- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
AAA harika valla canım hiç kaçırma hemen yaptır inşallah tutarrr dualarım seninlecanım çok tesekkurler
ben de sımdı uludağ ünversitesınden randevumu aldım
aşılama için bakalım inş olur bizim de.
tüp bebek 1500 tl , aşılama bedava imiş
çok teşekkür ederimAAA harika valla canım hiç kaçırma hemen yaptır inşallah tutarrr dualarım seninle
inş aşılamanız olumlu sonuçlanır bunu canı gönülden diliyorum.
endişelenmıyorum , tek derdim şuanda tutması.Allah razi olsun, çok teşekkür ederim. Inşallah siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüz. Ama hiç endiselenmeyin, aşılama cidden kolay bir süreç.
KLOMEN o kadar basit bir ilaç değilBence birkac ay daha klomene devam edin.
Esiniz de ileri hareket icin soguk press keciboynuzu ozu icsin.
KLOMEN o kadar basit bir ilaç değil
Bir bayan hayatında en fazla 3 kutu kullanmalı imiş
Klomen benı mahvetti,
Aşılama için gün aldım şimdi fakülteden cnm
evet siz şanslıymışsınız.Klomen elbet basit degil ama 3 kutu ile de sinirli degil. Tabi kisiden kisiye degisir.
Ben 4. Klomen denememde hamile kaldim ve doktor takibindeydim.
merhaba ,ben 3 aşılama ve 3 tüp bebek denmesi yapmış biri olarak sana tavsiyem tüp bebek için uğraşman borç bul bir şekilde yaptır yaş gidince seninde yumurta kaliten düşecektir.Benim 3. denemde ikizlerim oldu çok şükür inşallah senin de olur ama vakit kaybetme derim .kredi dondurma işlemi olabiliyorsa bankadan erteleme yollarını konuşun derim.Ben bir aktardan bitkisel şeyler kullanmıştım 3 ay sonra deneme yaptırdım öncesinde tatile gittim ve bana çocuk var mı diye soranlardan uzak durdum.Tavsiye ederimHerkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
evet siz şanslıymışsınız.
bende çok fazla etkiler yaptı , kist falan da oluşabiliyormuş neyseki o olusmadı bende.
araştırdım sımdımerhaba ,ben 3 aşılama ve 3 tüp bebek denmesi yapmış biri olarak sana tavsiyem tüp bebek için uğraşman borç bul bir şekilde yaptır yaş gidince seninde yumurta kaliten düşecektir.Benim 3. denemde ikizlerim oldu çok şükür inşallah senin de olur ama vakit kaybetme derim .kredi dondurma işlemi olabiliyorsa bankadan erteleme yollarını konuşun derim.Ben bir aktardan bitkisel şeyler kullanmıştım 3 ay sonra deneme yaptırdım öncesinde tatile gittim ve bana çocuk var mı diye soranlardan uzak durdum.Tavsiye ederim
1 saat evvel konustum1500 değildir canım yanlış biliyorsun aşılamadır o bn 4 yıl önce 7000 tl ye yaptırmıştım.Bu arada yaptırırsan mutlaka bahçeci kliniğine git derim İstanbul'da
ama şu varki özel klinik ve bu iş için oluşturulmuş merkezlerin labaratuarları çok çok daha iyi vakit kaybetmeyin bence1 saat evvel konustum
aşılama ücretsiz , tüp bebek 1500 tl dedi
tabi ilaçlarını falan da ssk karsılıyor.
İst buraya göre daha pahalıdır. ben fakülteye sordum özel klınık değil
ben de öyle düşünüyordum ama devlette yaptıranlar cok fazla imiş,burada arastırdım .ama şu varki özel klinik ve bu iş için oluşturulmuş merkezlerin labaratuarları çok çok daha iyi vakit kaybetmeyin bence
denemez olur muyuz canımabimin de öyle bir problemi vardı cnm keçi boynuzu kürü yaptılar çok şükür oldu eşine içir düzenli denediniz mi bilmiyorum ama muhakkak denemelisiniz
Aşılama için adetin 2. Günü gitmek gerekiyo ben de önümüzdeki ay yaptırcam devletde canım ama adetten bi kaç gün öncesine de randevu alıp git çünkü rapor işlemleri için erkenden gidip bildirmen gerekiyor..Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?