bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım inş diğer test sizi rahatlatacak kadar iyi olur, biliyorum herşey üst üste geldi.aLLAH gönlüne göre versin.ben çaylarımı karanfilli içerek başlayabilrim o zman :) aa bu arada sperm sayısını 0 dan bilmem kaç milyona çıkaran bir karışım varmış aylar önce topikte okudum kaydettmiştim telini..adam kocaelinde aktarcı galiba, karışımı demiyrmuş ama telefnla siparişi postalıyormuş.yalnız biraz pahalı olabilr.

yeni arkadaşlar gelmiş. herkese çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. renkli canım durumunu anlıyorum. inşallah tez zamanda bütün bu sıkıntıların biter. biraz rahat ol canım. allahın izniyle herşey güzel olacak.

renklicim ben 20 aylık evliyim. 14 aydır bebek istiyorum bir düşüğüm var. 2 nisan batım.

benimde 9 aylık bir ölü doğumum oldu.birde boş gebeliğim oldu.aranızda bebeğini kaybetmek nedir en iyi ben anlarım.ölen bebeğimi kucağıma aldığımda yaşadığım acıyı aynı andada onu görebildiğim için yaşadığın mutluluğu anlatmam imkansız.allah hepimizin yardımcısı olsun.

seninki de cok zormus canim Allah kimseye yasatmasin.

canım valla sorma herşey üst üste geldi.. dün kaynanamı sigara bırakma merkezine götürdüm okuldan çıktım 40 dk yol, sonra bide 1 saat onun kursuna katıldım.. gün aldık tahliller için, bide psikiatrik tedavi alması lazım ona başladık..gün aldık.. ben uğraşcam tabiki.. öldüm baş ağrısından.. bide yanlış anlamalar felan oldu ya , onuda taktım çok hassasım ben çünkü..gündüz eve gelince hemen uyudum.. sonra kalktım 1 gibi 3 e kadar kafamda düşünceler döndüm durdum..sürekli karabasanlar görüyorum titreyerek uyanıyorum halim kötü açıkcası... benimde psikoloj,m bozuldu , kaynanamda normal deil sürekli saçma sapan gülüyo konuşuyor bildiğin deli yani canım bu arada tefricilerin bitti duanı edersin 19 unda..Rabbim kabul etsin tez zamanda karnına koysun yavrunu..
saol canım..beni en iyi sizler anlarsınız zaten.. öyle kötüyüm ki.. geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli bağırarak uyanıyorum anne diye.. titriyorum.. sürekli halisinasyonlar görüyorum.. gözlerim açık halde böyle kıpırdayamıyorum..offf...dr a gitmem lazım aslında normal değil yani
gunaydin kizlar...
günaydın canım

geçmiş olsun canım yaa en zoru senin ki senide listeye ekliyorumm hemen...

Son düzenleme:
ben de ikizlerimi kaybettim (

kürtajdan sonra 2. adetimi beklıyorum, doktor korunma süresi vermedi, ne zaman bıraktınız korunmayı??

yumurtlama testi ile denemeyi düşünüyorum sizler neler yapıyorsunuz?? rahim temizleyici kür fln var mı

bu arada renkliatlas, bnm de eşim de sorun var, ama beklemediğim anda hamile kaldım ve kalp gelişiminden dolayı yaşamadı bebeklerim, doktor zaten morfoloji sorunumuz vardı dedi ( morfoloji en son yani 9 ay önceki testte yüzde 3tü, sonra eşim varıkosel amelıyatı oldı fılan nisanda yeni bir test yaptırıp önümüzü görmek istiyoruz..eşim proxeed, zinc ve klomen kullanıyor, bir de özel bir macun, fakat amelıyattan ıkı ay sonra yani yenı spermler cıkmadan hamile kaldım yani esasen düzelmemeiş haliyle kalmış oldum, bakalım belki düzelme olmuştur.

allah sabrını versin canım, gerçektende şuanda en zoru senin inş yeniden hamiile kalır sağlıcakla bebeğine kucağına alırsın.

canım allah yardımcın olsun gerçekten tahminimdende zor zmanlar geçiriyormuşsun.inş herşey yoluna girer ve ardından güzel günler gelir.son zmanlarda hoş olmadı tabi ama yanlış anlaşılmalar diyelim.boşver sen kendini toparlamaya bak, eşin nasıl ? of allahım ya sabrımızla birlikte artık hediyemizi gönder, biz onun va'dedeceği güzeliklere inanalım.çünkü tek yapabileceğimiz bu.çok teşekkür ederim canım duan için allah razı olsun.

uyku halin psikolojik sanırım değil mi ? sıkıntı zmanlarda yaşıyorum bunu demiştim.dua et diyeceğim ama eminim çok çok ediyosundur.allah ferahlık versin canım benim...

allah sanada sabr versin canım, sağlıklı bebekler nasip olsunn inş yeniden.ben 2 ay korundum sonra bırktm.

selam kızlar...
hepimize ALLAH sağlık versin diyorum ki.
birdaha anne olabilelim.
ben de 2 defa düşük yaşadım.
ilki kimyasaldı ama bu seferki 6 haftalık olunca kese falan gözükünce
birde üstüne kaybedince kötü oluyomuş..
ALLAH sabır versin cümlemize.
tekrardan ANNE sıfatıyla nitelendirilmeyi cümlemize Nasip etsin.
her defasında dua ediyorum ANNE olmak isteyenlere...
hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmak dileğiyle...
bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul etsin İNŞALLAH....

renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan

canım bence korunma 3 ay yeterli.. benim prolaktin 23,85 çok yüksek değğil o yüzden dr ilaç vermedi..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım topiğimize geçmiş olsun sanada.. çok zor Rabbim sabır versin..ben düşük yapalı 1 sene 8 ay oldu.. doğsaydı nisanda 1 yaşına girecekti.. hala bebeğim olmadı..rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda..

saol canım uyku halim psikolojik canım.. eşimde kötü inan varya evimizde derin bir sessizlik var, kaynanamın haline mi üzülsek eşimin tahlillerine mi açıkcası kaynanam ağır bastı sıkıntı ve üzüntü konusunda.. o stresten sınavımı bile kaçırdım biliyorsun.. psikolojik durum bi yana bide 10 bin lira kredi çekmiş yemiş , kredi kartlarını ödememiş, bizim eve koyduk hem ona bakıyoruz , kredi borçlarıda bize kaldı , kendi borçlarımızda zaten biliyorsun.. bu ay maaşdan elimizde 500 tl var canım ..bu parayla elektirik su yeme içme yol param kaynanamın ihtiyaçları sigarası onun evinin faturaları ödenecek düşünebiliyor musun??? benim yol param aylık 120 tl oluyor..kredi kartlarımızın limitide bitti.. bu durumdayız..eşim sürekli düşünüyor..suskun..bende öyle eve gelip tv karşısında uyuyoruz sürekli , ne çalışma yapıyoruz ne bişe.. yumurtlama dönemindeyim ama açıkcası ikimizdede istek yok.. millet zevkine kredi çeksin yesin borcunu biz ödeyelim , en azından Allahın adaleti büyük öteki tarafta alırız hakkımızı...

hoşbulduk canım.
benimde düşükten sonraki 4. ayım
her ay hüsran.
inşallah güzel sonuçlar alırız...
bende katılayım listeye.
1 yıl 8 aylık evliyim.
2 düşüğüm var.
evlendiğimden beri istiyorum ama korunma süreçleri vardı.
bi ara 9 ay istemedim.
bat 3 nisan

geçmiş olsun canım.. bende yumurtlama mikroskobu kullanıyorum.. bide ateş ölçüyorum canım istersen yardımcı olurum ateş ölçme konusunda.. fertilty friend diye bi site var oraya giriyorum ateş derecelerimi ordan otomatik hesaplıyor program..3 ay korunduk canım biz fazlasına gerek yok ama hiç korunmayıp ertesi ay hamile kalanlarda varr , bence korunma.. benim eşim yanımda değildi yurtdışındaydı o yüzden zaten mecburi korunmuş olduk

canım bende istemeden hamile kaldım.. morfoloji sorunu varmış ama ilk tahlilde çıktı %0 çıktı...2 de %90 normal yapılı çıktı..3. tahlilde morfoloji bakılmamış hız ve sayı hız çok yükselmiş ama sayı yarı yarıya azalmışş, güvenimiz kalmadı o testlere ama 1 ay sonra yine yaptıracaz.. keçiboynuzu pekmezi yiyor eşim..bide arginmax man aldık onu içiyor günde 1 tane..özel macun dediğin nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…