- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.741
harbi ya bi agirlik cöktü sorma acayip uykum geldi ama koca gelmedi daha
nasılda bildim amahepinize tembellik yaydım yaa cok gec gelıyor kocannn..yazık yaaa.. fazla goremıyon herhalde kocanı.. siz cocukta yapamazsınız zaman olmazki anammm
yok kız üşenmem ben zaten hergün degiştiriom :)))
ayyyyyyyy bitti dizim şükür zaten yabancı diziler kısa oluyoya bayılıyorumm vallaaa tavsiye ederim.konusu yok her bölüm degişik bişiler oluyo ama genel anlamda bi aile yaşantısını anlatıyo 6 kardeş sorumsuzunda sorumsuzu bi baba onları terkeden ama arada bi gelen bi anneleri ve kardeşlerin en büyügü ablalarının çocuklara bakması falan :)) ama çocuklarında bi kaçı başka kişilerden :))
yok kız üşenmem ben zaten hergün degiştiriom :)))
ayyyyyyyy bitti dizim şükür zaten yabancı diziler kısa oluyoya bayılıyorumm vallaaa tavsiye ederim.konusu yok her bölüm degişik bişiler oluyo ama genel anlamda bi aile yaşantısını anlatıyo 6 kardeş sorumsuzunda sorumsuzu bi baba onları terkeden ama arada bi gelen bi anneleri ve kardeşlerin en büyügü ablalarının çocuklara bakması falan :)) ama çocuklarında bi kaçı başka kişilerden :))
amannnnnnnnnnn anacım benim herif saaat 8 de çıkınca fenalıklar geçiriom ben sen iyi dayanıyon heee
anam milletin yine zamanı yok benimkine gel sevişek didim duş alamam yarın cuma dedi devirdi totosunu uyuyo
supernatural var canım ama digerini bilmiomda.ayy ben bayılıom yabancı dizilere valla hem kısa sürüo hemde saçmalamıolar diziyi uzatmak için.ve tek reklam oda minnacık bölünmeden izleniooobende supernaturel ve dr.hause u seyrediodum eskiden dedigin gibi her hafta yeni konu ii oluyodu 40 dk sürüyodu tek reklam. simdi ya yok ya ben denk gelmiorum
hımmm derin mevzular yaneee.. benim içim daralır üzülürüm oyle seylere.. bakarım amma merak ettimm.. merak etmektende beri kalamıyorumm.. basıma ne gelirse bundan geliyor yaa
amannnnnnnnnnn anacım benim herif saaat 8 de çıkınca fenalıklar geçiriom ben sen iyi dayanıyon heee
anam milletin yine zamanı yok benimkine gel sevişek didim duş alamam yarın cuma dedi devirdi totosunu uyuyo
hehe ay ben dicem de yok dicek aboooo. ben hadi demeden ha baslar isleme garibimde karida is yok. bebis yapma isini ondan seviyo garibim. iyimis bebek yapma isi diyo eminde dua ediyodur daha olmasin diye hehehe
supernatural var canım ama digerini bilmiomda.ayy ben bayılıom yabancı dizilere valla hem kısa sürüo hemde saçmalamıolar diziyi uzatmak için.ve tek reklam oda minnacık bölünmeden izleniooo
kızz üzülüncek bi dizi deil acaip komik tabiki hüzünlü kısımlar oluyo ama genelde hep gırgır şamataa :))) bide sansürsüz veriolar o dahada güzel oluoo :)))
amannn benimki var yaaa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh anlatsam burdan nirelere yol olur vallaa :)))
hayır düşünüom düşünüom öle bakılmıcak bi hatunda diilimmihrap saglamda benimki işlemeyi bilmio anacımmm ben nedem :))) ulan diorum ne güzel işte yaz zaten al duşunu nolcek diom gel len diomm mucuk diom yok ahanda horlamayada başladııı
yaaa benimkindede öyle bitmek bilmeyen enerji var kiii .. ben yetemiyorum
amannn benimki var yaaa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh anlatsam burdan nirelere yol olur vallaa :)))
hayır düşünüom düşünüom öle bakılmıcak bi hatunda diilimmihrap saglamda benimki işlemeyi bilmio anacımmm ben nedem :))) ulan diorum ne güzel işte yaz zaten al duşunu nolcek diom gel len diomm mucuk diom yok ahanda horlamayada başladııı
yok anacim gece kalkar dusunu alir yeter ki ben he diyim. demek evde bi istemeyen oluyo. eve gelsin hic bisile ilgilenim istemez illa onla ilgilencem. ben senin gibi bakim yapsam kendime hic bos birakmaz accuk catal gözükse gaza gelio anam, evde bile kapali giyinir oldum :)))
anam diom ya benimkinde enerji menerji kalmamış valla diomkine bazen ona millet yemiş yemiş fosasıylada gelmişim ben evlenmişim diom utanmaz kikirdio anca
5 senelik evliyiz bu süre içinde atıyorum 5000 kere istemişsem 4000 de reddedilmişimdir heralde
bir ara boykot yaptım yatakodasında kartonlara camlara yazılar yazdım görrseniz bizim yatakodasını kopardınız
yine işe yaramadı
wuuuuuuuuuuu o derece yaniiiiiiiii.. anaaaamm ne şaşırdımmmmm...adam kıymetını bilmiyor snein anacımm...
anam diom ya benimkinde enerji menerji kalmamış valla diomkine bazen ona millet yemiş yemiş fosasıylada gelmişim ben evlenmişim diom utanmaz kikirdio anca
5 senelik evliyiz bu süre içinde atıyorum 5000 kere istemişsem 4000 de reddedilmişimdir heralde
bir ara boykot yaptım yatakodasında kartonlara camlara yazılar yazdım görrseniz bizim yatakodasını kopardınız
yine işe yaramadı
he aynen sekerim ya belki benim bebek isi ondan bu kadar aksadi hehe bugün olmaz yarin yapak basil agri karnim agri derken erteleye erteleye bi oluyorum :))adamda iş yok deseneee..
ayy keskeeeemm sende ki enerji bende olsa.. adaaaammm ne mutlu olur beeee
adamda iş yok deseneee..
ayy keskeeeemm sende ki enerji bende olsa.. adaaaammm ne mutlu olur beeee
ah kiyamam ya sende enerji patlamasi var. bende senin adam misali fosa olmusum :)))))
he aynen sekerim ya belki benim bebek isi ondan bu kadar aksadi hehe bugün olmaz yarin yapak basil agri karnim agri derken erteleye erteleye bi oluyorum :))
yaaaa muhabettin en ateşli yerinde hiç bırakmak istemiyorum sizi ama gitmem gerekiyorrrrrr.. n e olurrr yazısmayın fazlaaaahepinizi öpoooorumm... hoscaklaınnnnnnnnnnnnnnnn.
leyn olan var olmayan var burdaaa
ay anacım yok vallaaa hele gece uyandırcam bagırır yatar valla :))))))))))))))))))
kız siz canımsınız benim anlatcam valla :)))
en kırıldıgım olay şuydukiiineee bigün arkadaş geldi saat 12 de gitti yolcu ettik kapıyı kapattık ben zaten süslüydüm her zamanki gibim
egildim adamın önünde düşün artık istemedi bide bagırdı get diyeee o an işte hani şu bi haber vardı gazetelerde adamın bi tarafını kesmiş ahanda elime baltayı alıp parça pinçik yapcektimdee dua etsin içimdeki insan sevgiinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?