- Konu Sahibi renkliatlas
-
canım bence korunma 3 ay yeterli.. benim prolaktin 23,85 çok yüksek değğil o yüzden dr ilaç vermedi..
adetim gelseydi ilk adetten sonra korunmayacaktim ama 3 aydir adet göremiyorum yani kürtajdan sonra hic adet görmedim ondan kafam karisik biraz. korunsammi korunmasam mi bilemedim
canım bizde 1 ay öncesinde öğrendik %0 morfoloji olduğunu sonra yine tahlil yaptırdık %90 normal yapılı çıktı.. yine test yaptır.. keçiboynuzu pekmezi yedir..
canım anlamadığım ilk yapılan testmi yanlıştı yoksa doğruyduda sizmi ilaç kullanıp birşeyler yapıp bunu %90 normal yapılıya çıkardınız.senin hamile kalamama sebebini öğrenebilirmiyim?sebep morfolojimi yoksa başka birşeymi?ayrıca bu morfoloji değişkenlik gösteren birşeymi ben anlamadım ya
bence dr a git ..adet olman lazım çünkü..
gittim canim gitmem mi önce duhaston verdi kullandi gelmedi simdi de iste prolaktin yüksekmis biraz ilac verdi iki ay kullanip gitcem. ama nedense adetimin gelmemesi bu sebepden degilmis gibime geliyo.
bence strestir...çünkü dr um bana 3 ay sonra psikolojik olarak normale dönersin dedi.. 3 ay korun dedi bu yüzden
oda olabilir. ne yapsam bilemedim
adet olamamak daha cok stes yapio beni
canım hayıt tohumu ve aslanpençesi kürü yap..prolaktini düşürüyor adet söktürüyor..araştır bi istersen
hmm bi arastirayim. yurt disindayim ins burda bulurum o denilen bitkilerden
inşallah bulursun canım, bulamasan türkiyeye geldiğinde alırsın.. hayıt tohumu kullananlarla ilgili topik vardı.. aslanpençeside ibrahim saraçoğlundan biliyorum
kizlar cok kötü midem bulanmaya basladi ya. bu nerden cikti simdi kalkamadim yataktan bi türlü
gebelik testi yapsana bi... prolaktinden de olabilir..
kızlar salı günü görüşmek üzere..herkese iyi haftasonları..öpüyorum..
selamlar,dusuk sebebini bilen var mi.bende bir sorun cikmadi kan pihtilasmam yok fakat yinede dusugu onlemek icin kan sulandirici ilac verdi hamile olsam 34 haftaya kadar kullanmami soyledi bide doktorum hazirlik olsun diye folicasit ve b12 verdi onlari kullandim.siz neler yapiyosunuz.
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?