- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.541
dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor(((((((
olsun olsun sen sıcak tut kendini. inşallah biran önce hepsini atarsın da tamamen temizlenir canım. böyle zamanlrda insan yanında birini arıyor çok haklısın. aynı şehirlerde olsak gerçekten gelirdim. dikkat et kendine. çok da ayağa kalkma başın falan dönüyorsa.
dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor(((((((
olsun olsun sen sıcak tut kendini. inşallah biran önce hepsini atarsın da tamamen temizlenir canım. böyle zamanlrda insan yanında birini arıyor çok haklısın. aynı şehirlerde olsak gerçekten gelirdim. dikkat et kendine. çok da ayağa kalkma başın falan dönüyorsa.
canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...
kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...
hoşgeldin canımmselam kızlar ne yapıyorsunuzz :)
canım düşük degil çarşamba günü kürtaj oldumm onun agrıları varcanım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...
kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...
benim ilkinde hiç anlamammıştım canım ilk gün gitmişti agrım kanamam bile olmamıştı ama sanırım o doktorum çok iyidi.ilkinde kürtaj bitince rahmime ilaçlı bi sargı bezi doldurmuşlkardı bütün aknı emssin diye kendime gelince çıkarmışlardı.ama bunda ööle bişi yapmadılar eger bu gecede dünki gibi olursam zaten dayanamam heralde canımmcanım kıyamam yaa.. 10 dk bile yürüsen yeter içerisi hareketlenır parca da cıkmak için agrı yapar sana ve cıkar. insallah cabuk bıter yaa.. ben agrın bugun gecer dıye dusundum ama agrın oluyor.. bende oyle olmustu misafir bile agırlamıstımm..
agrın artarsa doktora gıt canım.. o sancı cekilmez..
selam kızlar ne yapıyorsunuzz :)
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnn..
Allahım şifa versin hepinize biran önce tez zamanda saglıgınıza kavuşun inş çok üzülüyorumm yaa ama bir arkadasım bir mesaj yollamış bugünn çok hoşumaa gitti içime bir huzur dolduu umarım içiniz huzurla dolarr...
ir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allah'a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi" derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun" buyurur.
benim ilkinde hiç anlamammıştım canım ilk gün gitmişti agrım kanamam bile olmamıştı ama sanırım o doktorum çok iyidi.ilkinde kürtaj bitince rahmime ilaçlı bi sargı bezi doldurmuşlkardı bütün aknı emssin diye kendime gelince çıkarmışlardı.ama bunda ööle bişi yapmadılar eger bu gecede dünki gibi olursam zaten dayanamam heralde canımm
canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...
menbeta hoşgeldin cnaımmm
kızz ben burdaydımyaaaaaayse geldiii
Yelizcim aklim sende tatlim bide ekmek almaya cikmissin ya kiyamam. Ben kurstayim ama inan seni dusunuyorum. Gec mi gelio esin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?