- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.661
kızlarr yaaa kürtajdan sonra bu genno fenol diye demir folik asit b 12 bir olan vitamin verdimi doktor bana bir ay kullan dedi ama acaba kansızmıyım diyemi verdi.... ????
oyyy kuzum sen naptın yaa yenmezmi bunlarrrrr bende alıyım bir tanee kolalı hihihihihih
aa kuzucum kocişim almış bana da yanlız yemedim bogazımdan geçmedi
oyyy Allah razı olsunnn kuzumm ayyy bizim kocişlerr niye bize topitop getirmiyooo durr kavga çıkartıyımm hahahahahahaha
aa benimki alır kız böle topitop çikolata çerez falan sonrada hoppidi hoppidi yer hepsiniDDDD bi bakarım bitmiş :)))))))))))))
herkez burda ama kimse yazmıoiki kakara kikiri yapcaz ama nirdeee
kızlarr sesinizz çıkmıyoo özledikk beee bir şeyler yazınn anam yaşıyonuz mu huuuuu kahve yapıyımm mıı hahahahahahaha nasıl içersinizz kızlarr hahahahahahahahahaha
ayy gecmısı okuyodummm ancak geldımm bu sayfaya.. ben içtim seker :)) saolasınnnnyaparsan gene içerimm...
kızlarr sesinizz çıkmıyoo özledikk beee bir şeyler yazınn anam yaşıyonuz mu huuuuu kahve yapıyımm mıı hahahahahahaha nasıl içersinizz kızlarr hahahahahahahahahaha
Kandirikci. Kahve dersin bugun sekerli su bile vermezsin gibime gelio
aaaaaa beyazımmmm kızzz adımı çıkarcenn tamam akıllandım artıkk valleeee yapcemmm kuzu ayıpsunnnne yapsamdaa seni ikna etsem bilmiyorumki bal şekerimm....
aaaaaa beyazımmmm kızzz adımı çıkarcenn tamam akıllandım artıkk valleeee yapcemmm kuzu ayıpsunnnne yapsamdaa seni ikna etsem bilmiyorumki bal şekerimm....
dondurma yolla ona ikna olurrr
dondurma yolla ona ikna olurrr
Ben biliomm dondurmali pasta
Dun kocacik dondurma alcakmis gelirken bana ama cok gec geldi dondurmaci kapanmis
yok canım bütün dondurmalar sana feda olsunnn ama veremem valla rejimini bozacagınaa kandırkçı oluyım daha iyi hahahahahaben öylee hainlik yapmamm ben sana bitki çayıı falan yapıyımm ne dersinn
yok canım bütün dondurmalar sana feda olsunnn ama veremem valla rejimini bozacagınaa kandırkçı oluyım daha iyi hahahahahaben öylee hainlik yapmamm ben sana bitki çayıı falan yapıyımm ne dersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?