- Konu Sahibi renkliatlas
-
hoşgeldin canım bunları yazalım..inşallah rabbim yardımcımız olsun.. rabbim bebeğini korusun canım..KIZLAR BENİ DE EKLEYİN 20 ARALIKTA 7 HAFTALIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM. 2 AY KORUNDUM. 1 AYDIR KORUNMUYORUM AMA OLMADI. BU ARADA EŞİM VARİKOSELDEN AMELİYAT OLDU. YAŞIM 36 ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BU ARADA BİR DUA VAR ONU YENİ ÖĞRENDİM VE HEMEN PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BU DUA İLE HAMİLE KALAN ARKADAŞIN ALINITISI. İNŞALLAH BİZİMDE SEBEBİMİZ OLUR. DUA İLE
DUA-İ ŞAHMERAN
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
Allahu la ilahe illa Hüvel aliyul Hakim
Allahu la ilahe illa hüves Semiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Vahidul Ehad
Allahu la ilahe illa Hüvel Ferdül Varid
Allahu la ilahe illa Hüve Raufur Rahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ur Rahim
Allahu la ilahe illa hüvez Zahirul Batinu
Allahu la ilahe illa Hüvel Ahadus Samedu
Allahu la ilahe illa Hüvel Fetta'ul Alim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ul Alim
Allahu la illa Hüvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan
Allahu la ilahe illa Hüvel Adir'ul Kahiru
Allahu la ilahe illa Hüver Rafiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rabbül arş'il Azim
Allahu la ilahe illa Hüvel Melikul Kudüs
Allahu la ilahe illa Hüvel Hamdul mubin
Allahu la ilahe illa Hüvel Bais''ul Varis
Allahu la ilahe illa Hüvel Esaul Hüsna
Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u Muhlisine Lehuddiyn
Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin…
İlk gün 2 rekat hacet namazı kılınacak. ilk gün okumadan niyet edilecek(hayırlı sağlıklı bir evlat için) dua öle okunacak diğer günler niyet etmeye ve hacet namazına gerek yok ama hiç ara verilmemesi gerekiyor eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte
Hergün ikindi namazından sonra okunacak
21 gün boyunca ikindi namazından sonra 7 defa okunacak bunun yanı sıra sabahları aç karnına bir bardak süt içip herhangi bi ilaç kullanmamanında faydası varmış ben yaptım bunları arkadaşlar ve bu duayı bitirdim ve birdaha adet olmadım ve test yaptığımda çok şükür hamile olduğumu gördüm ve şuan çok şükür 5 aylık hamileyim inanarak ve içten gelerek yapılmalı ve namaz bitince seccadeden kalkmadan okunmalı anlamadığınız bişiler olursa özelden yazabilirsiniz ne olur deneyin arkadaşlar bebeğim 4 sene sonunda önce allahın sonrada bu duanın sayesinde şu an benimle
canım hoşgeldin birbirimize burda destek olucaaz inşallah...rabbim yardımcımız olsunarkadaslar bende varim bendeeee((
iki bucuk senelik evliyim iki sene korunmadim hamile kalamadim. adet düzensizligim vardi en son doktora kontrol icin randevu almistim. gitmeden hamile oldugumu ögrendim hemde 7 haftalik hamileymisim ama bir hafta sevinebildim ikinci hafta problemler basladi ve bebegimi kaybettim. 5 aralikta kürtaj oldum ogün bugün adet olamiyorum. prolaktinim yüksekmis ilac tedavisi oluyorum. ins bu topikte birlikte savasir birbirimize destek oluruz
Tabi ki umutluyuz umut hep var Candaşım
Benim eşimde haftada 2-3 gece evde olmuyor.İl dışına gidiyor.
Seni bu konuda anlayabileceğimi sanıyorum.
selam renklim canım topiğimiz hayırlı olsun.inşallah tez zamanda kapanır. ben de burdayım. az önce adet oldum((((beklentiler, umutlar yine bir sonraki aya kaldı. canım yine yanıyor (((neyse topiğin ilk sayfalarında daha şimdiden canınızı sıkmayım. hepinizi çok seviyorum..
ben de tanıtayım kendimi:)) 28 kasım 2011de 9 haftalık bebeğimi kaybettim ne yazık ki. korunmayı geçen ay bıraktım.allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin.
bu arada diğer topikteki kimsenin yanlış düşüneceğini zannetmiyorum. onlar bizim canlarımız. onlarla olmaya da devam tabi ki.
hosbulduk.saol sanada gecmis olsun.amin canim
arkadaşlar bende 4 ocakta 15 haftalık bebeğimi kaybettim. sizin gibi içi yanan bi melek annesiyim. allahım hepimize sabırlar versin
canım sanada tekrardan hayırlı olsun bende kendimi tanıtayım 10 kasımda bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş ben 10 haftalık zannediyordum.bebeğim karnımda öldüğü halde bırakmadı beni 3 gün boyunca ilaçlarla rahmin aşağıya inmesini beklledik 12 kasımda kürtaj oldum tahmin edeceğiniz gibi mahvoldum,yıkıldım.1 ay korunma verdi doktora o zamandan beri denemelerdeyiz allahım hepimize sağlıklı bebişler versin
7 ARALIKTA 10 haftalık bebegimin kalbi durdu((zor günlerden sonra tekrar deneme sürecine girdik...
yaşımdam ve erken yumurta yetmezliği teşhişi yüzünden beklemeden tedaviye başlayacagız (ilk fırsatta)
umudumu kaybetmedim ama zaman zaman fena dibe vuruyorum..
merhaba arkadaşlar bende başka topikleri karıştırırken buldum burayı
bende tam 2 sene önce 16 haftalık düşük yaptım,sebebini bizde bilmiyoruz ve 2 senedirde hamile kalamıyorum,bugün eşimde morfoloji olduğunu öğrendik %0
günaydın arkadaşlar
ben 25 yaşımdayım bursada oturuyorum yarışma başlangıcı gibi oldu:)
1 haziran 2011 de 15 hatalık oğlumu doğumla düşük yaparak kaybettim arkasından içimde kalan parça yüzünden kürtaj oldum korunmama rağmen hala kardeşi gelmedi oğlumun iş yerimde hin bülbüllerihm var bu sabah onların bile yumurtladıını görünce üzüldüm:)herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin inşallajhhhh
renklim tablon uğur bebiş getirsin inşallahhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin canıımmm... inşallah herkes batlarını yazsın buraya , tabloyu hazırlıyım.. bende hayvanları bile bebekleriyle görünce üzülüyorum... kediler yavrularıyla dolanıyor bi kedi kadar olamadım diye kendi kendimi eziyorum , bunu anca yaşayan anlar.. isteyen istediği giibi anlar.. yanlış anlar suçlar işte..
kız bizim evdeki kuşa da eş almayı düşünüomuş kocam dedim alma o benden önce bebek sahibi olursa oturup ağlarım:) benim batım 9 nisan kuzum 1-2 gün fazladan yazıorum herkes yazsın batını
günaydın arkadaşlar
ben 25 yaşımdayım bursada oturuyorum yarışma başlangıcı gibi oldu:)
1 haziran 2011 de 15 hatalık oğlumu doğumla düşük yaparak kaybettim arkasından içimde kalan parça yüzünden kürtaj oldum korunmama rağmen hala kardeşi gelmedi oğlumun iş yerimde hin bülbüllerim var bu sabah onların bile yumurtladıını görünce üzüldüm:)herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin inşallajhhhh
renklim tablon uğur bebiş getirsin inşallahhhhhhhhhhhhh
ben henüz hiç adet olmadığım için bilmiyorum
benimde evdeki menekşem çiçek açmış,bizimse çiçeğimiz soldu
canım ben oğlum içimden çıktığında dedimki bidaha gülemem ben umud edemem ama insan herşeye alışıo canımız çıkmadıkça umudumuz bitmiyo hele bi adet ol bak nasıl umud edeceksin yeniden bahar gelecek ömrüne ilk günler zor oluyo acını yaşa içinde bırakma hiç bişeyi benim bi kaç şey kırmışlığım bile var:)
tamam canım tablo oluşturuyorum..kız bizim evdeki kuşa da eş almayı düşünüomuş kocam dedim alma o benden önce bebek sahibi olursa oturup ağlarım:) benim batım 9 nisan kuzum 1-2 gün fazladan yazıorum herkes yazsın batını
benimde evdeki menekşem çiçek açmış,bizimse çiçeğimiz soldu
merhaba arkadaşlar bende başka topikleri karıştırırken buldum burayı
bende tam 2 sene önce 16 haftalık düşük yaptım,sebebini bizde bilmiyoruz ve 2 senedirde hamile kalamıyorum,bugün eşimde morfoloji olduğunu öğrendik %0
Yeni gelenler maalesef ki hoşgelmiş.Atlas canım, bu sizin 3. sperm testi mi ? yarı yarıya düşmüş demişsin ya normal yollarla olmasına engel olabilecek durumda mı yada arttırılabiliyor mu ? bak ben dün gezinirken birşey okudum.Kendime kara üzüm çekirdeği alıyorum kansızlığa ve unutkanlığa iyi gelior diye, bi yararlarına bakayım dedim, sperm sayısını arttırıyormuş. Nane ve karanfilde gebelikte etkiliymiş ama en az düzenli 6 ay kullanılacakmış.paylaşımı bulursam paylaşırım tekrar.
hoşgeldin canım bunları yazalım..inşallah rabbim yardımcımız olsun.. rabbim bebeğini korusun canım..
canım hoşgeldin birbirimize burda destek olucaaz inşallah...rabbim yardımcımız olsun
hepiniz hoşgeldiniz.. arkadaşlar... aynı şeyi yaşadık..birbirimize destek olmak için bu topiği kurdum.. insanlar anlayışsızlar acımasızlar..burda aynı şeyleri yaşayan insanlar olarak birbirimize anlayışla merhametle yaklaşmamızı öneriyorum.. hepimiz gergin ve stresliyiz, bu süreçte işleri kolaylamak için aynı şeyleri yaşayan bir omuz arıyoruz..inşallah burda bulucaz..
benim dün tahlil sonuçlarım çıktı 2 ayrı dr a gittim.. yumurtlamam başlamış hormon seviyelerim iyi bi tek prolaktinim yüksek onu düşürmek içinde mümkün olduğunca sakin stressiz olmam lazım..
hayıt tohumu içmeye başlıycam..
2 ay çörek otu bal karışımını yaptım bi işe yaramadı. önceki ay hayıt tohumu içmiştim, bu ay yine başlıycam..aslan pençeside içebilirim.. bakıcam artık... eşimin sperm tahlilleri dün çıktı sperm sayısı yarı yarıya azalmış..çok farklı çıktı sonuçlar.. yine yapılması gerekiyor
UMUDA VE BEBEKLERİMİZE YOLCULUĞUMUZ
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
canım 9 aylık evliyim 3 aydır bebk için uğraşıyorum bat tahmini söylüyorum çünkü düzensizleşti 2 nisan yeni evliyim gibi gözüküyorum biliyorum kızlar ama yaşım 37 o yüzden acele ediyorum kızmayın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?