- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.621
ayy kız bana ütüyü versinler saatlerce yaparım valla bayılırım ütüye bide cam silip halı yıkamayaaa
maşallah hamarat hatunun hali başka
Igileste bi zahmet yardima gel cqm var silincek :)
yelizcam cnm gecmiş olsun tatlım ya
nasıl oldun şimdi arkadaşlar sizede iyi akşamlar diliyorum
hahaha bayılırım valla bennn ama bulaşık süpürge toz falan ıyykk
hehehe bomboş kalıcak topigimiz valla :)))))))iiyim kuzum kanamam var agrımda baya hafifledi çok şükür sen napıon bakimmm
hoşgeldin bacumm
çıtırdagım benimmm nerelerdesin bakimm sennnn :)))
iiyim tatlımm çok şükürrrr sabaha göre bomba gibiyimmm
hayırlı akşamlar canımyelizcam cnm gecmiş olsun tatlım ya
nasıl oldun şimdi arkadaşlar sizede iyi akşamlar diliyorum
saol tatlımm iyiyim çok şükür fıstık gibim bomba gibiyim maşşallahhhhhhh :)) sen nasılsınn
hahaha hergün bi cam silersen tozlanır tabi kızzz bi anda hemencik halledecenonları ben yaparım canımmmm sen kalanı hallet bi zahmet....
geçen hafta durunamdım hergün 1 cam olmak üzere bütün camlarımı sildim...kim sorarsa gel gör dıştan toz içinde yine yaaaa
silince bi süre öle kalsalar bariiii değsin demi ama yok nirdeee
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyy cıbdırı cıbdırı
çok sevindim tatlım iyi olmana en iyisi en sağlamı ee korunma sureci e kadar
chahaha hergün bi cam silersen tozlanır tabi kızzz bi anda hemencik halledecenDDD ben bide clin kullanıom oldukça başarılı valla
çok şükür canım dün gece hiç uyumadım agrıdan bugün sabh kıvrandım falan ama geçti şükür hafif bi sızlama kaldı korunma sürecim 3 ay canım ama ben o kadar beklemem sanırsam kendimi toparlayınca kan testlerimi yaptırıcam kocişte ürologa gidicek ona göre başlarızz korunmamaya
çok şükür canım dün gece hiç uyumadım agrıdan bugün sabh kıvrandım falan ama geçti şükür hafif bi sızlama kaldı korunma sürecim 3 ay canım ama ben o kadar beklemem sanırsam kendimi toparlayınca kan testlerimi yaptırıcam kocişte ürologa gidicek ona göre başlarızz korunmamaya
c
kız lohusayız herhalde...çok yormak lazım demi ama..
zaten ancak bi cam silecek gücüm oluyo benim çabuk yoruluyorum napim...
anca yaniiii.. 6 adet cam var 2 si yere kadar canım buyur gelll beklerim valla
clin denemek lazım ozaman....
cnm dr na danıştınmı normalmı öle ağrı benim dayımın eşi oldu nhiç ağrısı olmadı geri bunyeden bunyeye değişiyo sanırım dimi ay hadi bakalım cnm ya folikasit kullanıyosun değilmi
anamm dogru ya kız aa sende o zamn bırak ne silion cam mam kirli kalsın nolcek.valla kız gelir silerim yakın olsanız bayılırım benn
bide bakın kızlar cidden clini acaip tavsiye ederim şahane bi ürün vallaa
bu arada bende 3 ay beklemicem..inşallah 2 adet göreyim tamamdır...
Allahın izniyle gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?