bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

harbi ya bi agirlik cöktü sorma acayip uykum geldi ama koca gelmedi daha

nasılda bildim ama hepinize tembellik yaydım yaa cok gec gelıyor kocannn..yazık yaaa.. fazla goremıyon herhalde kocanı.. siz cocukta yapamazsınız zaman olmazki anammm

amannnnnnnnnnn anacım benim herif saaat 8 de çıkınca fenalıklar geçiriom ben sen iyi dayanıyon heee

anam milletin yine zamanı yok benimkine gel sevişek didim duş alamam yarın cuma dedi devirdi totosunu uyuyo

bende supernaturel ve dr.hause u seyrediodum eskiden dedigin gibi her hafta yeni konu ii oluyodu 40 dk sürüyodu tek reklam. simdi ya yok ya ben denk gelmiorum

hımmm derin mevzular yaneee.. benim içim daralır üzülürüm oyle seylere.. bakarım amma merak ettimm.. merak etmektende beri kalamıyorumm.. basıma ne gelirse bundan geliyor yaa

amannnnnnnnnnn anacım benim herif saaat 8 de çıkınca fenalıklar geçiriom ben sen iyi dayanıyon heee

anam milletin yine zamanı yok benimkine gel sevişek didim duş alamam yarın cuma dedi devirdi totosunu uyuyo

hehe ay ben dicem de yok dicek aboooo. ben hadi demeden ha baslar isleme garibimde karida is yok. bebis yapma isini ondan seviyo garibim. iyimis bebek yapma isi diyo eminde dua ediyodur daha olmasin diye hehehe

bende supernaturel ve dr.hause u seyrediodum eskiden dedigin gibi her hafta yeni konu ii oluyodu 40 dk sürüyodu tek reklam. simdi ya yok ya ben denk gelmiorum
supernatural var canım ama digerini bilmiomda.ayy ben bayılıom yabancı dizilere valla hem kısa sürüo hemde saçmalamıolar diziyi uzatmak için.ve tek reklam oda minnacık bölünmeden izleniooo
hımmm derin mevzular yaneee.. benim içim daralır üzülürüm oyle seylere.. bakarım amma merak ettimm.. merak etmektende beri kalamıyorumm.. basıma ne gelirse bundan geliyor yaa

kızz üzülüncek bi dizi deil acaip komik tabiki hüzünlü kısımlar oluyo ama genelde hep gırgır şamataa :))) bide sansürsüz veriolar o dahada güzel oluoo :)))

yaaa benimkindede öyle bitmek bilmeyen enerji var kiii .. ben yetemiyorum

hehe ay ben dicem de yok dicek aboooo. ben hadi demeden ha baslar isleme garibimde karida is yok. bebis yapma isini ondan seviyo garibim. iyimis bebek yapma isi diyo eminde dua ediyodur daha olmasin diye hehehe

amannn benimki var yaaa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh anlatsam burdan nirelere yol olur vallaa :)))
hayır düşünüom düşünüom öle bakılmıcak bi hatunda diilim mihrap saglamda benimki işlemeyi bilmio anacımmm ben nedem :))) ulan diorum ne güzel işte yaz zaten al duşunu nolcek diom gel len diomm mucuk diom yok ahanda horlamayada başladııı

ay datlum senn sorumsuz baba eve ugramayan ana, kardeslerine bakan abla diyince ben direk bunalıma bağladım

yok anacim gece kalkar dusunu alir yeter ki ben he diyim. demek evde bi istemeyen oluyo. eve gelsin hic bisile ilgilenim istemez illa onla ilgilencem. ben senin gibi bakim yapsam kendime hic bos birakmaz accuk catal gözükse gaza gelio anam, evde bile kapali giyinir oldum :)))

yaaa benimkindede öyle bitmek bilmeyen enerji var kiii .. ben yetemiyorum

anam diom ya benimkinde enerji menerji kalmamış valla diomkine bazen ona millet yemiş yemiş fosasıylada gelmişim ben evlenmişim diom utanmaz kikirdio anca

5 senelik evliyiz bu süre içinde atıyorum 5000 kere istemişsem 4000 de reddedilmişimdir heralde

bir ara boykot yaptım yatakodasında kartonlara camlara yazılar yazdım görrseniz bizim yatakodasını kopardınız
yine işe yaramadı

adamda iş yok deseneee..

ayy keskeeeemm sende ki enerji bende olsa.. adaaaammm ne mutlu olur beeee

leyn olan var olmayan var burdaaa
ay anacım yok vallaaa hele gece uyandırcam bagırır yatar valla :))))))))))))))))))

kız siz canımsınız benim anlatcam valla :)))

en kırıldıgım olay şuydukiiineee bigün arkadaş geldi saat 12 de gitti yolcu ettik kapıyı kapattık ben zaten süslüydüm her zamanki gibim
egildim adamın önünde düşün artık istemedi bide bagırdı get diyeee o an işte hani şu bi haber vardı gazetelerde adamın bi tarafını kesmiş ahanda elime baltayı alıp parça pinçik yapcektimdee dua etsin içimdeki insan sevgiinee

wuuuuuuuuuuu o derece yaniiiiiiiii.. anaaaamm ne şaşırdımmmmm... adam kıymetını bilmiyor snein anacımm...

ah kiyamam ya sende enerji patlamasi var. bende senin adam misali fosa olmusum :)))))
adamda iş yok deseneee..

ayy keskeeeemm sende ki enerji bende olsa.. adaaaammm ne mutlu olur beeee
he aynen sekerim ya belki benim bebek isi ondan bu kadar aksadi hehe bugün olmaz yarin yapak basil agri karnim agri derken erteleye erteleye bi oluyorum :))

yaaaa muhabettin en ateşli yerinde hiç bırakmak istemiyorum sizi ama gitmem gerekiyorrrrrr.. n e olurrr yazısmayın fazlaaaa hepinizi öpoooorumm... hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnn.

ah kiyamam ya sende enerji patlamasi var. bende senin adam misali fosa olmusum :)))))

he aynen sekerim ya belki benim bebek isi ondan bu kadar aksadi hehe bugün olmaz yarin yapak basil agri karnim agri derken erteleye erteleye bi oluyorum :))
ayyyy bi karikatür var ya adam soruyo bugün neren agrıyo die kadında dio göz kapaklarım adamda heeee çok yaratıcıymış dio :)))))))))))))))))))))) sen o hesap olmuşun anacım bizde işte ayda 1-2 ilemedin 4 le 5 senede 2 bebek tutturduk DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
yaaaa muhabettin en ateşli yerinde hiç bırakmak istemiyorum sizi ama gitmem gerekiyorrrrrr.. n e olurrr yazısmayın fazlaaaa hepinizi öpoooorumm... hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnn.

hadi kuzummm det bakemmm konuşcaz konuşcaz okursun yarın

ay canim ya valla hak etmis valla sen yasak koy ona dicem ama ceza mi olur mükafat mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…