bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canımcımm yorma kendini yaa aman bırak bahar temizligini falan halılarını bi yıkamaya ver bide süpür sil tamamö işte ama ööle dip bucak yapma boşver

kızlarr yaaa kürtajdan sonra bu genno fenol diye demir folik asit b 12 bir olan vitamin verdimi doktor bana bir ay kullan dedi ama acaba kansızmıyım diyemi verdi.... ????

gyno ferro sanol canım..banada verdi aynısını 1 ay kullanıcam bende.... kürtaj doğum falan kan kaybı oldu diye verdi doktor..
ama kürtajdan sonra biçok kişiye demir hapı veriliyomuş.....

sen kullan yinede...hem yeni bebişe hazırlık olur...

ilaç bitsin ben folik asite başlıcam inşallah

normaldir canım yaa benimde ilkinde hiç agrım olmamıştı bunda oldu geçmeseydi eger gidicektim ama şükür agrım yok.yok canım folik asit kullanmıorum

tatlım benc ekullan ben faydasına inanıyorum bebekte falan ben bu sefer 3 ay önceden kesintisiz başladım özellikle folbiol gunde 1 kez tok karna

aynen canım aynen zaten içicemm ben çok üşüyodum bidee sanırım kansızlıkta varr iyi geldi bana zaten az kaldı bir ay olmasınaa bu hafta inşş adetimm gelirdeee bu hafta bombaaaaaaaaaaaaaa gibi olabilirim kızlar gelmezseeee oyyyy inşşş bir an önce sorunsuzz olurummm :)

canımcımm yorma kendini yaa aman bırak bahar temizligini falan halılarını bi yıkamaya ver bide süpür sil tamamö işte ama ööle dip bucak yapma boşver

valla mecburen öyle oldu canım...

halıları yıkamaya veriyorum hep ben yıkamakla uğraşamam...bi süpür bi sil tamam zaten yeter..
ama tül perde olayı var yaaa..bide benim tüllerim ütülenmede olmuyor..

iyileşte ütüye gel canım benim...

kız minnacık kızsın :)) tabi kansız olur üşürsünn valla çıtır hatun DDD iç haplarını.gelir adetindeee

aynen canım aynen zaten içicemm ben çok üşüyodum bidee sanırım kansızlıkta varr iyi geldi bana zaten az kaldı bir ay olmasınaa bu hafta inşş adetimm gelirdeee bu hafta bombaaaaaaaaaaaaaa gibi olabilirim kızlar gelmezseeee oyyyy inşşş bir an önce sorunsuzz olurummm :)

faydalı olacağını düşünüyorum bnde ama tek sorun sanki bende iştah açıyooo yahuuuu..bitsede kurtulsam..
hadi inşallah bekletmeden sorunsuz gelir adetin canım ve inşallah benimde tabi ..
seninde ilk adetinmi olcak????

hrkese hayırlı geceler kızlarrrr...
çıkıyorum ben...

ha bu arada yarın annemlere gitme ihtimalim var...eğer gidersem 2-3 gün yokum...bilginize merak eden olursa diye yanii..
gitmezsem buradayım canlarım....

kendinize iiiii bakın

evet canım ilk ADETİM olucak dokuz nisanda kürtaj oldumm inşş gelirr bu haftaa evet canım iştahı çok açıyorrrr feci yanii o yanı çok kötüü insanın midesi kazınıyor sanki sürekli bişeyler atıştırmak istiyor insan hihihihihih

iyi geceler canım kendine çok dikkat ettt gitmezsenn burdayızz bekliyozz senii gidersendee uzakmı bilmiyorum ama iyi yolculuklar kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…