bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

merhaba
seni çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğimi 1 yıl önce 15 haftanın sonunda kaybettim tam cinsiyetini öğrencekken düşük yaptım olmadı şimdide 1 yıldır çocuğum olmuyor ne yazıkki.bende kendimi çok suçladım ama inan bu biizm suçumuz değil bu öyle yazılmış öleceği varmış Allah bu şekilde istemiş melek olmuş yavrularımız.inşallah tüm anne olmak isteyen herkes bebği olur okdar gönülden istiyorumki çünkü acısını çok iyi biliyorum her yerder bebekleri görünce gözlerimin içi doluyor ağlıyorum anne olamayacğım diyorum ben galiba hiç çocuğum olmayacak bu hayatta.yanlız kalıcam ve içimi korku kaplıyor ..anne olmak için neleri verirdim bir bilseniz hergün dua ediyorum allah bana ve benim gibi bebek isteyenlerin acısını duysun diye rabbim.

Bende on ay önce bebegimi 8 haftalikken kayip ettim , hala bekliyorum...
Tikk yok
Gecen ay cörek otu Kürü ve Progestron hapi kullandim.
Gene birsey yok, bu ay da artik sogan suyu kürü yapayim diyorum.
Birde hayit suyu icemyi düsünüyorum ama hangisini önce yaparim bilmiyorum su an ...

arkadaşlar hamile kalmadan önce doktora gidip tahlil oldunuz mu, tiroit,prolaktin, lsh değerlerine baktırdınız mı?

kızlar nerdesiniz.. mulberry, blackangel, beyazz_35..
iyisiniz umarım hepiniz..
beyazz doğum yaptınmıı canım?

kızlar nerdesiniz.. mulberry, blackangel, beyazz_35..
iyisiniz umarım hepiniz..
beyazz doğum yaptınmıı canım?

valla canım artık kimse uğramıyo buraya çok şükür canım iyiyiz sallan yuvarlan gidiyoruz işte Allahıma çok şükür tabi şikayet etmiyelim sen nasılsın canım nasıl gidiyor iyimisin nasıl gidiyor hazırlıklara başladınmı artık ... mulberry hiç yazmadı çok merak ediyorum onu beyazda görünmüyo bebiş geldimi acaba

Buraaya ugrayan yok galiba

evet nedense pek kimseler yok..:44:
mulberry de iyi çok şükür, bi kaç kere denk gelebildik..aman herkes iyi olsunda varsın arada görüşelim:)

bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok.. ayrıntılımız güzel geçti, haftayada şeker yüklemesi var işte.. sen nasılsın, n'apıyorsun? miniş kızın nasıll? kime benziyormuş annesii gördünmüü?

hazırlık konusunda da ; bebeğim sanki kış bebeği olacakmış gibi örgü işlerini tamamladık:)) örgü ceket, yelek,kazak ws.. :)
bugün ilk defa alışveriş yaptım internetten.. çıt çıtlı badilerden adetli, tulumlardan,nevresim takımı i bi tanede pijama takımı aldım.. sabırsızlandım ve heyecanlandım inan:)

canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına çok sevindim aman mulberryde iyiyse dedigin gibi iyi olalımda az görüşelim çok şükür canım bende ayrıntlıya girdim çok şükür iyi küçük kızım hersey yolunda gidiyo çok şükür valal yakından bir pozunu verdi doktor amcası bana benziyo gibi herkes öyle diyo saglıklı olsunda minişim gerisi boş ben hala korku endişelerimi bıramakıyorum yaa neden bilmiyorumdaha hiç birsey almadım :d biraz daha geçsin biraz daha geçsn diye diye doğumda alcam heralde gerçi hediyelerimiz oldu dayısından arkadasladan teyzeden geldi valla onları gördükçe zaman daha bir geçmiyor yaaa Allahın izniyle saglıkla sıhatle bir atlatalımda gerisi boşş hemen geçsin istiyorum....:) bu arada kızımın adı belli oldu teyzesi oğluşum koydu inat ederek zorlayarak abisi koydu ismini prensesin pelin rüya oldu

Son düzenleme:

canımm adı çok güzelmişş.. pek havalııadlarıyla yaşasınlar inş..
bende hazırlık yapmamıştım,hiçbişey almamıştım..anneme ihtiyaç duyduğum örgü işlerini söyledim..örgülerini ördü tamamladı, nedense evime götürmek istemedim.dursun sende şimdilik dedim:26:
bugün zincirleri kırdım, dışarı alışverişe çıkmak için fırsat yaratamadım ya..hadi netten alayım dedim, yavrum küsecek yoksa.. :)bi başlangıç yaptık bakalım hayırlısıyla..korkularım var ama bunu yaparsam motive olurum dedim.. artık ufak ufak devam ederiz canımm.. çok şükür bugünlerede geldik, zaman geçince içim biraz daha rahatlıyor..

demek kızımız annesine benziyor hıı.. oy maşallahh
bende yavrunun pozunu görünce bi şaşırdım afalladım..inanamadım..garip bir duyguydu.. abisine çok benzettik..
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim inş.. daha ne isteriz..

pek görüşemiyoruz ya bundan sonra görüşürüz artıkbende oğlum ara yıl tatilinde diye ve birazda rahatsızım diye evde inzivadaydım..iyi geldii bu..vee kürkçü dükkanıma yeniden döndüm, işteyim artık

kendinize iyi bakın annesii.. Allah'a emanet olun..:79:

canım benim seni okadar iyi anlıyorumki ama böyle olmamız gayet normal Allahım bir daha evlat acısı göstermeisin inş doğum yapana kadar bu korkuları taşıycaz ama dualarla atlatıcaz inşş bu zor dönemi çok şükür az kaldı sabır edicez şükür edicez bende öyle senin gibiyim ama yavaş yavaş başlayalım motive olalım onlarda bize sıkı sıkı tutunsun dimi annesi Allahım meleklerimizi korusun inşşş canım benim bizim birbirimize ettiğimiz dualar bile çok öenmli inşş o gün gelicek ve bebeklerimizide göstercez birbirimize sizde Allaha emnaet olsun yavrum dikkat edin kendinize

iyi dileklerine yürekten aminn diyorum canım..
Allahım kimseye yaşatmasın.. cümlemizi korktuklarımızdan korusun..
Allah'ın izniyle o güzel günleride göreceğiz inş..
evet evet yavaş yavaş başlayalım..
zaten bi süre sonra hızımızı alamaz, herşeyi tamamlarız.. 1 ay sonra hastane çantamızı kapıya koyarız heralde
kendimiz inanalım önce herşeyin güzel olacağına, ki öyle olsun..alışveriş, hazırlık şart

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen canım benim aynnen ayy o çanta hazırlama evresine bir gelelim Allahın izniylee inşşş iple çekiyorum 30 haftayı gördükmü daha rahat olucaz zatenn inşşş ben inanıyorumm sımsıkı bağlıyım bebegime inşş oda bana sımsıkı bağlanmıştır Allahın izniylee hersey güzel olsun artık bende 26 haftalıkken büyük bir hızla başlıycamm inşş...

BEYAZ_35 Arkadasımız bu sabah dokuz saatlerinde doğuma girecekti umarım saglıklı sıhatli prensesini kucagına almıştır mis kokusunu içine çekmiştir ikiside saglıklı ve sıhatlidir en kısa zamanda minişimizin fotosunu istiyoruz beyazım Allahım güç kuvvet saglık versin bol bol duamı okudum senden haber bekliyoruz....:) ilk annişimiz doğumunu yaptı hayırlısıyla....:)

aaa çok sevindimm... miss kokulusu kucağındadır şimdii...
Allahım sağlıkla sıhhatle geçecek uzun güzel bi ömür nasip etsin meleğine...
ikiside iyidir umarım ..

darısıda bizlere olsun inş..o günleri bi görseydik hayırlısıylaa...

merhabalar arkadaslar bende tam bırsene 10 ay once bebegımı kaybettım.mart 2011de hamıle oldugumu ogrendım.10.mayıs,2011de bebegımı düşürdüm.ozamandan berı bır umıtle beklıyorum.hayırlısından inş.okadar test yaptırıyorum hiç bi sorunum cıkmıyor ama ALLAHımın dedıgı olur.

Blackangellll nerdesinnn amaaa
Geliyorsun da.. haber bırakmıyorsunn:26:
Herşey yolunda umarım

Son düzenleyen: Moderatör:

Msj kutunda doluu kac zamandir..
Dönmeyecekmisin canım yaaa.. nerelerdesin, napiyorsunuz
Cok meraktayim, bi msj atsan bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…