bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

hahaha bayılırım valla bennn ama bulaşık süpürge toz falan ıyykk

onları ben yaparım canımmmm sen kalanı hallet bi zahmet....

geçen hafta durunamdım hergün 1 cam olmak üzere bütün camlarımı sildim...kim sorarsa gel gör dıştan toz içinde yine yaaaa
silince bi süre öle kalsalar bariiii değsin demi ama yok nirdeee

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyy cıbdırı cıbdırı

hahaha hergün bi cam silersen tozlanır tabi kızzz bi anda hemencik halledecen DDD ben bide clin kullanıom oldukça başarılı valla
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyy cıbdırı cıbdırı

ahey aheyyyy lilililililililililili

çok sevindim tatlım iyi olmana en iyisi en sağlamı ee korunma sureci e kadar

çok şükür canım dün gece hiç uyumadım agrıdan bugün sabh kıvrandım falan ama geçti şükür hafif bi sızlama kaldı korunma sürecim 3 ay canım ama ben o kadar beklemem sanırsam kendimi toparlayınca kan testlerimi yaptırıcam kocişte ürologa gidicek ona göre başlarızz korunmamaya

hahaha hergün bi cam silersen tozlanır tabi kızzz bi anda hemencik halledecen DDD ben bide clin kullanıom oldukça başarılı valla
c
kız lohusayız herhalde...çok yormak lazım demi ama..
zaten ancak bi cam silecek gücüm oluyo benim çabuk yoruluyorum napim...
anca yaniiii.. 6 adet cam var 2 si yere kadar canım buyur gelll beklerim valla
clin denemek lazım ozaman....

cnm dr na danıştınmı normalmı öle ağrı benim dayımın eşi oldu nhiç ağrısı olmadı geri bunyeden bunyeye değişiyo sanırım dimi ay hadi bakalım cnm ya folikasit kullanıyosun değilmi

bu arada bende 3 ay beklemicem..inşallah 2 adet göreyim tamamdır...
Allahın izniyle gelir bebişlerimiz

anamm dogru ya kız aa sende o zamn bırak ne silion cam mam kirli kalsın nolcek.valla kız gelir silerim yakın olsanız bayılırım benn
bide bakın kızlar cidden clini acaip tavsiye ederim şahane bi ürün vallaa

kızlar bende kimyasal gebelik yaşadım dr um yumurta yada sperm kaliteswsizliğinden yaşanıyo dedi düşükler yada tamamlannamayan gebelikler bende yumurta kalite arttırması için kur yaptım maşalla şu an 3 ayı doldurduk tabı hiç bişeyin garantısı yok ama en azında 3 ayı atlattık

cnm dr na danıştınmı normalmı öle ağrı benim dayımın eşi oldu nhiç ağrısı olmadı geri bunyeden bunyeye değişiyo sanırım dimi ay hadi bakalım cnm ya folikasit kullanıyosun değilmi

normaldir canım yaa benimde ilkinde hiç agrım olmamıştı bunda oldu geçmeseydi eger gidicektim ama şükür agrım yok.yok canım folik asit kullanmıorum

anamm dogru ya kız aa sende o zamn bırak ne silion cam mam kirli kalsın nolcek.valla kız gelir silerim yakın olsanız bayılırım benn
bide bakın kızlar cidden clini acaip tavsiye ederim şahane bi ürün vallaa

can sıkıntısı yelizim nolcek..oaraya buraya saldırıyorum işte meşgulüyet olsun maksat.....eşim kızıyo haklı ama napim...

daha bahar temizliği yapçam kim sorarsa ama yaz gelecek valla..olmadı kış temizliği olacak artık
eşimin evde kallıp yardım etmesini bekliyorum bide kanamamın kesilmesini....e

kızlarr yaaa kürtajdan sonra bu genno fenol diye demir folik asit b 12 bir olan vitamin verdimi doktor bana bir ay kullan dedi ama acaba kansızmıyım diyemi verdi.... ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…