bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aa benimki alır kız böle topitop çikolata çerez falan sonrada hoppidi hoppidi yer hepsini DDDD bi bakarım bitmiş :)))))))))))))

hahahaha oda güzelmişş benim kocişte abur ccuburcu nerde fıstık fındık cerez alırrr benimde hiç aram yokk öyle çikolata falan aramam ama böylee sekerr jelibonn offff offff bayılırımmmm bayılırımmm....

kızlarr sesinizz çıkmıyoo özledikk beee bir şeyler yazınn anam yaşıyonuz mu huuuuu kahve yapıyımm mıı hahahahahahaha nasıl içersinizz kızlarr hahahahahahahahahaha

kızlarr sesinizz çıkmıyoo özledikk beee bir şeyler yazınn anam yaşıyonuz mu huuuuu kahve yapıyımm mıı hahahahahahaha nasıl içersinizz kızlarr hahahahahahahahahaha

ayy gecmısı okuyodummm ancak geldımm bu sayfaya.. ben içtim seker :)) saolasınnnn yaparsan gene içerimm...

Son düzenleme:
yok canım bütün dondurmalar sana feda olsunnn ama veremem valla rejimini bozacagınaa kandırkçı oluyım daha iyi hahahahaha ben öylee hainlik yapmamm ben sana bitki çayıı falan yapıyımm ne dersinn

beyaza mı bana mı ?? :26::26::26::26::26:

eğer banaysa ben bitki cayı içtim 2 bardak neskayfede içtim menüde baska ne var ?? ne önerebilirsin kuzumm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…