bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor (((((((

canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...

kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...

sagol canım inan gelmiş kadar oldun allah razı olsun.yattım şimcik yorganıda çektim üzerime napimm.

dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor (((((((

canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...

kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...

sagol canım inan gelmiş kadar oldun allah razı olsun.yattım şimcik yorganıda çektim üzerime napimm.

allah razı olsun canım gelmiş kadar oldun iyiki varsınızzzz

Allahım şifa versin hepinize biran önce tez zamanda saglıgınıza kavuşun inş çok üzülüyorumm yaa ama bir arkadasım bir mesaj yollamış bugünn çok hoşumaa gitti içime bir huzur dolduu umarım içiniz huzurla dolarr...

ir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:

Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,

"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,

"Evet" derler.

Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.

Melekler, "Evet" derler.

Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.

Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allah'a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi" derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun" buyurur.

canım merak ettik seni.. cok gecmis olsun. cok şükür atlatmıssınız ameliyatı.. insallahhhhh 2 aya kalmaz hamiş olursun..

renkli hoşgeldin canım. çok geçmiş olsun. inşallah spermler biran önce toparlanır. en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.

selam kızlar ne yapıyorsunuzz :)
hoşgeldin canımm
canım düşük degil çarşamba günü kürtaj oldumm onun agrıları var
hadi hayırlı olsun tatlım iyi geçmiş ameliyatıda ne güzel bende arkadaşaa sordum 2. ayda kalmış hamile ameliyattan sonra hiç endişelenme
benim ilkinde hiç anlamammıştım canım ilk gün gitmişti agrım kanamam bile olmamıştı ama sanırım o doktorum çok iyidi.ilkinde kürtaj bitince rahmime ilaçlı bi sargı bezi doldurmuşlkardı bütün aknı emssin diye kendime gelince çıkarmışlardı.ama bunda ööle bişi yapmadılar eger bu gecede dünki gibi olursam zaten dayanamam heralde canımm

gözlerim doldu, tüylerim diken diken.. biliyorum bunu her seferindede böyle oluyor.. Allah tan baska sıgınacak kımsemız yok. O nun takdiri boyleymiş bizde yasıyoruz.. insallah birdaha nasip edecek..

hımm evet farklı olmus ilk kürtajın.. acında olmamıs daha iyimiş..

o zaman canım kocan gelene kadar dinlemeye calsı.. baktın agrın devam edıyor gidin.. iğne serum felan bisey yaparlar herhalde.. insallah içerde bisey kalmamıstır..

canım çok geçmiş olsun seni çok merak ettik Allahım kocana acil şifa nasip etsinn biran önce bebegine kucagına alman dileğiylee Allahım ikinizede saglık versinn gerisi gelirrr çokkk geçmiş olsun

Yelizcim aklim sende tatlim bide ekmek almaya cikmissin ya kiyamam. Ben kurstayim ama inan seni dusunuyorum. Gec mi gelio esin.

canımmmmmmm çok sagol tatlımmm napalım yanlız olunca işte mecbur çıktım eşim normalde geç gelio ama bugün erken gelicek oda yine 7 7 buçugu bulur heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…