bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Bencede canim esin musaitse gotursun seni doktora. Bisde meraklandik.simdi.

aynen canım eşin gelsinn bir görünn merakta bırakma bizi valla yataktanda kalkmaa kuzumm eşin gelene kadarr...

burdayım kuzularımmm ekmek almaya gittim zar zor agrılarım artıyo iyice şimdi bişiler yiyip haplarımı içicem.midem acaip bulanıyo ve başım çok dönüyo

burdayım kuzularımmm ekmek almaya gittim zar zor agrılarım artıyo iyice şimdi bişiler yiyip haplarımı içicem.midem acaip bulanıyo ve başım çok dönüyo

canım bak hepimiz endişeleniyoruz. evde de yanlızmışsın.. valla burda olsan yanına gelirdim şimdi!!!
eşin müsaitse bi gelse de dr.a gitseniz kuzum beee!!

tamam cnaım dikkat et kendinee ama bugün mutlaka görünnn.... kadın olmak ne kadar zorr Allahım güç kuvvrt vrsin kuzumaa

canım bak hepimiz endişeleniyoruz. evde de yanlızmışsın.. valla burda olsan yanına gelirdim şimdi!!!
eşin müsaitse bi gelse de dr.a gitseniz kuzum beee!!

canlarım yaaaa iyiki varsınız hapımı içtim şimdi umarım biran önce geçerr valla kadın olmak çok zorrr.eşimin işle ilgili orunları var zaten o yüzden onuda zor durumda bırakmak istemioırum (((((

selam kızlar.nasılsınız. yelizcim geçmiş olsun canım rahatsızsın sanırım. arkadaşların da dediği gibi ihmal etme canım bian önce git doktora. önemli bi durum yoktu umarım.

selam kızlar.nasılsınız. yelizcim geçmiş olsun canım rahatsızsın sanırım. arkadaşların da dediği gibi ihmal etme canım bian önce git doktora. önemli bi durum yoktu umarım.

selam canımm hoşgeldin.normal sanırım ama yinede akşam çok artarsa gidicem .parça falan kalmamıştır umarım

selam canımm hoşgeldin.normal sanırım ama yinede akşam çok artarsa gidicem .parça falan kalmamıştır umarım

hoşbulduk canım. ağrılarının şiddetini bilemiyorum ancak benim de fazlaca bel ve karın ağrım olmuştu çok şükür bişey çıkmadı. parça parça benden de gelmişti. atılması güzel o şekilde bildiğim kadarıyla. sen kendini çok sıcak tut özellikle ayaklarını.

oldukça şiddetli vuruyo canım özellikle dün gece resmen agladım agrıdan en son petekleri bile açtım berjerde uyumuşummm.pattiklerle dolanıyom bu sıcakta üşütmüyüm derken pişik olcam valla Dd

kızlarrr hala uyuyamadım acaip ötesi agrım var ve ciger gibi pıhtılar düşürdüm (( çok canım acıoo

canım parca atman gayet normal.. ama basının donmesi konusunda bisey diyemicem. kan cekiliyor vucudundan belki ondandır. haplar iyi gelir insallahh.. için kalan pıhtılasmıs kanlar cıkmak ıcın caba sarfedıyor o yuzden senınde agrın oluyor. bak bende kürtajın ertesi gunu cok ıyım agrım felan yok. ayaktaydım su içmek için.. bı agrı geldı bana adım atamadım.. sancılandım. gorumcem gırdı koluma yataga goturdu benı yattım ama nefes aldırmıyor agrı bana.. dedim boyle olmucak acile gidelim once wc gırdım. az bekledım orda.. benden bıldırcın yumurtasından bırazdaha buyuk bı parca dustu top gibi.. oylede ani cıktıki içimden.. ödüm patladı.. 5 dk içinde agrı kayboldu.. 2-3 gunde bir bu sekilde bundan biraz daha az agrım oldu o zamanlrda gittim bekledim kucuk kucuk parcalar cıkardımm. inan rahatladım sonra. ne agrı kaldı ne bıse.. seninde bunun gibi bise..

ama genede agrın cok olursa bı doktora gıt ıhmal etme kuzuu...

ayyyy ilk kürtajımda sadece bebegin oldugu yer sızlıyodu hafif hafif ama bunda bütün rahmime bastırıolar sankiii (((((((((

dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor (((((((

dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor (((((((

olsun olsun sen sıcak tut kendini. inşallah biran önce hepsini atarsın da tamamen temizlenir canım. böyle zamanlrda insan yanında birini arıyor çok haklısın. aynı şehirlerde olsak gerçekten gelirdim. dikkat et kendine. çok da ayağa kalkma başın falan dönüyorsa.

canım çok geçmiş olsun demek düşük yapıyorsun.. Rabbim yardımcın olsun...

kızlar bizde hastaneden geldik, eşim dün ameliyat olsu 3,5 saat sürdü ameliyatı çok şükür iyi şuan..iki taraflı varikosel varmış, sol taraftaki çok ilerlemiş..operasyon çok iyi geçti dedi dr, ama sperm sonuçlarının düzelmesi 3 ayı bulur dedi. 3 ay sonra spermiogram istedi, inşallah o zamana hamile kalırım...

canım kıyamam yaa.. 10 dk bile yürüsen yeter içerisi hareketlenır parca da cıkmak için agrı yapar sana ve cıkar. insallah cabuk bıter yaa.. ben agrın bugun gecer dıye dusundum ama agrın oluyor.. bende oyle olmustu misafir bile agırlamıstımm..

agrın artarsa doktora gıt canım.. o sancı cekilmez..

sagol canım inan gelmiş kadar oldun allah razı olsun.yattım şimcik yorganıda çektim üzerime napimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…