyi yapabiliyor. 4-5 yıl önce iki hastanede benzer bir olay olmuştu. Doktor tup bebek basarisini arttirmak icin spermin cok az oldugu durumlarda baskalarinin spermini kullanmisti. Yapanlar cezasını aldı belki ama yıllarca olan da oldu. Hele doktorun adını haberlerde goren bir aile düşünsenize kucaginizda çocuk ve korkunç bir şüphe allah muhafaza. Merkezler nasıl tedbir alıyor ben de çok merak ediyorum. Çok ciddi bir konu.

ben fakülteden ücretsız aşılama için gun aldım bugun
asılama tutmazsa bır diğer ay tüp için rand alıcam
3 ylımız doldu bizim
inşallah Allah size de nasip etsin
Amin insallah rabbim herkese hayırlısı ile tatdirsin bu duyguyu

Aşılama dada klomen kullaniyorsun catlatma ignesi veriyolar yumurtanin catlayacagi zaman belli oldugundan spermi yıkayıp iyilerini enjekte ediyorlar yani sen klomeni kullan doktoruna asilama yapalim de.eger devlet hastanesine gidiyorsan asilsma icin klomeni denemen gerek 3 ay felan diye biliyorum.çünkü klomen fazla kullanildiginda etkisi olmuyor iğne kullaniliyor o ignelerinde yuzde bilmem kacini da devlet karşılıyor.
Rabbim yardımciniz olsun

Tup bebek raporu al maliyet duser
Benımde esımın sayıları dusuktu morfoloji de kotuydu 2 tup te oldu sukurcocugum
Ikıncısınde rapor aldım ben sen 37 yadındasın hmn verırırlr

Kecı boynuzu kuru yapsın esın cok faydasını gördük bız saracoglunun
Mutlaka deneyın suyunu ıcsın tarıfı nette bulursun bızım 1 morfolojımız bıle 3 cıkmıstı ki düzlemez derler morfoloji

Maşallah herşey yolunda morfoloji vs. tedavi edilecek konular bunlar.Ben defalarca düşük yaptım burada açtiğım eski konularima bakinca gerçekten kafayı sıyırmıştım diyorum takıntı olmuştu artık bir bebeğimin olacağına asla ama asla inanmıyordum hamile birini görmek yada haberini almak beni hasta ediyordu neler yaşadım neler yazsam Roman olur peki sonunda ne oldu?şuan 7 aylik bir kızım var Benim esimde morfoloji %97 bozuktu ve ben normal yolla hamile kaldım denemeye devam canim stres yapma eninde sonunda sende anne olacaksın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…