bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Amin insallah. Bende doktora gitdim sorun yok dedide, ama isde zoruma gidiyor, nasil olcak bilmiyorum. Insalalh tanrim yardim eder, guc verir.

canım ne güzel işte bakk çok güzel haberlerle dönmüşsün biliyorumm tekrar düşünmek korkutuyoo ama bu korkuyu yaşıycazz canım bir senede geçse bir ayda geçsee korkarak hamilelik geçirsezz ama Alahım güç kuvvet vercek bize canım hiç merak etmee yeniden yüzümüz yülücekk hayırlısı Allahtann biliyosunn gene umut olucak içimizde gene yapıcazz zaman herseyin ilacıı bak ben ilk adetimi oldumm ikinci adetim yaklaştıı ama düşünüyorumm iki adetten sonraa çünkü herseyin hayırlısını diliyorum Allahtan vee yüzüm gülücek biliyorumm hiç ama hiç takma kafana zamanın var zaten toplanıcaksınn sendee[/QUOTE]

Ne guzel umud dolu konusyorsun. Insalalh tez bir zamanda sevinirsin. Yasayanlar hepsi diyor ki, ikinci bebegi kucagina alir almaz dinecekdir acin. Insalah oyle olur. Allah saglikli, hayirli ve de uzun omurlu bebisler nasib etsin bizlere.

kızlar merhaba iki gündür fena bi mide bulantısı ve afedersiniz kusma yaşıyorum. acile gittik bugün, elazığya sevketti. elazığdaki doktoru aradım mutlaka gel dedi. ateşim de yükselmişti bikaç defa. umarım kötü bi durum yoktur. yarın yine elazığ yolcusuyuz ne yazık ki( bu arada bende kist vardı ya o çikolata kistiymiş büyük bi ihtimal. hamile kalmamı engelliyormuş. doktor o yüzden önümüzdeki ay aşılama önermiş. bakalım neler olacak. artık hastaneye gitmekten yoruldum, canım yanıyor. dualarınızı esirgemeyin. inşallah biraz daha güzel haberlerle dönebilirim. korkmuyor değilim( allah hepimizin yardmıcısı olsun. kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi.

selam kuzucuklarımmm napıyosunuz bakemmmmmmmmmm gerçi kimsede yok ama ;:)))))))))
ben bugün sarma sardım bi güzel yapraklar berbattı küçücüktü ince ince resmen işkence vaziyetinde sardım sarmaları sonrada gittim yaktım :))))))) dipleri oldugu gibi simsiyah olmuş üstlerden 3-5 kurtardım ama sinmiş tabi yanık tadı :)))))))))))))))))))))))

cpk gecmis olsun canim. ins önemli biseyin yoktur haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma

ah kzuum ya noldu böyleki umarım kötü bişi yoktur sen içini ferah tut canım
çikolata kisti önemli bak ihmal etme git görün bide alabiliyolarsa alsınlar o kisti çünkü hamile kalmayı oldukça etkileyen bi kist o

umarım herşeyin iyi gider kuzum dualarım seninle öptüm seni

ben boyattım cnaım bu yuzdden işim cabuk bitmedi.. cok sükür toparladım.. sende gezmelere gitcekmişsin. iyi eglenceler sana kuzumm..

ooo gunde 5 lt su ?? sasırıdm nasıl içiyorsun o kadar suyu ?? bende hiç su içmeyen bir insanım.. kendıne ıyı bak dikkat et canım.. elazıga gidicekmişsin. insallah güzel haberlerle dönersin canım..

geçmiş olsun..

saol şekerimmm:)))

eeee napooosun ??

beyaza yediklerinden ağırlık çökmüş sesi çıkmıyor

napim yaaa bi dizim var hde diye bi kanalda bi dizim var aynı zamanda e2 diye bi kanaldada oynuyor shameless die bi dizi tutkunuyum onun onu izliorum :)
bi yandanda oje sürdüm onun kurumasını bekliom sen napıosunnnn

napim yaaa bi dizim var hde diye bi kanalda bi dizim var aynı zamanda e2 diye bi kanaldada oynuyor shameless die bi dizi tutkunuyum onun onu izliorum :)
bi yandanda oje sürdüm onun kurumasını bekliom sen napıosunnnn

aaa sen bayagı yoğunsun yaaaa..ayy ojelerını yesinler seninn. kısssss hergün hergün üşenmiyor musun ??? sür cıkar sür cıkar.. bende sabah sürsem aksam cıkarmak zorunda kalırım yanee kcoamda sevmediği için benimde üşengecliğime geldiği için sürrrrmeyoooommm

bende demin ütü yaptım şimcik bos bos pc ye bakıyom. uykum geldi sanki.. yatsam mı yaatmasam mı diye düşünüyorum

harbi ya bi agirlik cöktü sorma acayip uykum geldi ama koca gelmedi daha

nasılda bildim ama hepinize tembellik yaydım yaa cok gec gelıyor kocannn..yazık yaaa.. fazla goremıyon herhalde kocanı.. siz cocukta yapamazsınız zaman olmazki anammm

yok kız üşenmem ben zaten hergün degiştiriom :)))

ayyyyyyyy bitti dizim şükür zaten yabancı diziler kısa oluyoya bayılıyorumm vallaaa tavsiye ederim.konusu yok her bölüm degişik bişiler oluyo ama genel anlamda bi aile yaşantısını anlatıyo 6 kardeş sorumsuzunda sorumsuzu bi baba onları terkeden ama arada bi gelen bi anneleri ve kardeşlerin en büyügü ablalarının çocuklara bakması falan :)) ama çocuklarında bi kaçı başka kişilerden :))

nasılda bildim ama hepinize tembellik yaydım yaa cok gec gelıyor kocannn..yazık yaaa.. fazla goremıyon herhalde kocanı.. siz cocukta yapamazsınız zaman olmazki anammm

he ya sorma koca yorgun gelioda cocuk meselesinde enerjik oluyo ama ben o gelene kadar fena uykum gelio :))) allahtan hafta sonu ve persembeleri evde nadiren persembe yerine baska bi günde bos olabilio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…