aynen öyleAşılama için adetin 2. Günü gitmek gerekiyo ben de önümüzdeki ay yaptırcam devletde canım ama adetten bi kaç gün öncesine de randevu alıp git çünkü rapor işlemleri için erkenden gidip bildirmen gerekiyor..
evet detayları öğrendim bugunadetımın 14ncu gunundeyım deyınce gel asılayalım demıyrlar adama , adetın ucuncu gunu gıdıyosunuz klomen verıp yumurta takıbı yapıyorlar yanı ıkı gunde bır hastaneye gıdıyorsunuz yımurtan 15 mm ustune cıkıncaa catlatma ıgnesı verıyorlar o aksam syledıklerı saatte vurdurup ertesı gun esınle bırlıkte gıdıyrsunuz asılama oluyor, bence hıc durma bu yol cok uzun ve kaybedecek vakıt yok sıze eger asılamalarınız tutmazsa yastan dolayı eger sartlarınız tutuyrsa raporla tup bebek yapabılırler bır doktorla grusun sadeve ılac ucretını oduyorsunuz bır bucuk mılyar cıvarı tutuyr bu halıyle tup bebek
ben fakülteden ücretsız aşılama için gun aldım bugunBizimde oluyor ama hep düşüyor en son bizede tup bebek dediler bizimde yuklu miktarda ev kredimiz var bizde yaptiramiyoruz ama sunu duydum 39 yaş oncesine kadar hic cocugu olmamis aile lere devlet tüp bebek yardimi yapiyormus aklinda bulunsun istedim canım bizdaha üçüncü yili doldurmadigimiz icin susn yaptiramiyoruz siz arastirip yaptırabilirsiniz. Rabbim en kisa zaman da hayırlı bir şekilde bir evlat nasip eder insallah.
Bende 6 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım bence başka tedavilerle zaman harcamayın yaşınız ilerliyo anne olmak istiyosanız tüp bebek denemelisiniz ödeme taksitle olabiliyoHerkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
umarim en kisa zamanda anne olursun canim, sabirli ol. bizde gectik bu yollardan..asilama icin tuplerin acik mi ona bakmalari lazim? rahim filmi cektirdin mi bunun icin?..yumurtalarinin olusumuna bagli canim ne zaman asilama olup olmayacagi..ayrica dedigim gibi tupler acik degilse dogal yollardan zaten hamile kalamazsin, aciksada yumurtalarin buyuklugune gore degisir. ayrica..asilamada olacaksa igne tedavisi var klomenden sonra..-ki bana gore tutma ihtimali daha yuksek bu yontemle..cunku 1 den fazla yumurtan olusuyor genelde..ve asilama icin istenilen genelde en az 2 yumurta..Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Hareket azliginda asilama vok bir ise yaramiyormus bana dr um oyle demisti.. esimde de hareket problemi vardi.. asilama istedim dr deneriz ama normal yolla denemenden pek bir farki olmaz demisti.. o yuzden yapmadik..Herkese merhaba,
Az evvel regl oldum
Yok ya klomen ben sadece 5 gun kullandim perisan etti. Her yerim şişti, ölüyorum sandim, bi terleme, bi ates basmasi, gozum hep karanlıktı falan. 6 yumurta oluştuğu için o ay aşılama iptal oldu. Sonra karindan igne kullandim, uzun sure progestan kullandim, hic bir yan etki görmedim. Klomen beni mahvetticanım sana yan etki yapan klomen degildir büyük ihtimalle progestanin yan etkilerdir onlar.dream3416
canim ileri hareket bizim %10 idi bak havuç suyu folik asit zinco ve evicap ile %30 a ilerledi. havuc suyunu mutlaka ama mutlaka kullan benden sana tavsiye.morfoloji problemini bilmiyorum ama kırkkilit otuydu galiba burada duymuştum onu araştir. üniversite hastanelerinde niye karışsın arkadasım bu ülkemizde çok hassa bi konu. ve eger karısacaks heryerde karısabilir zaten. ama gerekli önlemleri alıyorlardir merak etme. asılama icın zaten sana doktor yumurta geliştirici gap verecektir ama klomen mi verir başka bi ilacmi onu bilemem. klomeni de doktor kontrolsüz kullanma derim eger yumurtan çatlamazsa kist oluşabilir
Amin insallah rabbim herkese hayırlısı ile tatdirsin bu duyguyuben fakülteden ücretsız aşılama için gun aldım bugun
asılama tutmazsa bır diğer ay tüp için rand alıcam
3 ylımız doldu bizim
inşallah Allah size de nasip etsin
Aşılama dada klomen kullaniyorsun catlatma ignesi veriyolar yumurtanin catlayacagi zaman belli oldugundan spermi yıkayıp iyilerini enjekte ediyorlar yani sen klomeni kullan doktoruna asilama yapalim de.eger devlet hastanesine gidiyorsan asilsma icin klomeni denemen gerek 3 ay felan diye biliyorum.çünkü klomen fazla kullanildiginda etkisi olmuyor iğne kullaniliyor o ignelerinde yuzde bilmem kacini da devlet karşılıyor.soğan suyu kadınlar için değil mi?
yani benim değerlerim çok iyi çıktı i klomen de o bakımdan işe yaramadı bence.
eşimn değerlerinin değişmesi lazım ki hamile kalabileyim diye düşünüyorum.
inş kısa zamanda sizin de dilekleriniz kabul olur.
Maşallah herşey yolunda morfoloji vs. tedavi edilecek konular bunlar.Ben defalarca düşük yaptım burada açtiğım eski konularima bakinca gerçekten kafayı sıyırmıştım diyorum takıntı olmuştu artık bir bebeğimin olacağına asla ama asla inanmıyordum hamile birini görmek yada haberini almak beni hasta ediyordu neler yaşadım neler yazsam Roman olur peki sonunda ne oldu?şuan 7 aylik bir kızım varHerkese merhaba,
Az evvel regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?