- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.581
günaydın kızlar ne zamandır girmiyordum..cinsiyetler belli olmuş görünce yazmadan geçemedim.. face den görüştük ama yine burdanda tebrik edeyim çok sevindim canım gözün aydn kızçen hayırlı olsun..
benim kızda çok tekmeliyo beyaz,dediğin gibi bazen feleğimi şaşırtıyorRabbim bugünleri gösterdi ya inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin.. alışveriş diyince ben baya bişe aldım kızlar, 20 li hastane çıkışı ,10 lu hastane çıkışı,bi kaç zıbın tulum çorap mendil şapka ,bebek arabası aldık graco symbio travel sistem...bundan sonrada banyo bakım ürünleri felan onlara yoğunlaşırım,bu ayın bitmesini bekliyorum onlar için.. önceden almam iyi oldu bunları çünkü gerçekten halim yok şuan çıkıp dolanmaya hemen yoruluyorum
canım benim aynen öyle valla gerçi şimdi daha tecrübeliyiz ilkinde herseyde aklın kalıyo hiçbirsey bilmdigin için herseyi alıyosun bunda daha çok bilinçliyiz gibi geliyo ama almaya başlayınca ne olcak bilmiyorum yavrum...:) boydan tulum hiç almıycam zaten bir kaçtane zıbın pijama çıtçıtlı badi falan işte zaten yaz çocugu olcaklar küçük küçük yaparız inşşş..valla cnaım dedigin gibi kızlar narin oluyo heralde oğlumda daha sertti hareketlr bu nazlı nazlı oynsamammı oynamasımmıAllahım saglık versinde hayatımm inşş burda bebeklerimizin güzel günlerinide konuuruz zaman geçmiyo gerçi ama inş haziran gelicekkkk hihihihihhi...:)
daha erken o tekmeler icin. benimki bazen bi vuruyo felegim sasiyo :)) gecen esim karnima hafif hafif bastiriyodu hissetmek icin bende dedim sen bastirinca altta baski oluyo sanki ittiriyosun bebegi dedim demez olaydim babasinin eline bi tekme atti esimin felegi sasti valla :))) karnimi bi örtüsü var yakinda dövcek bu bizi diyo. valla sirf bu tepikler yüzünden acaba erkek mi diyoz. pazartesi randevu var bida sorcam gecen sefer göstermedi pazartesi ins gösterir :)
benim mayıs ortası gibi olur doğum.. tam geçiş zamanı..tam olarak nasıl giydirilir bilemedim
doğrusu burası çok sıcak memleket,ona göre ayarlarız artık..az baharlık, az yazlık
boydan tulumları seviyorum ama büyük almak gerekiyor..çabuk büyüdüğü için bebişler, ayaklar gergide kalabiliyor..uzun süre kullanılamayabiliyor
pijama rahat oluyor, mini mini çoraplarlaaabirde şuan taşıma koltuğu ve anakucağı var aklımda almak için.. anakucağı kullanmışmıydın canım önceden evde..ilkinde gerek görmemiştim ama , bu ikincide gerek duyarım gibi geldi:44:
vallahi 2013 e geldik, gerisi gelirr.. bi bakmışız mayıs-haziran olmuşş:13:
canım aynen hem baharlık hem yazlık alırsın zaten zıbın zetleri yeterli olur sanırım cnım hp bahar hem yaz için içindeki çıtçıtlı badilere aırlık vermek lazım hem kısa kollu hem kolsuz en çok onlar gidicek sanırım ..valla canım ben anakucagı kullanmıştım oğlumda çok çokkkk rahat ve gerekli birsey ben çok rahat etmiştim ama verdim ben onu gene alırım heralde şimdi iki çocukla dahada gerekli bence....:)
aynı durumdaymışız.. canım bende taşıma koltuğunu kullanmıştım ilk 3 ay.. hastaneye yada alışverişe giderken iyi olmuştu arabada.
ama şuan bende de yokşimdi yeniden alayım diyorum
ama anakucağı almadım hiç.. dediğin gibi iki çocukla iyi olur..gözümün önünde olur,rahat olur diye düşündüm onuda..
çıt çıtlı badiler çok kullanılıyorr... düşünüyorum, minicikler.. nasıl giydireceğizz.. :)))
oğlumu giydirdiğim günler aklıma geliyor, şekilden şekile giriyordum bi yeri incinmesin diyee..
bak heyecan yaptım yineee
bende esya kismini bitirdim sayilir. babaanne gelecek 20 gün sonra birazda onun aldiklarina bakayim eksik kalanlari o zaman alcam.
bebek arabasini bende travel sistem aldim 3 lü set seklinde arabakoltugu, bide portbebe mi diolar ondan bide normal araba iste :) cok uyguna denk geldi sükür :))
bebek odamiz kaldi bi tek onuda babaanne gelince alcaz beni bekleyin dedi belki o alir
banyo bakim ürünlerininde bi kismini aldim ama tamamlamadim :)
aldigim bebek esyalarini yikadim ütüledim dolabimiz olmadigi icin henüz yerlestirmedim bi yerde bekliolar öyle :)
hastane cantamida hazirladim bugün ama burda hastane cantasinda ne oluyo tam bilmiyorum bende fazla abartmadim hastanede de veriolar dediler. ihtiyac olursa esim evden getirir artik napim.
yarinda randevumuz var hastanede bakalim nasil gececek
bu arada isim ariyorum kizlarrrrrrrrr
nisa yada nisanur ismi nasil varmi sizin aklinizda isim sizinde kiz olcak ya yavas yavas düsünmeye baslamissinizdir
oo ilk hediyelerde gelmiş.. kısmetli fıstık
canım patiklere bayıldımmmmm...biblo gibilerr inan..
oy minicik ayaklar dolduracak onlarııı...
güle güle giysin cicilerinii kızınn..
isim tercihinde güzel .. adlarıyla yaşasın yavrularımız
bizim kızın adı aylin olacak inşallah.. bende bugün bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim..beyaz baya almışsın herşeyini,benimde karyolayı babam alacak. bu ay başında inşallah diğer eksikleride gideririm hastane çantasını hazırlamadım ben ,içine ne koncak bende tam bilmiorum ama evim doğum yapacağım hastanenin hemen yanı gerekirse evden eşim getirir..çok bişe almam sanırım ..blackangel hediyeler çok cici..hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalımda o minik patikleri giydiririz böyle eşyalarıla avunmayız inşallah
çok tşk ederim canım sen naptın isimi düşündünmü
Temmuz 2013'te anne olacağım,,yeni yıla beraber girip,evliliğimizin ilk yıldönümünde 3 aylık hamile olacagım bebeğimizle kutlayacağız diye sevinirken 7+6 da bebeğimin kalp atışları olmadığı için 13 aralık da kürtaj oldum... ne büyük yıkım Allah kimseye yaşatmasın! geçen hafta kontrole gittim,,doktorum duphaston verdi kullanmaya başladım adet olacagım 10-15 güne kadar. adetin 3. günü yine kontrol gerekli testleri istedim kan hormon yumurtalık vs...doktor 2-3 ay korunun dedi ama ben o hissi tattıktan sonra ilk adetten sonra ovulasyon gününü hesaplayıp başlasak mı denemelere diye kendimi alamıyorum.. 1,5 ay olmuş olacak hemen hemen ama tekrar birşey yaşarsak diye korkuyorum bu defa erken hamile kaldım der miyim?? bu arada ilk gebeliğimdi ve ilk denemede hamile kalmıştım..
serap abla bayildim patiklerine yaaa cok cici :))
senin isimlerde güzel bide ecrin var uyumlu oda abimin kizinin ismi :)
he benim kiz cok bilincli tepkiler verio. yemek yemeye basladigim anda icerde dans ediyo. obur olcak galiba.
kiz diyoz ama poposunu dönüyo ultrasonda doktorlar göremedi dünde sordum bugünde.
gerci dünkü doktor kiza benzio diyo :)
bizde tamamladik iste ufaktan napalim.
dün hastanede bugün özel doktor da randevumuz vardi benim bebisin basi yukardaymis doktor iki hafta sonrasina randevu verdi dönmezse sezeryan tarihi vermem gerekcek diyo.
sezeryandan korkum yokta dogumdan sonra agrisi sizisi olur diye endiseleniyorum. malum tekim. normal olsa iyiydi ama hayirlisi diyelim artik ins döner iki haftaya kadar.
bu arada yaklasik iki kilo olmusuz.
KIZDIR YAVRUM kızdır endişe etme sen :) degişmez artık oy ben onu yerim yaa iki kilomu olmuş minnoşum benim maşallah süphanallah Allahım kucagına almayıda nasip etsin olsun hayatım hayırlısını dile sezeryan normal hangisi hakkında hayırlıtysa o olsun tabi normal olması daha iyi sezryan tek başına zor Allahım büyük kuzum bakarsın dönüvermiş yerim ben onu yaaaaa yerimm...
gecmis olsun canim. ilk denemede hamile kalmissin ikincisinede cok ugrasman gerekmeyecektir ins. ben iki bucuk sene denemeden sonra hamile kalmistim ama benimde 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kalmistim. sonra 5 ay ugrastim benim problemler vardi. bence sen 3 ay bekle vücudun dinlensin sonra baslarsin denemelere
1 sene 8 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. sonrasında süreç başladı..bu forumda çok iyi arkadaşlarım oldu..kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde ki hamile olmayan arkadaşlarımla burdan devam etmek istiyorum.. hepinizi çok seviyorum..destekleriniz için teşekkür ederim..
yeni topiğimiz hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?