bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

oyy oyyy.. gözünüzaydınnnn
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımmmm

Blackangel'ım gözün aydın, allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Darısı da başıma olsun inşallah...

Blackangel gözün aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin ve saglikli uzun yillar gecirin birlikde..)))

Bende biraz önce is arkadaslarinla bulusdum, 3 haftadir izinliyim görüsemedik,
birden 2 side hamileyiz demesinmi :))))

Onlarin adina cok sevindim , ama inanin kendi adima birden cok üzüldüm , yani düsügüm olmasayi gecen ay ben dogum bile yapmis olacakdi, ve su durumda hamileligi her ay yeniden bekliyorum...
Sanirim bende hamileiym dedim kizlara, zaaten her ay aynisini söylüyorum, ama insallah bu sefer öyledir.

Kizlar sizde hamileleik öncesi yani gelmeye kirmizilardan önce akintiniz oldumu, bende akinti baslamis pek olmaz, 4-5 gün sonra kirmizilar gelecek, yani insallah gelmicek :) Akinti birseye isaretmidir ?

canım benim canım seni okadar iyi anlıyorumki duygularını bende kürtajdan sonra üç ay korundum ondan sonra çalışmaalra başladık dört ay benimde boş geçti hep kırmızıları gördüm senin içindeki duyguları çok iyi anlıyorum ama inan bana zamanını bekliyo seninde gelcek nazlı bebegin inşş bu ay yüzünü güldürür saglıklıa sıhatle gelir inşş minnoşun valla canım benimde adetime bir hafta kala beyaz akıntım olmuştu hatta yumurtlama dönemi geçti denedik bu ne şimdi demiştimm ama bu hamiellik belirtisi mi bilmiyorum kuzum brnim tutmuştu inşş seninde öyledir hayırlı haberler verirsin sende bize içini rahat tut stres yapma dularım seninle

allah razi olsun canim benim :))))

senin dedigin gibi olursa bende simdi hamile olma ihtimalim yüksek , yani Augustosdan beri deniyoruz 4 ay oldu sayilir belki gercekden tutmusdur simdi , insallahhhhh amin amin...

Inan insanin gücü kalmiyor her ay yok adte yok yumurtlama yok onun icimi icmimi, yok dis druna gidim gitmeyimmi acaba hamilemiyim amaaan ne zormus ya.
Önceden ben herkese takamyin canim olur molur derdim simdi ben bu durumdayim :)

Inan yas itibari ile acelem olmasaydi buadar stress yapmazdim
Neyse allah verecegi zamani cok iyi bilir

Temmuz 2013'te anne olacağım,,yeni yıla beraber girip,evliliğimizin ilk yıldönümünde 3 aylık hamile olacagım bebeğimizle kutlayacağız diye sevinirken 7+6 da bebeğimin kalp atışları olmadığı için 13 aralık da kürtaj oldum... ne büyük yıkım Allah kimseye yaşatmasın! geçen hafta kontrole gittim,,doktorum duphaston verdi kullanmaya başladım adet olacagım 10-15 güne kadar. adetin 3. günü yine kontrol gerekli testleri istedim kan hormon yumurtalık vs...doktor 2-3 ay korunun dedi ama ben o hissi tattıktan sonra ilk adetten sonra ovulasyon gününü hesaplayıp başlasak mı denemelere diye kendimi alamıyorum.. 1,5 ay olmuş olacak hemen hemen ama tekrar birşey yaşarsak diye korkuyorum bu defa erken hamile kaldım der miyim?? bu arada ilk gebeliğimdi ve ilk denemede hamile kalmıştım..

Son düzenleme:
amin canım amin saglıkla sıahtle kucagımızada alırız inşşş Allahım korusun bebeklerimizi...:)

aminn canım amin..
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersinn..
ooo sen şimdi pembiş pembiş hazırlıklar yapacaksınn,cicili biciliii tam teşekküllü bi hazırlığın olacak..
şu hazırlık sürecine geçseydik,çok keyifli olacak..niyeyse hala bekliyorumm

mulberryi görüyormusun canım hiç, iyidir umarım..
görürse yazar diye umut ediyorumm

canım inşş inşş Allahım dualarımızı kabul etsin inşş bebişin karnındadır..:) saglıkla sıhatle gelsin kuzum inşşş Allahım ne zaman nasip ederse o zaman oluyo istedigimiz kadar kafamıza takalım inşş biran önce yüzün gülerr

valla canım bende çok merak ediyorum hiçte girmedi keşke telefonu olsaydı arardık inşş dinleniyour ve iyidir..Allahım korusun inşş...valla canım aynen öyle kız olunca masrafta artıcak tabi erkek olsaydı oğlumdan bişeyler vardı artık onları evde giydiririm :) valla canım bende öyle bişeyler alıyım diyorum ama korkuyorum aslında korkmamaak lazım yavaş yavaş başlamak lazım ben oğlumda daha cinsiyeti bellş degildi almıştım baya sey çünkü bekledikçe insan daha çok korkuyo bişeyler almaya başlarsak daha bir adapte oluruz gibi geliyo bide söyle düşünüyorum Allahım yazmasın ama dokuz ay bu korku bitmiycekki yani doğumda kaybetmekte var yedi ay bekleyip hazılıkları tamamlayıp kaybetmekte Allahım yazmasın kötü seyler yeterki ama bence hamieliğin tadını çıkartıp küçük küçük başlamak istiyorum...:)

canim dün gördüm mesaji ama yazamadim esim vardi pcde :)) cok sevindim ya bi erkek bi kiz olcak ne güzellllll. ins ilk tekmelerinide hisserdersin bi kac haftaya kadar.
evet saka maka benim az kaldi yaw 8 haftam kaldi.sardi beni bi telas bi korku yalniz olmasam sorun degilde burda tekim ya yapabilcekmiyim endiseliyim valla.:)

gecmis olsun canim. ilk denemede hamile kalmissin ikincisinede cok ugrasman gerekmeyecektir ins. ben iki bucuk sene denemeden sonra hamile kalmistim ama benimde 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kalmistim. sonra 5 ay ugrastim benim problemler vardi. bence sen 3 ay bekle vücudun dinlensin sonra baslarsin denemelere

caNIM benim çok ama çok tşk ederim amin inş ş Allahım kucagımıza almayıda nasip etsin ikisinide tadıcam Alalhım izin verirse inş valla teyzesi artık gıdıklıyo baya baya tekmeler yakındır...:) korkma yavrum korkma Allahımın izniyle atlarısın alırsın bebegini kucagına daısı başımıxa inşş senin haftalsrını bizde görürüz..:)

yerim ben onun gidiklayan minin ayaklarinii. görürsün ins abla ya zaman cabuk geciyomus valla. Allah kucagimizada almayi nasip edecek ins

başlangıçta oğlununda bi çok şeyini kullanırsın canım..dediğin gibi bi çoğu evde kullanılır.. değerlensin..
ee asıl masraf çook ilerleyen zamanlarda olurrr.. aman olsun olsunnn.. babalar bugünler için.. babası içinde çok farklı olacaktır, kızlar babaya nazlı tuzlu olur ya hanii.. zamanla o günler gelecekte, maceralarınızı dinleyeceğizz inşş canımmm

Allah'ı izniyle herşey güzel olacak inş.. korkudan değilde hazırlığa girişmemem,tam olarak neye ihtiyacım olduğunu bilmediğimden de olabilir:44:
ama başlayalım artık dediğin gibi.. dediğin gibi ısınır, adapte oluruz.. aynı şeyi bende düşünmüştüm..
alırsan sende yaz da, topluca gaza gelelimmm

Demek fıstık kıpraşmaya başladııı.. kıss o tam tekmede atmaz.. hanım hanımcık, narin narin tekmesi olur onunnn...
Allahım esirgesinnn kendinize iyi bakın annesiiii:79:

canım benim aynen öyle valla gerçi şimdi daha tecrübeliyiz ilkinde herseyde aklın kalıyo hiçbirsey bilmdigin için herseyi alıyosun bunda daha çok bilinçliyiz gibi geliyo ama almaya başlayınca ne olcak bilmiyorum yavrum...:) boydan tulum hiç almıycam zaten bir kaçtane zıbın pijama çıtçıtlı badi falan işte zaten yaz çocugu olcaklar küçük küçük yaparız inşşş..valla cnaım dedigin gibi kızlar narin oluyo heralde oğlumda daha sertti hareketlr bu nazlı nazlı oynsamammı oynamasımmı Allahım saglık versinde hayatımm inşş burda bebeklerimizin güzel günlerinide konuuruz zaman geçmiyo gerçi ama inş haziran gelicekkkk hihihihihhi...:)

daha erken o tekmeler icin. benimki bazen bi vuruyo felegim sasiyo :)) gecen esim karnima hafif hafif bastiriyodu hissetmek icin bende dedim sen bastirinca altta baski oluyo sanki ittiriyosun bebegi dedim demez olaydim babasinin eline bi tekme atti esimin felegi sasti valla :))) karnimi bi örtüsü var yakinda dövcek bu bizi diyo. valla sirf bu tepikler yüzünden acaba erkek mi diyoz. pazartesi randevu var bida sorcam gecen sefer göstermedi pazartesi ins gösterir :)

ben onun ayaklarını yerim yaaa tekmeleride yiyon hee ohhh süper yaaa Allahım korusun melegimi inşşş kızdır yavrum kızz degişmez artık ggüçlü bir kzıımız geliyo desene bizimki daha gıdıklama aşamasnda dolanıyo ordan oraya Allahım korusun miniklerimizi...:)

günaydın kızlar ne zamandır girmiyordum..cinsiyetler belli olmuş görünce yazmadan geçemedim.. face den görüştük ama yine burdanda tebrik edeyim çok sevindim canım gözün aydn kızçen hayırlı olsun..
benim kızda çok tekmeliyo beyaz,dediğin gibi bazen feleğimi şaşırtıyor Rabbim bugünleri gösterdi ya inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin.. alışveriş diyince ben baya bişe aldım kızlar, 20 li hastane çıkışı ,10 lu hastane çıkışı,bi kaç zıbın tulum çorap mendil şapka ,bebek arabası aldık graco symbio travel sistem...bundan sonrada banyo bakım ürünleri felan onlara yoğunlaşırım,bu ayın bitmesini bekliyorum onlar için.. önceden almam iyi oldu bunları çünkü gerçekten halim yok şuan çıkıp dolanmaya hemen yoruluyorum

canım benim çok ama çok tşk ederim Allahım bebeklerimizi korusun inşş bn onun tekmelerini yerim valla sema çok ama çok iyi yaptın en rahat döneminde bitirmiş olcaksın ihtiyaçlarını hepsi eline gelcek bende yavaş yavş başlıycam olumdada erkenden yapmıştım çok iyi olmuştu inşş Allahım üzerlerinde görmeyide nasip eder ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…