bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan

canım bizde 1 ay öncesinde öğrendik %0 morfoloji olduğunu sonra yine tahlil yaptırdık %90 normal yapılı çıktı.. yine test yaptır.. keçiboynuzu pekmezi yedir..

canım anlamadığım ilk yapılan testmi yanlıştı yoksa doğruyduda sizmi ilaç kullanıp birşeyler yapıp bunu %90 normal yapılıya çıkardınız.senin hamile kalamama sebebini öğrenebilirmiyim?sebep morfolojimi yoksa başka birşeymi?ayrıca bu morfoloji değişkenlik gösteren birşeymi ben anlamadım ya

renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses 5 senelik evli, 1 düşüğü var,24 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan

canım ya testte bi hata var yada biz 2 ay keçiboynuzu tozu kürü yaptık , onun etkisi..bilmiyoruz..ama morfoloji %0 sa ben doğal yolla hamile kaldım o nasıl olacak ? anlayamadık.. hamile kalma nedenim şuan için yok , yada bilmiyoruz eşimin 4. tahlili bu ay sonu yapılacak..ona göre değerlendirecez canım..değişkenlik gösterse bile %0 morfoloji olsa olsa %1 %2 ye çıkar.. %90 a çıkması normal değil.. bence tahlilde bi hata vardı.. sizin sorununuz var mı?

gittim canim gitmem mi önce duhaston verdi kullandi gelmedi simdi de iste prolaktin yüksekmis biraz ilac verdi iki ay kullanip gitcem. ama nedense adetimin gelmemesi bu sebepden degilmis gibime geliyo.

bence strestir...çünkü dr um bana 3 ay sonra psikolojik olarak normale dönersin dedi.. 3 ay korun dedi bu yüzden

selamlar,dusuk sebebini bilen var mi.bende bir sorun cikmadi kan pihtilasmam yok fakat yinede dusugu onlemek icin kan sulandirici ilac verdi hamile olsam 34 haftaya kadar kullanmami soyledi bide doktorum hazirlik olsun diye folicasit ve b12 verdi onlari kullandim.siz neler yapiyosunuz.

bende bilmiyorum bos gebelikti galiba benim kese görüldü ama bebek olusmadi bende.

canım çok teşekkürler çok güzel olmuş inşallah bu listeden hepimiz birer birer düşeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…