bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende esya kismini bitirdim sayilir. babaanne gelecek 20 gün sonra birazda onun aldiklarina bakayim eksik kalanlari o zaman alcam.
bebek arabasini bende travel sistem aldim 3 lü set seklinde arabakoltugu, bide portbebe mi diolar ondan bide normal araba iste :) cok uyguna denk geldi sükür :))
bebek odamiz kaldi bi tek onuda babaanne gelince alcaz beni bekleyin dedi belki o alir
banyo bakim ürünlerininde bi kismini aldim ama tamamlamadim :)
aldigim bebek esyalarini yikadim ütüledim dolabimiz olmadigi icin henüz yerlestirmedim bi yerde bekliolar öyle :)
hastane cantamida hazirladim bugün ama burda hastane cantasinda ne oluyo tam bilmiyorum bende fazla abartmadim hastanede de veriolar dediler. ihtiyac olursa esim evden getirir artik napim.
yarinda randevumuz var hastanede bakalim nasil gececek
bu arada isim ariyorum kizlarrrrrrrrr
nisa yada nisanur ismi nasil varmi sizin aklinizda isim sizinde kiz olcak ya yavas yavas düsünmeye baslamissinizdir

benim mayıs ortası gibi olur doğum.. tam geçiş zamanı..tam olarak nasıl giydirilir bilemedim
doğrusu burası çok sıcak memleket,ona göre ayarlarız artık..az baharlık, az yazlık
boydan tulumları seviyorum ama büyük almak gerekiyor..çabuk büyüdüğü için bebişler, ayaklar gergide kalabiliyor..uzun süre kullanılamayabiliyor
pijama rahat oluyor, mini mini çoraplarlaaa birde şuan taşıma koltuğu ve anakucağı var aklımda almak için.. anakucağı kullanmışmıydın canım önceden evde..ilkinde gerek görmemiştim ama , bu ikincide gerek duyarım gibi geldi:44:

vallahi 2013 e geldik, gerisi gelirr.. bi bakmışız mayıs-haziran olmuşş:13:

bilinçli tepkiler veriyor artık, babasına mesaj göndermiş rahatsız edilmemek için:)
hazırlıklarınıda bayağı yapmışsın.. güle güle kullansın yavrun eşyalarınıı..
maşaallah zamanın daralmış bebeğine kavuşmak için..
bazı hastaneler hizmetlerinde, dediğin gibi doğum zamanı anne ve bebeğin ihtiyacı olan şeyleri verebiliyor..
benim yaptığım hastanede yoktu böyle bi durum.. o gün yaklaşsında, çantamızı hazırlarız artık

Allahım sağlıkla kavuştursun meleğinee

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aynen hem baharlık hem yazlık alırsın zaten zıbın zetleri yeterli olur sanırım cnım hp bahar hem yaz için içindeki çıtçıtlı badilere aırlık vermek lazım hem kısa kollu hem kolsuz en çok onlar gidicek sanırım ..valla canım ben anakucagı kullanmıştım oğlumda çok çokkkk rahat ve gerekli birsey ben çok rahat etmiştim ama verdim ben onu gene alırım heralde şimdi iki çocukla dahada gerekli bence....:)

aynı durumdaymışız.. canım bende taşıma koltuğunu kullanmıştım ilk 3 ay.. hastaneye yada alışverişe giderken iyi olmuştu arabada.
ama şuan bende de yok şimdi yeniden alayım diyorum
ama anakucağı almadım hiç.. dediğin gibi iki çocukla iyi olur..gözümün önünde olur,rahat olur diye düşündüm onuda..

çıt çıtlı badiler çok kullanılıyorr... düşünüyorum, minicikler.. nasıl giydireceğizz.. :)))
oğlumu giydirdiğim günler aklıma geliyor, şekilden şekile giriyordum bi yeri incinmesin diyee..
bak heyecan yaptım yineee

ayy canım benim yaa aynen öylee insan unutuyomuş hakkaten bunu daha iyi anladım tecrübeliyiz diyoruzama heyecan bekleyiş panik aynı valla sanki oğlumu ben büyütmemişim gibi valla Allahım o günleri göstersin bee yavrum Allahın izniyle saglıklı sıhatli alalım kcağımıza oğlanalrdan sonra kaybımız olmasaydı hersey daha farklı olurdu şimdi hep korku endişe hamileliğin bile tadını zor çıkarıtoyuruz ama olsunn çok şükür bugünümüze şükrederek bu gnlere geldik mememizdede görelim inşşşş....:) heee bu aradaaa bunlarda ilk hediyelerimiz nasıl heyecanlandım bilemezsiniz bakıp bakıp duruyorum....:)

Son düzenleme:

canım benim maşallah baya seyini tamamlamışsın eee artık az kaldı maşallah sana...:) yavrum ben nisa ismine bayılıyorum hatta hep aklımda ama benim çok yakın komşumun kızının ismi nisanur o yüzden ben koyamıyorum ama bende çok yerinde bir karar valla biz daha düşünme aşamasındayız oğlumun adı ahmet erkin ona uygun bişey düşünüyorum şuan için ilk aklımda olan ELFİN RÜYA...:)büyük ihtimalle bu olabilir ama daha zmaan var tabi genede degişebilir derin ismide favorilerim arasında

oo ilk hediyelerde gelmiş.. kısmetli fıstık
canım patiklere bayıldımmmmm... biblo gibilerr inan..
oy minicik ayaklar dolduracak onlarııı...
güle güle giysin cicilerinii kızınn..
isim tercihinde güzel .. adlarıyla yaşasın yavrularımız

bizim kızın adı aylin olacak inşallah.. bende bugün bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim..beyaz baya almışsın herşeyini,benimde karyolayı babam alacak. bu ay başında inşallah diğer eksikleride gideririm hastane çantasını hazırlamadım ben ,içine ne koncak bende tam bilmiorum ama evim doğum yapacağım hastanenin hemen yanı gerekirse evden eşim getirir..çok bişe almam sanırım ..blackangel hediyeler çok cici..hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalımda o minik patikleri giydiririz böyle eşyalarıla avunmayız inşallah

amin canım benim amin inşş o günleride göstersin rabbim inşş valla hastane çantasna en gerekli pijama ve gecelliginz bide bebişin ihtiyacları hasta bezi terlik falan hastaneler veriyor zaten bir adette çorap koyun kendinize ayaklarınız üşüycek ...:) aylin ismide çok güzel canım bol bol seslenmenizi nasip etsin Allahım inşşş
ü

serap abla bayildim patiklerine yaaa cok cici :))
senin isimlerde güzel bide ecrin var uyumlu oda abimin kizinin ismi :)

he benim kiz cok bilincli tepkiler verio. yemek yemeye basladigim anda icerde dans ediyo. obur olcak galiba.
kiz diyoz ama poposunu dönüyo ultrasonda doktorlar göremedi dünde sordum bugünde.
gerci dünkü doktor kiza benzio diyo :)

bizde tamamladik iste ufaktan napalim.
dün hastanede bugün özel doktor da randevumuz vardi benim bebisin basi yukardaymis doktor iki hafta sonrasina randevu verdi dönmezse sezeryan tarihi vermem gerekcek diyo.
sezeryandan korkum yokta dogumdan sonra agrisi sizisi olur diye endiseleniyorum. malum tekim. normal olsa iyiydi ama hayirlisi diyelim artik ins döner iki haftaya kadar.
bu arada yaklasik iki kilo olmusuz.

canim gecmis olsun,seninle neredeyse ayni durumdayim. temmuz 13'te dogum yapacaktim,ilk gebeligimdi ve geri cekilme yontemi ile korunurken beklemedigimiz zamanda (yumurtlama tarihi olarak da dusuk riskli bir gunde) hamile kalmistim fakat yilbasi gunde kahverengi lekeler sebebiyle doktora gittim ve 8+6'da kalbi durmus bebisin..surpriz yaparak geldi ve surpriz yaparak gitti bebisimiz...bu sefer esim de ben de istiyoruz ve insallah isteyerek,planli sekilde gelecek diger bebis. doktorlar hemen hamile kalabilirsin,beklemene gerek yok dediler,dun calismalara(!) basladik,insallah Allah hepimize hayirlisiyla gonlumuze gore versin.

KIZDIR YAVRUM kızdır endişe etme sen :) degişmez artık oy ben onu yerim yaa iki kilomu olmuş minnoşum benim maşallah süphanallah Allahım kucagına almayıda nasip etsin olsun hayatım hayırlısını dile sezeryan normal hangisi hakkında hayırlıtysa o olsun tabi normal olması daha iyi sezryan tek başına zor Allahım büyük kuzum bakarsın dönüvermiş yerim ben onu yaaaaa yerimm...

oyle abla ya hayirlisi tabi. vardir herseyde bi hayir. bende zaten bi cahil cesaretidir gidiyo :))) bakalim ne olcak. cabuk toparlarim gibime geliyo sezeryan olsada bakalim ya en azindan esim yanimda eminim bana cok yardimci olacaktir.

teşekkür ederim canım doktora gideyim bu hafta adet olmayı bekliyorum... sonra yazarım yine............... inşallah beklemem dediğin gibi..

merhaba aslında pek yazma derdimi anlatma yanlısı değilimdir ama belki acım hafifler diye 21 kasımda 11 haftalık bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum hep kendimi suçladım ne yaptım da öldü bebeğim diye ama doktorum genetik bozukluk olduğunu ilerleyen yaşlarda böyle gebeliklerin sık görüldüğünü söyledi bu arada yaşım 40 ama bana ne söylerlerse söylesinler acım hafiflemiyor ultrasondaki görüntüsü kalp atışları gözümün önünden gitmiyor tekrar denemeye başladık ama bu ay hüsran bu hüsranla daha çok acı çekiyorum Allah bebeğini kaybeden tüm annelere sabır versin inşallah Rabbim her isteyen kuluna o minicik yavruları kucağına almayı nasip eder.

merhaba bende yeni üyelerinizdenim bayanlar.....
7 aylık evliyim geçen ay yumurtlama takibine başladık ve ilk aydan bebeğimiz tuttu öğrendiğimde 1aylıktı sevincimizi yaşayamadan 2 gun sonra düşük yaptığımı öğrendik şu an kanama şeklinde kendiliğinden düşüğüm gerçekleşiyo bidahaki aya tutma şansı nedir ?

merhaba kızlar
ben daha öncede yazmıştım 2011 aralıktı hala anne olamadım düşük yapmıştım 16 haftalıkken ve o zamandır hamile kalamdım.düşükten 5 ay sonra doktora gittik neden olmuyor diye çünkü ilk denememizde 5.ayda hamile kalmıştım.ama bu sefer olmadı diye. doktor eşime ve ban atahlil yaptı ve sonuç eşimde sperm sayısı az çıktı 15 milyonmuş.inanamadık e bukadar az ise ben nasıl ozaman kalmışım diye sordum olabilir dedi doktor tutmuştur 2 milyon olupta hamile kalanlar bile var dedi.şuan araştırıyoruz aşılama ve tüp bebek için.sizce bne yapmalıyım kızlar hemen tedavi için başvurmalımı yoksa doğal yollarla keçi boynuzu eşime içirerek beklemelimiyim?anne olmayı çok istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…