- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.561
hoşgeldin canımm
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnn..
Ayy ancak yazıdm ama mesai bitmek üzere
hoşbuldukk canım naıslsınn :)
hoşbulduk canım :)
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım.. inşallah dediğiniz gibi olur tez zamanda kavuşurum bebeğime... yelizcim demek kürtaj oldun geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana..
bende çok yorgunum sabaha kadar uyumadım sandalye tepesinde bekledim, çok şükür kocam iyi ya yorgunluk felan vız geliyo bana ...allah düşürmesin hastanelere çok zor valla
anammmmmmm oje hastası seniiben pek anlamam o işlerden.. nasıl yapooosssssunnnn yaaaaa cok hossss...
kızlar size yaptıgım manikürleri gösteriim barim :))
sagoll tatlışımm :)) tam bi oje canavarıyım valla 400 lküsür ojem var bunlarıda tek tek fırçalarla çiziorumm :)
sagoll tatlışımm :)) tam bi oje canavarıyım valla 400 lküsür ojem var bunlarıda tek tek fırçalarla çiziorumm :)
canım güçlü durman lazım yorulmak yok.ameliyatını ol bak nasıl gelicek bebegin ama hemen gelmesede üzülmeeee vücudun toparlasın kendini.
bakkk inan bana bebek tabiki istiyoruz ama ilk başta kendi saglıgımız geliyor.
bak sana bişey anlatıyım ben ilk kürtajımı oldugumda hastane yatış işlemleri için ordaki çalışan kızların yanındayız.2 tane çalışan vardı veznede.bitanesi öldümü falan dedi ben gözlerim dolu evet deedim kız dediki benimde yeni öldü 10 gün oldu kürtaj olsdum dedi çok agladım dedi.o sırada yanımızdaki öteki kız dediki neden üzülüyosunuzki bakın benim 4 yaşında bi oglum var ve ben 2. kez kanserle savaşıuorum bazen o kadar bitkin hasta oluyorumki onunla ilgilenemiyorum bile diyo.allah bagışlasın iyiki olmuş oglum ama keşke olmasaydıda annesini böyle görmeseydi yada bana birşey oldugu zaman o yanlız kalıcak belki üvey anne gelicek dedi.ben savaşıyorum bu hastalıkla ama ne olacagım belli degil dedi.o kadar üzüldümki kadına o bana güç oldu.
benim ilk gebeligim 9. haftada kalbi durdu canım kütaj oldum. bundada 8. haftada durdu dün kürtaj oldum işte
simdi nasilsin iyimisin..evet gercekten oyle once can sonra canan Allah herseyin hayirlisini versin herkese once saglik tabiki..bende cok uzuldum hakkimizda herseyin hayirlisini rabbim bilir basimiza ne gelirse kabullenmek zorundayiz ve isyan etmemeliyiz rabbimize siginmaliyiz hersey nasip kismet..insallah bidaha hamile kalirsin ve onu saglikli bir sekilde dunyaya getirip kucagina alirsin insallah hepimize versin yuce rabbim
ALLAH'ım bugun ki yasadıgım acıyı ömrum boyunca hıc yasamamısımdır.Sabah 9 dan berı hastanede surunuyorum sabah erken gel dedıler 9 da yatıs verdıler amelıyathanelerde yer yok dıye aksam 4'e kadar beklettıler.Sonra kurtaj ıcın aldılar amelıyathane ayarlayamadık dedıler ufak bı yerde canlı canlı basladı kurtaja uyusturdum dedı ama hıkaye bogure bogure kurtaj oldum bu kadar buyuk bı acıyı 29 yasındayım hıc hıssetmedım bırde agrıdan bagırıyorum dıye doktor kavga ettı benımle karsımda 4-5 ogrencı kurtajı ızlıyorlar sınema ızler gıbı kurtaj bıttı terslıyorlar benı hadı hadı cabuk gıyın dıye agrıdan ayakta duramıyorum kopek gıbı bagırıyorlardı sureklı artık ogrencı kızlardan bırı acıdı halıme gıyınmeme yardım ettı tam gıyındım derken seffaf bı kapde bebegımın parcalarını getırdı verdıler elıme gıt bunu patolojıye ver dıye elımde onla gerı 2 kat cıkıp servıse gıttım yatıs ıcın yattıgım odaya yenı dogum yapmıs bırını getırmısler ıyı hos allah bagıslasın ama o psıkolojıde onu cekıcek durumda degıldım bı serum taktılar en az 3 saatte ancak bıter bu gece hastanede kalcaksın dedıler eeee esımı sokmuyorlar refakatcı dıye kadın olcakmıs kımsem yok kımı sokım yanıma esımde yanımda olmasa nasıl atlatım,kendım cıkıs yapmaya razı olduguma daır kagıt ımzaladım cıktım geldım evde yatıyorum suan ıste boyle arkadaslar dun gece korktum korktum sabahdan berı yasadıgım bunlar.ALLAH kımseyı devlet hastanesının elıne dusurmesın butun gun kopek gıbı azarlayıp durdular.
amin cnm agrım sızım var tabiki özellikle gece dayanamadım artık ama şu anda biraz azaldı iyiyim şükür.hemen hamile kalıyım falan hissi yok şu anda hattan hiç hamile kalmamış gibiyim neden anlamadım bende açıkçası bu kadarını bende beklemiodum açıkçası ama şikayetçi degilim hatta aksine mutluyum bakalım bi sorun çıksında edavisini yapıp öle hamiş kalıyım bu sefer saglıkla alıyım kucagıma inşallah.
kucaklarımız boz kalmaz buna inanıyorumm
canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...
kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...
Allahım şifa versin hepinize biran önce tez zamanda saglıgınıza kavuşun inş çok üzülüyorumm yaa ama bir arkadasım bir mesaj yollamış bugünn çok hoşumaa gitti içime bir huzur dolduu umarım içiniz huzurla dolarr...
ir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allah'a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi" derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun" buyurur.
Ojeler. cok guzel canim super mario lu olanlara bayildim. Super kahramanjm benim :) masallah cok beceriklisin.
insallah canim insallah...yasadigin kolay degil tabi dusunmezsin simdilik en dogrusu zaten tedavi olduktan sonra hamile kalman..
kızlarrrrrrrrr gelinde biriniz yemek yapın bana yaa :))) açım açç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?