- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.521
ahh kuzum tek başıma gidememki biraz uzak doktor aslında evimizin dibinde devlet hastanesi var ama ordada kadın dogum acil yok taa bakırköye sevkedio tek başıma gidecek gücümde yok valla.baş dönmemde heralde kanamadan şimdi yine başladı maşallah bol bol gelio.cem gelsinde sölim olmazsa gidelim bi doktora
ahh kuzum tek başıma gidememki biraz uzak doktor aslında evimizin dibinde devlet hastanesi var ama ordada kadın dogum acil yok taa bakırköye sevkedio tek başıma gidecek gücümde yok valla.baş dönmemde heralde kanamadan şimdi yine başladı maşallah bol bol gelio.cem gelsinde sölim olmazsa gidelim bi doktora
aynen canım eşin gelsinn bir görünn merakta bırakma bizi valla yataktanda kalkmaa kuzumm eşin gelene kadarr...
aynen canım eşin gelsinn bir görünn merakta bırakma bizi valla yataktanda kalkmaa kuzumm eşin gelene kadarr...
burdayım kuzularımmm ekmek almaya gittim zar zor agrılarım artıyo iyice şimdi bişiler yiyip haplarımı içicem.midem acaip bulanıyo ve başım çok dönüyo
burdayım kuzularımmm ekmek almaya gittim zar zor agrılarım artıyo iyice şimdi bişiler yiyip haplarımı içicem.midem acaip bulanıyo ve başım çok dönüyo
tamam cnaım dikkat et kendinee ama bugün mutlaka görünnn....kadın olmak ne kadar zorr Allahım güç kuvvrt vrsin kuzumaa
canım bak hepimiz endişeleniyoruz. evde de yanlızmışsın.. valla burda olsan yanına gelirdim şimdi!!!
eşin müsaitse bi gelse de dr.a gitseniz kuzum beee!!
selam kızlar.nasılsınız. yelizcim geçmiş olsun canım rahatsızsın sanırım. arkadaşların da dediği gibi ihmal etme canım bian önce git doktora. önemli bi durum yoktu umarım.
selam canımm hoşgeldin.normal sanırım ama yinede akşam çok artarsa gidicem .parça falan kalmamıştır umarım
hoşbulduk canım. ağrılarının şiddetini bilemiyorum ancak benim de fazlaca bel ve karın ağrım olmuştu çok şükür bişey çıkmadı. parça parça benden de gelmişti. atılması güzel o şekilde bildiğim kadarıyla. sen kendini çok sıcak tut özellikle ayaklarını.
kızlarrr hala uyuyamadım acaip ötesi agrım var ve ciger gibi pıhtılar düşürdüm(( çok canım acıoo
canım parca atman gayet normal.. ama basının donmesi konusunda bisey diyemicem. kan cekiliyor vucudundan belki ondandır. haplar iyi gelir insallahh.. için kalan pıhtılasmıs kanlar cıkmak ıcın caba sarfedıyor o yuzden senınde agrın oluyor. bak bende kürtajın ertesi gunu cok ıyım agrım felan yok. ayaktaydım su içmek için.. bı agrı geldı bana adım atamadım.. sancılandım. gorumcem gırdı koluma yataga goturdu benı yattım ama nefes aldırmıyor agrı bana.. dedim boyle olmucak acile gidelim once wc gırdım. az bekledım orda.. benden bıldırcın yumurtasından bırazdaha buyuk bı parca dustu top gibi.. oylede ani cıktıki içimden.. ödüm patladı.. 5 dk içinde agrı kayboldu.. 2-3 gunde bir bu sekilde bundan biraz daha az agrım oldu o zamanlrda gittim bekledim kucuk kucuk parcalar cıkardımm. inan rahatladım sonra. ne agrı kaldı ne bıse.. seninde bunun gibi bise..
ama genede agrın cok olursa bı doktora gıt ıhmal etme kuzuu...
dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor(((((((
dün gece tuvalette bekledim canım çok bendende 3 parça düştü ama toplasan senden düşen kadardır işte yürümeye gayret ediorum düşsün die.offfffffff offffffffffff yanlız olmak çok zor(((((((
olsun olsun sen sıcak tut kendini. inşallah biran önce hepsini atarsın da tamamen temizlenir canım. böyle zamanlrda insan yanında birini arıyor çok haklısın. aynı şehirlerde olsak gerçekten gelirdim. dikkat et kendine. çok da ayağa kalkma başın falan dönüyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?