- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.761
ay canim ya valla hak etmis valla sen yasak koy ona dicem ama ceza mi olur mükafat mi bilemedim.
ayyyy bi karikatür var ya adam soruyo bugün neren agrıyo die kadında dio göz kapaklarım adamda heeee çok yaratıcıymış dio :)))))))))))))))))))))) sen o hesap olmuşun anacım bizde işte ayda 1-2 ilemedin 4 le 5 senede 2 bebek tutturduk DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hadi kuzummm det bakemmm konuşcaz konuşcaz okursun yarın
heheheh hoşgeldin çıtırdak hatunnn :)))))))))))))) öp öp öp :))))))))))abowwwwww abowwwwwwwwwwwwwwww mevzularaa bakkkkk ateşli geceleri kaçırmışımdaa haberimm yokkk amaninnn....kızlarrr kızlarr gelemmi yanagınızdan öpemmi
ha iste o benim:)) bazen yorgumun ya sabah yapak diom sanki sen calision diyo :))))
ay acidim simdi benimkine bi ziyafet mi versem bugün garibime sevinsin. gecede birde gelcekmis anam cok gec sabaha kalsin :))
ha iste o benim:)) bazen yorgumun ya sabah yapak diom sanki sen calision diyo :))))
ay acidim simdi benimkine bi ziyafet mi versem bugün garibime sevinsin. gecede birde gelcekmis anam cok gec sabaha kalsin :))
abowwwwww bak bakk bakkk anam kocalarınızı ihmel etmeyinnn lennnnnnnnsabaha kalsın diyo yaaaa...
abowwwwww bak bakk bakkk anam kocalarınızı ihmel etmeyinnn lennnnnnnnsabaha kalsın diyo yaaaa...
heheheh hoşgeldin çıtırdak hatunnn :)))))))))))))) öp öp öp :))))))))))
üşenme kız ver bi ziyafet yazık sevinsin bak garip sevindirmek sevaptır hee
kız neler yaptım valla yatakodasında greve bilem gittim anca gülüyo komigine gidio
mükafat olur ona o zati gelse yanaşsa dayanamıomki anacım diom ya lanet olsun içimdeki insan sevgisineDDDDDDDDDD
o beni ihmal ediyo yaaavallada billada o beni edio
kız kaç gece üzerimde saten geceliklerle reddedilmenin verdigi sıcaklık ve havanın sogukluguyla karmaşalarak yaşayarak uyumuşumdur ben ahhhh ahhh
kızımmm kızımmmm ümünü sıkarım heeeay ne bilim gec olcak hala calisiyomus hehe yanasirsa okeylerim ama yanasmazsa hatirlatmam hos en ufak hareketime atesleniyo ya bakalim :))
oyyyyy kuzummm kıyamam benn latteme ahhh işteee derler yaa zıt kutuplar birbirini çeker diyee doğru valla kadın düşkün olur adam anlamazz adam düşkün olurr kadınn istemezz hahahaha hayat iştee
abooo hemide saten gecelik senin adam valla yilmis hayatindan ne o öyle yaw. ay ben bütün adamlari benimki gibi sanardim kadinlarida kendim gibi :))) bi kerede sen yanassan nolur der benimki hehe bende derim erkekler yanasir kadinlar naz yapar
o beni ihmal ediyo yaaavallada billada o beni edio
kız kaç gece üzerimde saten geceliklerle reddedilmenin verdigi sıcaklık ve havanın sogukluguyla karmaşalarak yaşayarak uyumuşumdur ben ahhhh ahhh
oyyyy kuzumm oyyyyy konuşmadınmı hiçç kızz niye öyle yapıyooo ne derdi varmışşşş
kapama kapama kulaklarınııııı: ihmal etme kocanı bak örnek al ahende benüüü adam reddedio ben hala mal gibim sevişekmi sevişekmi die totosunda dolanıyom
oyyyy kuzumm oyyyyy konuşmadınmı hiçç kızz niye öyle yapıyooo ne derdi varmışşşş
ay harbi ya ne derdi varmis yok ya ben anladim benimkinin kiymetini ayy ne bilim azcik daha oynak olim. zaten yeni eve tasinim daha canli olurum. bu ev beni boguyo valla bütün enerjimi aliyo. dogur düzgün banyosu yok zaten banyo olayi yüzünden geri ceviriom. yeni ev yeni enerji :)))
ayakta alkışlıom he şöleee
zaten söz verdim onada diyo söz verdin yeni evde bahane bulmucan diyo :)))) Allah seninkine de bol enerji versin
kuzu valla 5 senedir denemedigim yol kalmadı anacım neler nelere ettim kavga ettim küstüm bagırdım çagırdım hiiç umursamadım yok banamısın demedi
sonra kaynanama anlattım gülerek o zamanlar muhabbetimiz iyiyidi baya oda baban 60 yaşında hergün versem ohoo didi güldü güldük.
sonra hamile kaldım ben hani yapmıyodu ya didi onada demedim sonra bişe.
anam yok valla ben heç yanaşmasam adama aylarca umursamaz yanii
ay harbi ya ne derdi varmis yok ya ben anladim benimkinin kiymetini ayy ne bilim azcik daha oynak olim. zaten yeni eve tasinim daha canli olurum. bu ev beni boguyo valla bütün enerjimi aliyo. dogur düzgün banyosu yok zaten banyo olayi yüzünden geri ceviriom. yeni ev yeni enerji :)))
ayyy valla ne diycegimi sasırdımm işte elindekinin kıymetini bilmiyo diyee ben buna drimm ahhh ahhhh ilk evlendiginizdedemi böyleydi hani dedin yaa kilo falan aldı diyee acaba kompleks flaanmı yaptı begenmiyonn diyee kuzum eeee sende afetsinnn öyle bir durum olabilirmii kızzz....ama çok zor bir durumm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?