Bebeğimiz olmaması hk da

Allah razi olsun, çok teşekkür ederim. Inşallah siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüz. Ama hiç endiselenmeyin, aşılama cidden kolay bir süreç.
endişelenmıyorum , tek derdim şuanda tutması.
tşk ederim ben de

Bence birkac ay daha klomene devam edin.
Esiniz de ileri hareket icin soguk press keciboynuzu ozu icsin.

Bence birkac ay daha klomene devam edin.
Esiniz de ileri hareket icin soguk press keciboynuzu ozu icsin.
KLOMEN o kadar basit bir ilaç değil
Bir bayan hayatında en fazla 3 kutu kullanmalı imiş
Klomen benı mahvetti,
Aşılama için gün aldım şimdi fakülteden cnm

KLOMEN o kadar basit bir ilaç değil
Bir bayan hayatında en fazla 3 kutu kullanmalı imiş
Klomen benı mahvetti,
Aşılama için gün aldım şimdi fakülteden cnm

Klomen elbet basit degil ama 3 kutu ile de sinirli degil. Tabi kisiden kisiye degisir.
Ben 4. Klomen denememde hamile kaldim ve doktor takibindeydim.

Klomen elbet basit degil ama 3 kutu ile de sinirli degil. Tabi kisiden kisiye degisir.
Ben 4. Klomen denememde hamile kaldim ve doktor takibindeydim.
evet siz şanslıymışsınız.
bende çok fazla etkiler yaptı , kist falan da oluşabiliyormuş neyseki o olusmadı bende.

merhaba ,ben 3 aşılama ve 3 tüp bebek denmesi yapmış biri olarak sana tavsiyem tüp bebek için uğraşman borç bul bir şekilde yaptır yaş gidince seninde yumurta kaliten düşecektir.Benim 3. denemde ikizlerim oldu çok şükür inşallah senin de olur ama vakit kaybetme derim .kredi dondurma işlemi olabiliyorsa bankadan erteleme yollarını konuşun derim.Ben bir aktardan bitkisel şeyler kullanmıştım 3 ay sonra deneme yaptırdım öncesinde tatile gittim ve bana çocuk var mı diye soranlardan uzak durdum.Tavsiye ederim

evet siz şanslıymışsınız.
bende çok fazla etkiler yaptı , kist falan da oluşabiliyormuş neyseki o olusmadı bende.

Kistlesme olabiliyor evet.
Benim eltim 1.5 sene her ay kullandi. Ona da doktor veriyordu. Ama o asiri uzun bana gore. Ben en fazla 6 ay diye biliyorum.
Sizin madem bunyeniz kaldirmadi asilama daha iyi tabi ki.

araştırdım sımdı
yaşadığım şehirde 1500 tl imiş tüp bebek maliyeti( fakültede)
bu beni zora sokmaz deneme yapabilirim.
hayırlı olsun bebeğiniz.

1500 değildir canım yanlış biliyorsun aşılamadır o bn 4 yıl önce 7000 tl ye yaptırmıştım.Bu arada yaptırırsan mutlaka bahçeci kliniğine git derim İstanbul'da

1500 değildir canım yanlış biliyorsun aşılamadır o bn 4 yıl önce 7000 tl ye yaptırmıştım.Bu arada yaptırırsan mutlaka bahçeci kliniğine git derim İstanbul'da
1 saat evvel konustum
aşılama ücretsiz , tüp bebek 1500 tl dedi
tabi ilaçlarını falan da ssk karsılıyor.
İst buraya göre daha pahalıdır. ben fakülteye sordum özel klınık değil

İki aşılama sonrasını devlet karıslıyor ya da sperm hareketliği gibi sıkıntılar varsa bir tarafta yine karsılıyor canınızı sıkmayın

1 saat evvel konustum
aşılama ücretsiz , tüp bebek 1500 tl dedi
tabi ilaçlarını falan da ssk karsılıyor.
İst buraya göre daha pahalıdır. ben fakülteye sordum özel klınık değil
ama şu varki özel klinik ve bu iş için oluşturulmuş merkezlerin labaratuarları çok çok daha iyi vakit kaybetmeyin bence

ama şu varki özel klinik ve bu iş için oluşturulmuş merkezlerin labaratuarları çok çok daha iyi vakit kaybetmeyin bence
ben de öyle düşünüyordum ama devlette yaptıranlar cok fazla imiş,burada arastırdım .
tutacaksa eger devlette de tutuyor özelde de
tutmayacaksa da hıcbıryerde tutmuyor sanırım

abimin de öyle bir problemi vardı cnm keçi boynuzu kürü yaptılar çok şükür oldu eşine içir düzenli denediniz mi bilmiyorum ama muhakkak denemelisiniz

abimin de öyle bir problemi vardı cnm keçi boynuzu kürü yaptılar çok şükür oldu eşine içir düzenli denediniz mi bilmiyorum ama muhakkak denemelisiniz
denemez olur muyuz canım
neredeyse bir sene kullandı o kürü
ama değerler artmadı

adetımın 14ncu gunundeyım deyınce gel asılayalım demıyrlar adama , adetın ucuncu gunu gıdıyosunuz klomen verıp yumurta takıbı yapıyorlar yanı ıkı gunde bır hastaneye gıdıyorsunuz yımurtan 15 mm ustune cıkıncaa catlatma ıgnesı verıyorlar o aksam syledıklerı saatte vurdurup ertesı gun esınle bırlıkte gıdıyrsunuz asılama oluyor, bence hıc durma bu yol cok uzun ve kaybedecek vakıt yok sıze eger asılamalarınız tutmazsa yastan dolayı eger sartlarınız tutuyrsa raporla tup bebek yapabılırler bır doktorla grusun sadeve ılac ucretını oduyorsunuz bır bucuk mılyar cıvarı tutuyr bu halıyle tup bebek

Aşılama için adetin 2. Günü gitmek gerekiyo ben de önümüzdeki ay yaptırcam devletde canım ama adetten bi kaç gün öncesine de randevu alıp git çünkü rapor işlemleri için erkenden gidip bildirmen gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…