bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ay canim ya valla hak etmis valla sen yasak koy ona dicem ama ceza mi olur mükafat mi bilemedim.

kız neler yaptım valla yatakodasında greve bilem gittim anca gülüyo komigine gidio
mükafat olur ona o zati gelse yanaşsa dayanamıomki anacım diom ya lanet olsun içimdeki insan sevgisine DDDDDDDDDD

ha iste o benim:)) bazen yorgumun ya sabah yapak diom sanki sen calision diyo :))))
ay acidim simdi benimkine bi ziyafet mi versem bugün garibime sevinsin. gecede birde gelcekmis anam cok gec sabaha kalsin :))

abowwwwww abowwwwwwwwwwwwwwww mevzularaa bakkkkk ateşli geceleri kaçırmışımdaa haberimm yokkk amaninnn.... kızlarrr kızlarr gelemmi yanagınızdan öpemmi
heheheh hoşgeldin çıtırdak hatunnn :)))))))))))))) öp öp öp :))))))))))
ha iste o benim:)) bazen yorgumun ya sabah yapak diom sanki sen calision diyo :))))
ay acidim simdi benimkine bi ziyafet mi versem bugün garibime sevinsin. gecede birde gelcekmis anam cok gec sabaha kalsin :))

üşenme kız ver bi ziyafet yazık sevinsin bak garip sevindirmek sevaptır hee

abowwwwww bak bakk bakkk anam kocalarınızı ihmel etmeyinnn lennnnnnnn sabaha kalsın diyo yaaaa...

heheheh hoşgeldin çıtırdak hatunnn :)))))))))))))) öp öp öp :))))))))))

üşenme kız ver bi ziyafet yazık sevinsin bak garip sevindirmek sevaptır hee

ay ne bilim gec olcak hala calisiyomus hehe yanasirsa okeylerim ama yanasmazsa hatirlatmam hos en ufak hareketime atesleniyo ya bakalim :))

kız neler yaptım valla yatakodasında greve bilem gittim anca gülüyo komigine gidio
mükafat olur ona o zati gelse yanaşsa dayanamıomki anacım diom ya lanet olsun içimdeki insan sevgisine DDDDDDDDDD

oyyyyy kuzummm kıyamam benn latteme ahhh işteee derler yaa zıt kutuplar birbirini çeker diyee doğru valla kadın düşkün olur adam anlamazz adam düşkün olurr kadınn istemezz hahahaha hayat iştee

o beni ihmal ediyo yaaa vallada billada o beni edio

kız kaç gece üzerimde saten geceliklerle reddedilmenin verdigi sıcaklık ve havanın sogukluguyla karmaşalarak yaşayarak uyumuşumdur ben ahhhh ahhh

abooo hemide saten gecelik senin adam valla yilmis hayatindan ne o öyle yaw. ay ben bütün adamlari benimki gibi sanardim kadinlarida kendim gibi :))) bi kerede sen yanassan nolur der benimki hehe bende derim erkekler yanasir kadinlar naz yapar

ay ne bilim gec olcak hala calisiyomus hehe yanasirsa okeylerim ama yanasmazsa hatirlatmam hos en ufak hareketime atesleniyo ya bakalim :))
kızımmm kızımmmm ümünü sıkarım heee
oyyyyy kuzummm kıyamam benn latteme ahhh işteee derler yaa zıt kutuplar birbirini çeker diyee doğru valla kadın düşkün olur adam anlamazz adam düşkün olurr kadınn istemezz hahahaha hayat iştee

ahh aynen çıtırdagım vallllaaa o zıt kutup olayını hangü herüf bulduysa kafasını koparmak lazım

ayy bide üst komşum varrr durup durum bana diokiii ayy benimki hiç bırakmıo beni dio anlatıyo ki muhabbeti bilmio ama gelip anlatıo vallaa dicem bigün ona hanımmm hanım olan var olmayan var yürü get dicem

kapama kapama kulaklarınııııı : ihmal etme kocanı bak örnek al ahende benüüü adam reddedio ben hala mal gibim sevişekmi sevişekmi die totosunda dolanıyom

oyyyy kuzumm oyyyyy konuşmadınmı hiçç kızz niye öyle yapıyooo ne derdi varmışşşş

kuzu valla 5 senedir denemedigim yol kalmadı anacım neler nelere ettim kavga ettim küstüm bagırdım çagırdım hiiç umursamadım yok banamısın demedi

sonra kaynanama anlattım gülerek o zamanlar muhabbetimiz iyiyidi baya oda baban 60 yaşında hergün versem ohoo didi güldü güldük.
sonra hamile kaldım ben hani yapmıyodu ya didi onada demedim sonra bişe.
anam yok valla ben heç yanaşmasam adama aylarca umursamaz yanii

kapama kapama kulaklarınııııı : ihmal etme kocanı bak örnek al ahende benüüü adam reddedio ben hala mal gibim sevişekmi sevişekmi die totosunda dolanıyom

oyyyy kuzumm oyyyyy konuşmadınmı hiçç kızz niye öyle yapıyooo ne derdi varmışşşş

ay harbi ya ne derdi varmis yok ya ben anladim benimkinin kiymetini ayy ne bilim azcik daha oynak olim. zaten yeni eve tasinim daha canli olurum. bu ev beni boguyo valla bütün enerjimi aliyo. dogur düzgün banyosu yok zaten banyo olayi yüzünden geri ceviriom. yeni ev yeni enerji :)))

ayakta alkışlıom he şöleee

ayyy valla ne diycegimi sasırdımm işte elindekinin kıymetini bilmiyo diyee ben buna drimm ahhh ahhhh ilk evlendiginizdedemi böyleydi hani dedin yaa kilo falan aldı diyee acaba kompleks flaanmı yaptı begenmiyonn diyee kuzum eeee sende afetsinnn öyle bir durum olabilirmii kızzz.... ama çok zor bir durumm yaaaa

evet canım psikolojide önemlii yeni evdee coşarsınn huzur olunca evdee seninde içinden gelirrr daha çok istersinn kuzumm eeee kocanıda seviyonnnn gelsinn oynaşmalarr inşşşş ihmal etme kuzum kocanıı

ay kiz begenmese dibinde dolasmaz o elindeki elmasin farkinda degil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…