- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.721
sanada canim
Amin insallah. Bende doktora gitdim sorun yok dedide, ama isde zoruma gidiyor, nasil olcak bilmiyorum. Insalalh tanrim yardim eder, guc verir.
tesekkür ederim, nasilsinizz neler yapiyorsunuz??? burda tatildi bugün aksama kadar evden cikmadim ahlbuki hava da cok güzeldi
Yaa arkadaslar siz burda canli konusa biliyormusunuz? ben ozel msj biel atamiyorum yaa diyorki yazilariniz yuzden fazla olmali.
kızlar merhaba iki gündür fena bi mide bulantısı ve afedersiniz kusma yaşıyorum. acile gittik bugün, elazığya sevketti. elazığdaki doktoru aradım mutlaka gel dedi. ateşim de yükselmişti bikaç defa. umarım kötü bi durum yoktur. yarın yine elazığ yolcusuyuz ne yazık ki( bu arada bende kist vardı ya o çikolata kistiymiş büyük bi ihtimal. hamile kalmamı engelliyormuş. doktor o yüzden önümüzdeki ay aşılama önermiş. bakalım neler olacak. artık hastaneye gitmekten yoruldum, canım yanıyor. dualarınızı esirgemeyin. inşallah biraz daha güzel haberlerle dönebilirim. korkmuyor değilim ( allah hepimizin yardmıcısı olsun. kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi.
kızlar merhaba iki gündür fena bi mide bulantısı ve afedersiniz kusma yaşıyorum. acile gittik bugün, elazığya sevketti. elazığdaki doktoru aradım mutlaka gel dedi. ateşim de yükselmişti bikaç defa. umarım kötü bi durum yoktur. yarın yine elazığ yolcusuyuz ne yazık ki( bu arada bende kist vardı ya o çikolata kistiymiş büyük bi ihtimal. hamile kalmamı engelliyormuş. doktor o yüzden önümüzdeki ay aşılama önermiş. bakalım neler olacak. artık hastaneye gitmekten yoruldum, canım yanıyor. dualarınızı esirgemeyin. inşallah biraz daha güzel haberlerle dönebilirim. korkmuyor değilim ( allah hepimizin yardmıcısı olsun. kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi.
ayyyy topik olarak saldık kendimizi galibaaa
benimde ev vahim durumda....oturduğumuz oda boyanacak eşimin keyfini bekliyom...bide 19 mayıs tatili dolayısıyla bi istanbul yapalım dedik....
bugün eşya yıkayıp çanta hazırlamayla geçti ha bide yemek valla....
eğer yarın gidersek 3 gün yokum kızlar bilginize...cepten bakarım arada belkim
ağrılarım geçti sayılır ancak bişey yiyemiyorum eridim gittim kız insan günde 5 litre su içer mi üç gündür perişanım suyla. normalde de hiç su içmeyen biriyimdir. ama yiyemiyorum bulantı var ha bire içiyorum. içimin yangısı bi geçmiyor:))))))) bulantı da halszilik yapıyor uğraşıyoruz işte canım. bitmiştir iş umarım uzat ayaklarını dinlen biraz.
selam kuzucuklarımmm napıyosunuz bakemmmmmmmmmm gerçi kimsede yok ama ;:)))))))))
ben bugün sarma sardım bi güzel yapraklar berbattı küçücüktü ince ince resmen işkence vaziyetinde sardım sarmaları sonrada gittim yaktım :))))))) dipleri oldugu gibi simsiyah olmuş üstlerden 3-5 kurtardım ama sinmiş tabi yanık tadı :)))))))))))))))))))))))
ben boyattım cnaım bu yuzdden işim cabuk bitmedi.. cok sükür toparladım.. sende gezmelere gitcekmişsin. iyi eglenceler sana kuzumm..
ooo gunde 5 lt su ?? sasırıdm nasıl içiyorsun o kadar suyu ?? bende hiç su içmeyen bir insanım.. kendıne ıyı bak dikkat et canım.. elazıga gidicekmişsin. insallah güzel haberlerle dönersin canım..
geçmiş olsun..
saol şekerimmm:)))
eeee napooosun ??
beyaza yediklerinden ağırlık çökmüş sesi çıkmıyor
eeee napooosun ??
beyaza yediklerinden ağırlık çökmüş sesi çıkmıyor
napim yaaa bi dizim var hde diye bi kanalda bi dizim var aynı zamanda e2 diye bi kanaldada oynuyor shameless die bi dizi tutkunuyum onun onu izliorum :)
bi yandanda oje sürdüm onun kurumasını bekliom sen napıosunnnn
harbi ya bi agirlik cöktü sorma acayip uykum geldi ama koca gelmedi daha
aaa sen bayagı yoğunsun yaaaa..ayy ojelerını yesinler seninn. kısssss hergün hergün üşenmiyor musun ??? sür cıkar sür cıkar.. bende sabah sürsem aksam cıkarmak zorunda kalırım yaneekcoamda sevmediği için benimde üşengecliğime geldiği için sürrrrmeyoooommm
bende demin ütü yaptım şimcik bos bos pc ye bakıyom. uykum geldi sanki.. yatsam mı yaatmasam mı diye düşünüyorum
nasılda bildim amahepinize tembellik yaydım yaa cok gec gelıyor kocannn..yazık yaaa.. fazla goremıyon herhalde kocanı.. siz cocukta yapamazsınız zaman olmazki anammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?