bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım.. inşallah dediğiniz gibi olur tez zamanda kavuşurum bebeğime... yelizcim demek kürtaj oldun geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana..
bende çok yorgunum sabaha kadar uyumadım sandalye tepesinde bekledim, çok şükür kocam iyi ya yorgunluk felan vız geliyo bana ...allah düşürmesin hastanelere çok zor valla

canım benim çok sevindim eşinin iyi olmasına. bir daha o hastanelere sadece bebişin kontrolü için gidelim sağ salim de geri gelelim inşallah. allahım bu zor günlerden sonra güzel günleri gösterecek en kısa zamanda inşallah. en içten diliyorum canım benim. sen de dinlen biraz.

kızlar size yaptıgım manikürleri gösteriim barim :))

Eklentiler

• $SDC17310.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC17170.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC17291.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $SDC16440.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $SDC16350.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $SDC16464.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $SDC16165.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $SDC16203.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $SDC16204.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC16221.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC16118.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $SDC15961.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $image[2].webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $SDC16222.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $SDC15732.webp
    25 KB · Görüntüleme: 24
  • $SDC15698.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC15646.webp
    14 KB · Görüntüleme: 24
  • $SDC15597.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC15565.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 22
anammmmmmm oje hastası senii ben pek anlamam o işlerden.. nasıl yapooosssssunnnn yaaaaa cok hossss...

simdi nasilsin iyimisin..evet gercekten oyle once can sonra canan Allah herseyin hayirlisini versin herkese once saglik tabiki..bende cok uzuldum hakkimizda herseyin hayirlisini rabbim bilir basimiza ne gelirse kabullenmek zorundayiz ve isyan etmemeliyiz rabbimize siginmaliyiz hersey nasip kismet..insallah bidaha hamile kalirsin ve onu saglikli bir sekilde dunyaya getirip kucagina alirsin insallah hepimize versin yuce rabbim

Son düzenleme:

amin cnm agrım sızım var tabiki özellikle gece dayanamadım artık ama şu anda biraz azaldı iyiyim şükür.hemen hamile kalıyım falan hissi yok şu anda hattan hiç hamile kalmamış gibiyim neden anlamadım bende açıkçası bu kadarını bende beklemiodum açıkçası ama şikayetçi degilim hatta aksine mutluyum bakalım bi sorun çıksında edavisini yapıp öle hamiş kalıyım bu sefer saglıkla alıyım kucagıma inşallah.
kucaklarımız boz kalmaz buna inanıyorumm

aminnn aminn canim bilirim o kopekleri bilirim...gecmis olsun cok zor bir gun gecirmissin kalbindeki aci dinmeden daha beterini yapmislar allah kimseyi onlarin eline dusurmesin..simdi nasilsin agrin sancin cokmu

insallah canim insallah...yasadigin kolay degil tabi dusunmezsin simdilik en dogrusu zaten tedavi olduktan sonra hamile kalman..

canım hoşgeldin...çokkk çoookk geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah....
iyi olmanıza sevindim....geçecek inşallah.....

ben bunu okuyup okuyup teselli ediyorum kendimi..huzur buluyorum..Allahım sen büyüksün ya rabbim....

herşeyde vardır bir hayır..hakkımızda hayılı olanda buymuş diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…